Fetele din America (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si mai am o intrebare. Sa zicem ca aleg Montessori. Se merita sa fac 13 mile pina acolo (asta inseamna cel putin juma de ora in trafic pe sens) pentru program de 3 ore de 3 ori pe saptamina sau sa aleg Kindercare care e la 1 mila distanta? Nu stiu pe ce criterii sa aleg gradinita, avind in vedere ca la Montessori pretul e de 325.00$ pe luna/3 half days, iar la Kindercare e 98$ pe saptamina/3 half days. Poate ma ajutati voi, mamicile mai cu experienta.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

Ceau,
Apar si eu ca musca... cu intrebari si va stric cursul subiectului.
Va rog ajutati-ma cu un link sa verific scolile din zona mea, sa vad care au media mai mare, si sa le pot compara cu alte scoli.
Candva Andrata a dat un link, si vedeai si cati la % sunt albi, negri, asiatici sau mexicani inscrisi in scoala.
Ma poate ajuta cineva cu acel link.

Multumesc mult si o zi superba la toata lumea

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Incearca si cauta o Magnet School!Aici copiii sunt f amestecati. Si este scoala publica. Se poate merge in continuare tot pe sistemul Magnet pana la absolvirea liceului!Magnet sau Charter.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

La mine au rasarit numai narcisele galbene batute caci a fost cam frig. Cit despre lalele eu am rosii, galbene, verzi (se cheam verzi dar sint un galbui cu dungi verzi) sint preferatele mele si .... mov. De abia le astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Iuliana de ce nu alegi kindergarten cu program de la 8.30 la 2.45 pm si nu platesti nimic. Toate scolile publice au aceste kindergarten.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Le vreau eu narcisele galbene daca nu va plac, suna f ieftin dar mi-as vinde sufletul pt o zambila din aia din Piata Matache.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Nu trebuie sa-ti vinzi sufletul. Eu le-am luat de la Trader Joe's la 99 de centi buchetul. Asta a fost la sfarsitul lui Martie. Saptamana asta, nu le-am mai vazut.
Am cumparat de 5 dollari si am umplut vreo 3 glastre. Arata a primavara in casa mea, si au tinut cam o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Corina, pentru ca ea de abia face 3 ani in iulie. Deja merge la preschool (particular) de 3 ori pe saptamina, dar nu prea sint multumita de scoala asta si ma dispera faptul ca o sa aibe la anul iar profesoara rusoaica (deja are una care vorbeste tare rau dpdv gramatical), dupa cum am aflat, si as vrea ca macar engleza sa vorbeasca corect si nu sa spuna v in loc de w (asa cum zice copchilul meu in multe cuvinte acum) sau sa zica 'zei' in loc de they (si nu mai enumar altele) asa cum zice educatoarea lor. Am fost si am vizitat Kindercare si mi-a lasat o impresie bunicica, dar as mai fi vrut sa shop around inainte de a lua o decizie.

O sa ma interesez si la preschool-ul de stat din cartier care apartine de o scoala f. buna, dar mi-e ca una din cerinte este calificarea pe venit si nu cred ca avem sanse.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Michelle,

unde esti, ca am nevoie de sfatul tau.
Am gatit ieri mancare indiana. Orezul (cu ceapa morcov si mazare) a iesit - am folosit basmatic rice (sau cum se numeste)- l-am luat de la Trader Joes si am fost multumita de produs.
Am facut si pui (masala chicken). Am marinat puiul in iaurt, dar cand l-am pus la prajit, mi s-a taiat sosul. Probabil din cauza iaurtului. OK, l-am gatit pana cand a scazut aproape de tot, si a inceput sa aibe "aspect comercial." A iesit bun la gust, dar ce pot face ca sa nu se mai taie data aviatoare??? Mi-ar fi placut mai mult sos, sa am ce turna peste orez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu mai vb de mancare ca io sunt cu stomacu in pioneze...nu e rau insa...am slabit vreo 2 pounzi!!!
Azi am mancat vitamine, smecta si rantidina!!! si ceai...restul...easy come...easy go!!!

Acum si pe mine ma intereseaza gradinitele...eu as alege pt inceput una aproape de casa si cu program redus...pana se acomodeaza cu limba...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Sanzi, vezi ca la magazine sant niste crackers - Saltines. Ai putea sa mananci 2-3 crackers sa-ti linistesti stomacul.
Mai sari si tu peste comentariile lui Michelle, si nu intra la bucatarie, pana cand nu te refaci

Despre scoli, am observat ca la charter school vis-a-vis de casa mea, sant foarte multi negrii. Cartierul, e peste 80 la suta caucasian, deci nu stiu de unde-i aduc.
La scoala baietilor, 40 la suta sant mexicani. Iara adusi din cartierele dinspre granita.
Intrebarea mea este DE CE???? De ce strica guvernul si cei de la city o scoala buna, numa ca sa creeze o balanta?

Mergi la inceput