Fetele din America (67)
Raspunsuri - Pagina 5
fairy_adina spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri . O sa pun aceste intrebari angajatorului. CV-ul meu a fost selectat si mai trebuia sa incep sa pregatesc actele pentru toata familia. Nu stiam ce sa fac daca sa ma mai agit sau nu. Stiu ca si cu copiii este o problema - trebuie sa ai cu cine sa ii lasi , de aceea nu mi-am pus problema ca sotul va munci. Contractul este pe 1-3 ani.
Ma apuc de acte, totusi. Si daca nu deranjez , revin cu intrebari, mai concrete
o zi minunata va doresc
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
nematics spune:
copiii - daca sunt de virsta scolara, ii tine scoala in timpul orelor de serviciu ale parintilor - cu mici exceptii; nu stiu ce optiuni ai daca sunt prescolari, din nou trebuie sa te interesezi de zona, caci in unele locuri gradi e ff scumpa.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
lexi spune:
Adina, mai e un www.bestplaces.net/" target="_blank">site de unde poti sa te "inspiri" putin cu privire la traiul din diferite zone; alege city compare, in caz ca trebuie sa te hotarasti la ceva anume.
in alta ordine, care era intrebarea zilei? bulbii? ... la mine tocmai au dat lalelele, ocazie cu care am constatat ca sunt rosii, ca muream de curiozitate tot numarand la frunze.
ati terminat cu taxele? umiliti-ma, hai!
philip spune:
mie mi-au iesit numai narcise galbene. bleah, asta e. iar taxele, pai am si primit si banii din februarie parca...
philip&andreea
copilasi dragalasi
Oana_B spune:
Mi-a iesit o laleluta rosu cu galben...in rest sunt cam scunde, nu ploua foarte mult si abia abia se ridica temperatura aia...care e dom'le ala de zicea ca global warming ca vad ca la noi nu mai ajunge:)))
Oana_B
Gabbriela spune:
Ceau,
Apar si eu ca musca... cu intrebari si va stric cursul subiectului.
Va rog ajutati-ma cu un link sa verific scolile din zona mea, sa vad care au media mai mare, si sa le pot compara cu alte scoli.
Candva Andrata a dat un link, si vedeai si cati la % sunt albi, negri, asiatici sau mexicani inscrisi in scoala.
Ma poate ajuta cineva cu acel link.
Multumesc mult si o zi superba la toata lumea
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Ancuta spune:
Buna fetelor,
Va multumesc pentru welcome.
OanaB,m-am vazut pe listuta, merci, sa stii ca s-a pus.. Am fost tare bucuroasa sa fiu si eu acolo.
Sanca, am fost ieri la Farmers Market si am gasit doar rasad de hrean, de leustean vor aduce saptamana viitoare.
Ancuta
Andrada spune:
Gabbriela, te ajuta Andrada:
http://www.greatschools.net/stateLauncher.page?p=pathway1
daca asta era ce vroiai sa stii,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
iuliana spune:
Dar un site de comparat preschool-uri stiti? Sau stiti ceva de kindercare vs montessori.... sau aveti ceva info despre gradinitele astea?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7