Nou stil de viatza (97)
Raspunsuri - Pagina 10
Tzuni spune:
Zuziliciuleeeee
, sa ai parte de sarbatori frumoase, linistite si cu bb la purtator, iar cand o veni ziua tu sa fii pregatita 100% si sa nici nu simti, asa usor sa nasti
. Iar cand o sa ti-o puna pe bb in brate
si-o sa-ti stranga degetul cu manutza ei mica si rece, sa te gandesti ca e o binecuvantare sa fii mama! Sa fii fericita, Zuzilici
!
mephala, noaptea eu cam lucrez sub cronometru. Am un spatiu de montaj fix in care trebuie sa-mi termin toata treaba. Nu prea-mi sta gandul la mancare. Rar se mai intampla sa pap ceva. Mai mult apa
. Fara cafea, ca oricum n-are efect la mine. Spene-mi, ce i-ai zis lui Iustin de bb cel nou? Intelege oare ceva? ![]()
EftimieC - am iesit invingatoare la maraton
, cu singura mentiune ca eu am alergat in sens invers, ca stateam in fata TV-ului!![]()
Olo, hai sa ne pregatim pt maraton
! Io as fi in stare! Cat priveste McDo, nu te duce daca ti se face rau! Las' ca ma sacrific eu!
![]()
Cami? Muncesti?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Tzuni spune:
mamica dulceeee! Bravo tie! Nu te lasa!

ange, nu mai spui nimic?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
roxana1974 spune:

tuturor fetelor
Zuzi, tinem pumnii! Bafta multa, vad ca AMR e straaans, strans
! Curaj!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Mamica dulce stai calma ca nu pun oala mare la foc, o pun pe aia mijlocie
si mai mult de o farfurie nu iti dau
ca trebui sa ajungi iar miss boboc.
Olo pe langa Stuttgart stau eu , mamica dulce sta mai in N-V, de aia vb noi la tel cate 2-3 ore zilnic si ne vedem doar 1-2 pe an .
Zuzulici lasa fata la caldurica , vorba lui MIK
copii scosi mai tarziu sunt tare reusitzi , cred ca totzi copii sunt , dar la noi asa a fost si de aia avem teoria asta.AAAAAA pai ai uitat ca sotzu vrea sa se serbeze pe 17 cu Isabelina?
Mik ce sa mai hidratez eu pielea ca al meu a dat cu alcool si acum am piele natur
, e compromisa definitiv , pacat de ea ca era tare frumusica.Vroiam sa te intreb catzi ani au copii tai?de papusa mica stiu ca are 3 ani , ma refer la ceilaltzi doi.
Eftimie las ca acu treci si tu pragul , ar trebui ca doar saptamana asta ai mancat mai mult mere padurete , tinem pumnii sa arate cantarul ce iti doresti.
Delidana eu nu stiu ce sa zic ....eu una personal as vrea sa dau raportul pt ca daca nu .....mananc in nestire , asa ma gandesc un pic si la cum o sa arate purcelul langa numele meu , mai ales ca de mult timp nu am mai avut nici unul, oricum facem cum vor fetele.
pup fetele
Mamica de printesa
de 4 anisori
Eftimie C. spune:
Sigrid, multam
.Am trecut deja pragul, dupa atatea mere padurete
, dar ma tem sa nu ma
in week-end si sa ma trezesc la raport cu o 
Pentru tine si Mamica dulce, dezlegare doar la o farfurie de ciorba si alcool doar un
.Mai mult, se sanctioneaza cu biciul de rigoare, nu sefa ?.Sa aveti o intre-vedere placuta
; banuiesc ca vor fi si sotii si copii de fata, nu doar voi doua?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
Zuzilici, iti doresc sa te bucuri din plin de binemeritatele zilele de concediu, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios! 
Iustin a iesit mai repede, la sfarsitul a 38 de saptamani, a spus 'gata'.
Tzuni, nu cred ca-si da seama, e micut inca. Poate cand voi naste va intelege mai multe.
Eftimie, sa ma vezi la anul tinand diete si facand greva foamei...pentru a-mi reveni la forma initiala.
Pana atunci ma rasfat cu tot ce poftesc, mai putin dulciuri.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mik spune:
Sigrid, copilasii au, respectiv 8 ani (Guilhem), aproape 5 (Virgile) si 3 ani (Marceline, zisa Marghiolitza).
Uite poze :
http://community.webshots.com/album/393100957MKqsZF
http://community.webshots.com/user/mik_da_rau
Mik.
sigrid26 spune:
Mik sa ti traiasca , unul mai frumos ca celalalt, cred ca esti tare mandra de ei , ai o adevarata comoara , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ei .
Mamica de printesa
de 4 anisori
Mik spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Mik sa ti traiasca , unul mai frumos ca celalalt, cred ca esti tare mandra de ei , ai o adevarata comoara , sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ei .
Mamica de printesade 4 anisori
Sarut mina, Sigrid !

Mik.
Delidana spune:
Buna dragelor
Tzuni, un hamburger mic acolo n-o sa te ingrase peste noapte (atita timp cit nu devine un obicei). Sa-ti fie de bine!
Si mai ales
pentru maratonul din sufragerie.
Deci pina acum doar Sigrid si Tzuni si-au exprimat parerea cu privire la dat raportul imediat dupa Paste. Voi, celelalte fete, ce ziceti, sa dam raportul lunea imediat dupa Paste (adica pe 24) sau o sarim si il dam lunea urmatoare (adica pe 1 mai)??
Eftimie C, te primesc si la ziua de carne. ![]()
Zuzilici, sa fie totul cum iti doresti tu, sa ai parte de o nastere usoara si un bebe cuminte. 
Eu azi am iesit in oras cu sotul, am luat un taxi si ne-am dus la un mall. Pe strada se flescaia poporul intr-o veselie, cum trecea unul pe motocicleta sau bicicleta, fleosc, cu galeata de apa pe el...si taxiul in care eram noi avea geamurile minjite cu apa cu pudra alba...
Mie iar mi-e rau, m-a apucat greata...cred ca faptul ca am dormit doar vreo 4-5 ore 2 nopti la rindul m-a afectat...nu am pofta de mincare...e si o caldura groaznica, simt ca ma sufoc...iar am ajuns la 65 kg dar ma tem ca e doar temporar, ca si data trecuta...
Am calcat si eu pe alaturi azi, am mincat o portie mica de cartofi prajiti si am impartit o prajitura cu sotul....m-am simtit mai bine...dupa ce maninc dulce parca imi mai revin, nu stiu ce-o fi...
Ange, Aime, Zfcristina, Carolinah, Cami, Danat, Diadaniela, An_k, voi ce mai ziceti?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie