Nou stil de viatza (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Doina, ai grija de tine si odihneste-te.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Eu sunt pt raport! Nu conteaza ca-i Paste sau Craciun! Tre sa ne simtim cu musca pe caciula de fiecare data cand calcam stramb.

Vad ca se face frumos afara. se mai incalzeste. Poate iesim la o padure si la o bicicletzeala cu prietenii. Ce bine ca-i WE lung!(si ce pacat ca urmatorul nu e lung!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc Carmen. O astept pe serifa atunci.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Tzuni
Esti dragutza taaare!
Te invit daca vrei la o placinta ,ca e asa de bunaaa(na ca mi-au murit laudatorii)si unde mai pui ca este si de post.

Mamica dulce
Felicitari!!!Vreau si eu,dar cand te "aud" cu ciorba de burtaaaa

Zuzilici
Acum ,profita de timpul liber si relax,odihna cat mai multa ca nici nu stii cand trec zilele si apare bebe mic si scump si nu mai ai timp de mai nimik.

Delidana
Te inteleg perfect , din pacate si eu reactionez la fel la caldura maaaaare.Greturi ,dureri de cap lesin...A/C-ul este prietenul meu
Cat despre raport eu zic sa-l dam pe 24 Aprilie ,asa poate ne mai ponderam daca vedem ca am exagerat.

Carolinah
Sanatate multa!
Si eu sunt super racita dar totusi multumesc lui Dumnezeu ca nu au luat si piticotii.

Mephala30Week-end placut si tie si drum bun!

Nastad Sanatate multa si un pup la burticuta!
Ai grija de tine si de bebe mic din burtik!

Fetelor ma gandesc cu groaza ca urmeaza 2 weekend-uri greele.Maine fac pomana asa ca acum sunt la pregatit mancarea si coliva,Duminica ma sarbatoresc in familie ca sunt si eu o Floricica(Florina)deci papa bun,bun...plus ca vine Pastele....
Va pup cu drag pe toate,urez si eu tuturor Florilor din lumea asta o zi onomastica cum va place alaturi de cei dragi!

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Cristina, auzi-i ca esti o asa ca iti doresc sa ai o zi deosebita, sa fii iubita, sanatoasa si...sa dai de baut
Ioana 75, uita-te la lista noastra si vezi ca acolo trebuie specificate inaltimea, kg actuale, tinta si daca participi la concursul de abdomene si cm.Cand vine Delidana, opereaza ea in listuta.Maii spune-ne desre tine...
Fetelor va si fug la munci ca tare multa treaba mai am si timp putiin.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Calatorii placute la cine pleca in vacanta (Carmen si Carmen) !

La multi ani, Florina !
IOana, bine ai venit !

Eu mai stau nitel la munca si apoi am week-end lung pina marti.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana75, bine-ai revenit si sa ai spor!

Eftimie, socrii locuiesc chiar in Roman, deci ramane pe o data viitoare sa ne vedem!
Week. placut!

Zfcristina, si .

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Deci raportul se va da normal, in fiecare luni, inclusiv lunea de dupa Paste, adica pe 24. Buuun.
Mik, s-ar putea sa fie si la mine cum zici tu cu dulciurile...sotul mereu imi zice ca maninc prea dietetic...Mi-am luat si eu gem (am zis ca sa mai variez un pic micul dejun) si am mincat intr-o dimineata o felie de piine cu margarina si gem...vai de capul meu...parca-mi facuse cineva o injectie cu adrenalina, uite asa eram.
Eu tot cu greturile dupa mine...miine ma duc la doctor cu stomacul sa vedem care e verdictul...
Zfcristina, cu ocazia sarbatoririi numelui.
Carmen si Eftimie C, distractie placuta!
Ioana, bine ai venit printre noi! Te voi trece in lista si iti urez mult succes! 7 kg in 2 luni mi se pare foarte bine...
Azi am mincat dimineata (cereale cu lapte de soia, 1 fruct) si apoi abia pe la 5 am reusit sa maninc iar (pui cu orez si salata) ca am fost la spital cu sotul...si miine ma duc iar, de data asta pentru mine...Seara am bagat un iaurt si un mar...
Va pe toate si va doresc un weekend frumos! Va mai astept si miine daca si cind aveti timp.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

quote:
Mamica dulce
Felicitari!!!Vreau si eu,dar cand te "aud" cu ciorba de burtaaaa

ohooo...si ce mi-a priit!!uite-acu terminai oala *ca mai erau doar doua farfurii,dupa masa de pranz la care am mai ras 2(si am zis sa-mi relaxez burta la calculator putin!!!!
cert e ca e un deliciu,dar si o raritate,ca de 2 ani n/am mai pupat si,daca nu merg in romania la vara,nici n-o sa mai pup multa vreme.

lasand ciorba la o parteintalneala cu sigridutza e asa de faina ca n-as mai pleca de la ea,o ducem bine,dintr-o bere in alta si ne bucuram ca ai nostri copii se inteleg asa de bine!
va pupam si va uram weekend placut!

mami dulce si sigridutza

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

EftimieC , Mik , Mephala30 , Delidana va multumesc mult!
Mamica dulce&Sigriduta trimiteti fetelor si la mine (virtual) o farfurie de ciorba ca taaare mi-e pofta si pana la Paste mai e muuult....
Pupi multi si distractie placuta in continuare.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput