Nou stil de viatza (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mik, ce copii minunati!
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!

Mamicadulce, felicitari pentru schimbare de prefix! Acum e cu totul altceva, nu-i asa? se vede viata altfel...
hai ca te urmez si eu, dupa cum am promis mi-a aratat cantarul 59,9 , sper sa fie consecvent cu mine si luni...

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Neatza dragelor
Iaca ma bag si eu in seama pe aici....
Vreau sa va intreb ceva:Unde este subiectul cu dieta daneza si discutiile legate de aceasta,fiinca am dat o cautare le forum si imi apar toate toate subiectele si tre sa le deschid pe toate...
Ati vorbit voi despre daneza,sau un de sa caut...? mMa ajuta cineva....????
Pleeeeaaaasssee.........

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza! La o cafea micutza cu voi!

Ioana, iti vor raspunde indata fetele ce au tinut daneza.

Delia, vad ca fetele nu se inghesuie sa-ti raspunda cand va fi raportul. So, faci cum crezi tu ca-i mai bine.
Ai putea lasa ceva facultativ, cine vrea il da, cine nu, spune pas. (ma refer la ziua de luni, a doua zi de Pasti)

Crystinici, ocupata pana peste cap?

Va urmaresc....

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Ioana, ce vrei sa stii exact? Cum arata dieta? Daca da, ti-o trimit pe PM, doar sa-mi spui!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumuseti.

Cookie,

Delidana, de Paste voi fi in vacanta si fara net. Apar tocmai dupa 3 mai.
Tot pentru Delidana : imi pare rau ca esti bolnavioara de la caldura. Dulce trebuie mincat, dar mai mult dimineata sau la prinz. Mie una imi functioneaza mai bine cerebelul daca am o doza buna de zahar in singe.

Meniul de azi :
- cafea si chec de post
- rosii, cascaval si o felie de piine neagra. un iaurt
- salata de cruditati cu ou (ochi sau tare). un fruct

la

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu sunt prin zona, mai citesc, dar de scris mai putin. Sunt racita moarta, am deadline-uri la greu, pe maica-mea a apucat-o curatenia la ea acasa si mi-a lasat copiii mie, ca atare trebuie sa lipsesc de la birou si sa lucrez acasa seara, asa ca.

Ma gandesc sa dam raportul si imediat dupa Paste, ca altfel mai porcim inca o saptamana in plus...parerea mea. Practic cu cat iti intri mai rapid in normal, cu atat mai bine.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Week. placut fetelor!

Noi plecam maine la Roman, asa ca urez de pe acum 'La multi ani!' celor care-si serbeaza ziua numelui Duminica, de Florii.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare fetelor! Ma re-inscriu si eu pe lista, cu 74 kg la 1,71 m, si dorinta de a ajunge la 64.

Nu mai alaptez (decit asa, simbolic, 2 picaturi), deja maninc mai putin (dar nu se vede, pentru ca maninc dulciuri si seara). Acum un an jumate am tinut un fel de disociat si am slabit cu voi 7 kg in 2 luni. Acum nu stiu de care sa ma apuc, sa va vad pe voi in actiune, si carui regim ii faceti reclama mai buna.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua!Iar imi face necazuri calculaorul , asa ca scriu si eu cum si cand ppot.
Delidana, of ce-as mai venii...
Uite, eu voi da raportul pe 17aprilie si apoi pe 2mai.Poate spun si pe 25 cum stau, dar nu va fi oficial...e clar ca voi primi
Mik, Vacanta Placuta si Paste Fericit!
Ioana75, bine ai venit si spor in lupta cu kg-le.Iti spune "serifa" ce date trebuie sa dai.
Carmen, week-end placut la Roman.Mergi chiar in oras?Trec si eu pe acolo duminica, dar ma duc 25km maai departe, la bunicii materni.
Daca nu reusesc sa mai intru azi, mama lui de PC, va doresc w/e placut si la toate florile de duminica pe obrajori

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VA DORESC WEEK END PLACUT!

Plec acasa ca nu ma simt prea bine.
toate fetele!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput