In Italia (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Enn, asa este, copilul favorit este Gaetano, iar nepotul favorit - Alessandro. Ceilalti parca nu ar exista! Eu personal nu inteleg diferentele astea, poate pentru ca am un singur copilas si indrum catre el intreaga mea iubire

Dana, nimic de facut, probabil ca razele de soare s-au oprit undeva pe drum, caci aici n-au ajuns. Si ploua, ploua... Iar am luat cizmele la purtare

Cri, ah... amintirile astea din Bucurestiul plin de gropi si soferi suparati...

O zi buna, doamnelor!

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Buna dimineata!
Incredibil, dar uite ca la noi s-a refugiat soarele - aici e zi de purtat
Īn rest ma bucur ca e vineri si urmeaza un week-end luuung....

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn ce veste buna ne dai .. dupa cum am observat cam dupa 1 zi ajunge si la mine vremea care e la tine .. deci daca azi e de ochelari de soare la voi inseamna ca de miine va fii si aici frumos URAAAAAAAA!!! Week end lung .. vine 1 mai ...

Enn se pare ca esti intr-o oaza de soare .. eu tocmai ce citesc acum un mesaj de la o prietena din Suedia unde ploua de rupe .. dar cica o sa iasa soarele si la ei de miine ... asta e cam rau pt noi .. oare norii aia unde se vor duce ? In jos spre tine?? ca apoi de 1 mai sa vina ploaia si la noi sau se duc pe mare incolooo ?? Uite ca mi-a stricat bucuria ..

Iri te inteleg cu cizmele .. si al meu sotior a luat azi la purtare geaca de fis . Se uita asa cu niste ochi tristi la ea cind a scos-o din dulap ...

Cristina

una.. alta...

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ENN atunci am gresit directia soarelui. In loc sa ajunga la IRI a ajuns la tine.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

'Neata , 'neata !!!

Cit pe ce sa nu mai gasesc sobectu' era sarmanul ultimul pe paginuta ...

Angi mama draga nu stiu ce facushi cu soarele ala ca nu mai vrea sa vina inapoi .. Aici e un cer acoperit!! A plouat mocaneste toata noaptea ... e asa de trist afara!! Acum nu ca as fii mers eu la picnic dar poate alti oameni ar vrea sa mearga .

Un week end "prelungit" placut !!! si INSORIT ( sa speram )....

ps au aparut emoticoane noi.. Din pacate numai cu steaua - nu ca nu m-as bucura ca dehhh sunt baieti din cartier ..

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

Buna fetele!

CRISTA apai nu stiu ce facushi ca vad ca s-a intors la mine soarele asta. La mine e soare, racoare. Dar cica azi noapte a plouat de mama focului si a si fulgerat. Am vazut si eu ieri filmul ala: Memorii di una Gheisha. Fain de tot filmul!!!! E incredibil cu viata asta a Gheishelor. Eu am vazut un reportaj odata si da, e un lavoro tare lung ca sa devii Gheisha. Si papucii aia din lemn....brrr.....cam dezolant.

In rest, stau si ma intreb de ce mey fetelor lumea e rea????? Tocmai am vorbit cu sora si mi-a povestit o groaza de barfe adresate familiei mele si in special mie in legatura cu nunta.........Sunt tare tare trista si arrabiata..... Si fetelor....sunt vecini care mama nu le-a facut nimic........sunt vecini care vin si imprumuta bani de la mama........sunt vecini care sunt prea invidiosi......stiti ce a zis o tipa care odata cica era cea mai buna amica a mea? Ca dat fiind ca ea are 9 ANI de cand e cu baiatul asta al ei avea dreptul sa faca nunta inaintea mea!!!!!!!!!!!!!!La care tipa care asculta barfa ii zice: dar tu stii cat are Dana de cand e cu Alin?? 13 ANI!!!!!! Eu nu pot sa inteleg ignoranza asta. Adica cum.......daca eu aveam un an de cand sunt cu Alin..trebuia sa astept pe ea sa faca nunta pentru ca are 9 ani??

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Ce ma enerveziiii !! Tu trebuie sa pleci urechea la toate prostiile ?? Banuiesc ca aceste persoane nu sunt trecute pe lista de invitati ???!?! Cred ca cel mai bine ar fii sa te gindesti in primul rind cit de fericita esti ca vei fii miresuca .. ( oare si eu ar trebui sa fiu geloasa ?? ca nu am fost mireasa ... )... dar in schimb m-am maritat la numai 2 luni si ... 17 zile dupa ce ne-am cunoscut .. ar trebui sa fie geloasa si pe mine vecina ta ... .. In al doilea rind ca esti departe de toate persoanele astea ... Tu ai familia ta alaturi de tine, iar vecinii si asa zisii prieteni " la canal" frate cu ei ..

Hai .. capul sus si gindeste-te numai la tine si la cit de frumoasa si fericita vei fii ... multe

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput

CRISTA eu pentru nunta mea sunt cat se poate de calma si abia astept evenimentul ca sa ma distrez. Eram stresata inainte acum 2 luni. Dar acum ca e cam totul pus la punct sunt extrem de relaxata si stiu ca va fi o nunta frumoasa asa cum am visat-o. Problema legat de nunta e ca aceasta amica a imprastiat vorba ca moare de ciuda si de draci ca eu fac nunta inaintea ei. Atata legat de nunta. Restul barfei e legat de viata de zi cu zi a familiei mele. A parintilor mei si a fratilor mei. Nu e ca plec urechea la tot felul de barfe. De obicei sunt imuna la asa ceva..........numai ca au fost zise lucruri urate de persoane de la care in pururi nu m-as fi asteptat. Si iti ramane pe moment un gust amar in gur. Pentru o zi doua va fi asa.......pe urma imi va trece. Eu cand ma duc acasa.........stiind ce cred aceste persoane......nici nu stiu cum sa le iau. Cum sa vorbesc.........ca sa nu dau impresia sau ca sa nu li se mai nazareasca lor prin testa aia de merda a lor ca am zis si ca am facut ceva. Si da. Din pacate sunt pe lista de invitati. Ca era clar ca tre' sa vina la nunta. Dat fiind ca mama a fost la nunta fiicelor.....deci ele deja s-au vazut pe lista invitatilor.

Aoleu....CRISTA daca ai cunoaste macar un sfert din vecinii de acasa ti s-ar face parul maciuca!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetele,
la noi ploua ded 4 zile CONTINUU, m-am saturat! cica de maine se face vreme frumoasa, ar fi cazul, mai ales ca si luni avem liber!
Dana, ce naiba iti pleci urechiusele la barfe? da-i incolo, asta cu nunta si anii de cunoscuti, cred ca pe oamenii aia ii macina invidia.
mey, e greu in ro cu vecini de-astia, cunosc problema. fi fericita ca esti departe de ei!
Cristina, ce mai faci draga? tu cu rufele, le muti de colo, colo, si eu m-am nevrozat zilele astea ca a trebuit sa le usuc in casa. si acum am o gramada de spalat, abia astept sa le scot afara daca va fi vremea cum ne-a promis Al de Sus!
Iri, Enn, ce mai faceti?
Iri, de ce oftezi? numa chestii politice uratae se intampla in ultimul timp nu-i asa?
v-am pupat, ma duc sa fac o praji, am innebunit, alaltaieri am mai facut una care a disparut in stomacul sotului meu si al sefului sau!
weekend frumos si cu soare mult, cica in ro au venit caldurile si odata cu ele tantarii, mi-a scris maman pe sms.
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Vio .. ai aparut .. am vazut eu ca tot umbli pe la "bucatarie " pe la discutiile de flori ... nu prea stai cu burta pe carte ... ... Apropos ca am vrut sa iti scriu si am uitat .. uite acum iti scriu PM .. despre violete si alte intrebari legate de buruienutzele mele in balcon si casa ..

Angi eu nu chemam pe nimeni la nunta ... dintre astia cu nebunii in cap .. si le ami si ziceam in fata ca au fost stersi de pe lista ....
Eu inseamna ca trebuie sa ma consider norocoasa, am acut super vecini acasa. Cind ne-am mutat in bloc aveam 5 ani si erau numai copii de seama mea sau apropiati de vista deci am crescut ca fratii/ surorile. Invidia exista dar era constructiva ..scoala sau alte activitati extrascolare. Eu ii invidiam cind eram mica pt ca ei se jucau afara iar pe mine ma tira mama la pian de 2 ori pe saptamina si in plus mai trebuia sa studiez si acasa .. d.aia acum nu stiu nimic ca nu mi-a placut si nu faceam cu tragere de inima. Cind ne-am facut mari fiecare cu ale lui .. unii s-au insurat si de cite 3 ori iar altii niciodata sau foarte tirziu ( asa ca mine )oricum nuntile erau motiv de chefuiala si veselie .

Sa stiti ca la mine a iesit soarele ACUM !! ce bine ...
asta cu tzintzarii nu-mi place .. Vio sa stii ca si pe la mine sunt si sunt mari si uriti, cind zic mari adica cam 1 cm lungime .. si dungati ... ne numesc tintarul tigru.. si cica sunt periculosi. Dar astia sunt mici copii pe linga mustele alea urite si intepatoare ( alea de la cai ... ) care apar vara, asta pt ca au unii peste riu niste cai si poate si alte animale ...

Cristina

una.. alta...

Mergi la inceput