Nou stil de viatza (97)
Raspunsuri - Pagina 13
miag spune:
Neatza fetelor,
nu stiu ce am avut zilele astea, dar efectiv am ruuuupt cu mancarea. De 2 zile am mancat numai prostii care ingrasa, dar promit ca de azi reintru in normal, adica fara excese, desi sincera sa fiu nici nu mai stiu ce dieta sa tin. Cred ca voi tine tot regimul ala de la nutritionista, dar nu sunt sigura, pt ca se slabeste cam incet.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Delidana spune:
Buna dragelor,
Azi am fost la doctor, am facut niste analize, se pare ca am o bacterie de care incerc sa scap cu antibiotice. Mi s-a recomandat sa maninc mai mult supe si mincare usoara, fara lactate, fructe, vegetale, alcool (de parca si beam eu inainte
)....Se pare ca eu am cazut in extrema mincatului "prea" sanatos cu multe fructe si vegetale, iar zaharul din fructe a dus cumva la formarea acestei bacterii (asta zice doctorul). Peste citeva zile ma duc iar la control... Gata, m-am plins destul.
Mai e careva prin zona?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna dragelor,
Azi am fost la doctor, am facut niste analize, se pare ca am o bacterie de care incerc sa scap cu antibiotice. Mi s-a recomandat sa maninc mai mult supe si mincare usoara, fara lactate, fructe, vegetale, alcool (de parca si beam eu inainte)....Se pare ca eu am cazut in extrema mincatului "prea" sanatos cu multe fructe si vegetale, iar zaharul din fructe a dus cumva la formarea acestei bacterii (asta zice doctorul). Peste citeva zile ma duc iar la control... Gata, m-am plins destul.
Mai e careva prin zona?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sanatate sherifa!!!

Eu sunt prin zona, dar o taiem in parc, eu si cu jr ca tacsu' e plecat in delegatie...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
Moamaaaaa ce liniste a fost azi pe aici pe la noi...Ce faceti fetelor?????????? Tati al nostru este in delegatie, afara bate vantul si noi ne plictisim pe aici...
Mia, mami de
Delidana spune:
N-ati mai iesit afara in parc? Da, a fost liniste azi pe aici, fetele se pregatesc pentru ziua de miine probabil, prajiturele, tort, etc. Am dreptate, ia ziceti... ![]()
miag spune:
am iesit un pic afara, dar era vant asa ca nu am stat mult...
Mia, mami de
Zuzilici spune:
Salut slabutelor! ![]()
Delidana sanatate multa si sa scapi cat mai repede de 'bacterie'. Cum te mai simti insa? La fel de rau? 
Carmen distractie placuta la Roman. 
Carolinah sanatate multa si sa speram ca bebelinele n-or sa te supere prea mult. 
Sigridutza si Mamica dulce
si distractie placuta in continuare.
Zfcristina
si sa ne traiesti cu numele sanatoasa si norocoasa.
Miag tu si sotul faceti cu schimbul cand e vorba de deplasari?
Si la mine vremea e cam la fel. E soare si frumos in casa dar te cam bate vantul la oase, afara. ![]()
Doina odihna placuta si incearca sa-ti faci timp pentru asa ceva macar in weekend. 
Ioana75
bine-ai revenit si spor la slabit. 
Ioana (Austria) te pupic si sper sa ai parte de un Paste Fericit!
Crystina te
si pe tine si-ti urez un Paste fericit! alaturi de familie. 
Cami la tine cum mai merge dieta?
Fetelor ma retrag acum si am sa incerc sa scriu mai tarziu. Maine imi serbez sotul asa ca nu cred c-am sa am timp sa intru, dar va urez de pe acum petrecere frumoasa tuturor celor care au cate un Sf. in familie sau in cercul de prieteni si PASTE FERICIT! celor care-l petrec maine.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Va urez de pe acum La Multi Ani tuturor celor care poarta nume de flori, intrucat maine nu voi mai putea sa intru ... ma sarbatoreste sotul si ma scoate la "un peste la gratar", undeva la iarba verde ![]()
Delia Pentru ca maine e o zi speciala pentru tine ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului multa sanatate, noroc, vise implinite si multa iubire! 
In ce priveste raportul ...sunt pentru raportul de luni, in felul acesta, personal ma simt mai responsabila. Anul trecut, de Paste eram in plin proces de slabire si am reusit sa slabesc, dar recunosc ca doar am gustat din toate bunatatile! 
Zuzilici Sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si fericit alaturi de fetele lui iubite! Petrecere frumoasa! 
Cu slabitul merge super, deja am scazut la 60 de kg, mai am putin si trec de pragul psihologic ... se cunoaste bine mai ales la cm, oricum am revenit la dimensiunile din vara, cand aveam 58 de kg.
Tzuni
si "La Multi Ani"

Anemona Ce mai faci? Mai mergi la sala? 
Carmen Petrecere frumoasa la Roman. 
Mik Vacanta placuta alaturi de comorile tale! Am vazut pozele si ai niste copii superbi! 
Zfcristina

Sigrid si Mamica dulce Petrecere frumoasa in continuare! 
Crystina, Miag, Ioana, Sabina, Eftimie C, Carolina h, Puskin,

Cami
mamamariana spune:
Bine v-am regasit fetele!
Am poposit si noi pe meleagurile astea calduroase... si daca Delia se plange de caldura la ea, in Bangkok, vreau sa va spun ca aici la noi sunt cu cel putin 5 grade mai mult - adica noi ne-am "racorit" putin in sud.
Am avut o vacanta frumoasa, linistita, insa n-as putea spune ca m-am odihnit foarte tare pentru ca m-a tot purtat familia prin diferite locuri de vizitat sau cumparaturi. Eu as fi vrut sa merg la plaja si sa dorm.
Cu greutatea nu pot sa zic nimic acum... inca nu m-am cantarit pentru ca mi-e frica - sunt sigura ca am pus cel putin un kil pentru ca nu prea m-am miscat in afara de inot. Va spun maine dimineata la raport.
Va mai scriu dupa ce citesc ce-ati mai scris voi. Pana una-alta, uitati-va la poze.
Delia, am incercat sa te sun aseara... dar n-a mers. Mai incerc si azi.
Numai bine,
Mamamariana
DE LA MARE
Delidana spune:
Buna
Cami,
si tie si iti multumesc pentru surpriza, chiar nu ma asteptam pentru ca pe mine lumea nu ma considera o "floare" (cu exceptia tatalui meu). Petrecere frumoasa si tie! 
Zuzilici, ma simt ceva mai bine dar inca nu functionez la capacitate maxima.
Mi s-a indeplinit dorinta si a plouat zilele astea si deci s-a mai racorit un pic, de la 35 de grade a ajuns la 28, tot e ceva....respir mai usor.
Miag, tu ce faci azi? S-a mai imbunatatit vremea, iesi pe undeva la iarba verde?
Roxa-boxa, tu pe unde esti? ![]()
Va pup si mai revin.