Fetele din America (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Michelle,

unde esti, ca am nevoie de sfatul tau.
Am gatit ieri mancare indiana. Orezul (cu ceapa morcov si mazare) a iesit - am folosit basmatic rice (sau cum se numeste)- l-am luat de la Trader Joes si am fost multumita de produs.
Am facut si pui (masala chicken). Am marinat puiul in iaurt, dar cand l-am pus la prajit, mi s-a taiat sosul. Probabil din cauza iaurtului. OK, l-am gatit pana cand a scazut aproape de tot, si a inceput sa aibe "aspect comercial." A iesit bun la gust, dar ce pot face ca sa nu se mai taie data aviatoare??? Mi-ar fi placut mai mult sos, sa am ce turna peste orez...

pai iaurtul sa-l pui la sfarsit . ca altfel se branzeste.
orezul cum il fierbeti? pt un orez aromat e bine sa inmuiati orezul 30 de minute (asta dupa ce l-ati spalat bine in prealabil ) . dupa il puneti la fiert 1 parte orez+ 2 parti apa + un praf de sare. Cand scade total apa orezul e gata ( deci apa nu se scurge ) .
alta varianta e sa fierbeti orezul 5 minute si dupa aia sa acoperiti bine oala si sa lasati orezul cam 20 de minute ( amestecati cam de 2 ori dar rapid sa nu iasa aburii )
acum am vazut ca ai facut puiul marinat in iaurt.... eu zic sa-l marinezi doar in condimente si sa pui iaurtul la sfarsit.
ca sa obtii mai mult sos pur si simplu adaugi apa si eventual niste condimente in plus daca va place spicy. eu nu respect retetele -le adaptez la ce stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Michelle, mersi. Orzul mi-a iesit un deliciu, l-am pus la inmuiat cam o ora. Cu sosul am avut probleme, dar o sa incerc sa pun iaurtul la urma, sa vedem daca imi iese sosul bine.
Mai trebuie sa gasesc scoarta de scortisoara, pentru pilaf, pentru ca scortisoara macinata nu merge. Am un magazin de Persian food, sper sa gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Multumesc mult Andrada sorry ca am pocit numele tau in primul mesaj
Aceeas problema sieu cu scolile, de ce aduc mexicani pe aici, ca nu vb deloc eng, si daca vb sunt teribili de slabuti. Am fost in vizita la scoala de langa mine, sa il inscriu acolo, ede stat si e free si platesc taxe la ea. Pe cuvant ca in clasa erau 20 copii (3 - 4 ani), 2 negri, 4 albi si restu mexicani ... deaceea nu vreau sa il duc aici la scoala, acuma ma uit dupa o scoala privata sa vad pe la ei procentu mexicanilor care e.
PS: eu cand aleg o scoala ma orientez, dupa procentu d emexicani, stau cat mai departe de scoli cu procent mare de mexicanii, dupa rezultatul la examene si programu in clasa, find doar la PK julian intreb tot deauna ce fac ei in cele 3 - 4 ore acolo. La scoala de stat se joaca 2 ore, si 2 fac lecti, la cea particulara, 1 ora vocabular si jocuri ce tie de vocabular si comunicare. 1 ora muzica, 30 min masa si 30 min joaca in park, 1 ora cifre, litere, colorat, desenat.

Mie mi-au iest narcisele alb cu galben, acum vreo luna, sau si murit deja, au ramas numai frunzele verzi.

O zi superba la toata lumea

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Opere de arta

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sanca

Michelle, mersi. Orzul mi-a iesit un deliciu, l-am pus la inmuiat cam o ora. Cu sosul am avut probleme, dar o sa incerc sa pun iaurtul la urma, sa vedem daca imi iese sosul bine.
Mai trebuie sa gasesc scoarta de scortisoara, pentru pilaf, pentru ca scortisoara macinata nu merge. Am un magazin de Persian food, sper sa gasesc.

magazine indiene nu sunt? ca acolo gasesti o gramada de chestii ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/549386657uuDlQe

Am pus ceva poze din Savannah, drumul pana acolo, si St augustine prin care am trecut...si evident putin din uragan!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

faine poze sanziana. auzi ,dar ce te faci cand nu mai incape fiu-tu in carucior ca nu mai e mult pana atunci ( sper sa nu te supere remarca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

sinziana, asa mi-au facut pofta pozele tale de vara!!!
Vreau sa ne luam (la tot familionul...ma mai gindesc daca luam si lui grandma) heeleys.
Are cineva? Cum merg astia, se retrag rolele daca vreau sa merg normal? Cum sint mai buni cu o rola sau cu cite doua role? Imi trebuie oaresce skiluri ca sa reusesc sa merg pe ei, sau ii iau doar baiatului? (apropo ii trebe si casca de protectie sau nu se pica asa usor)?
Un milion de intrebari:)
multumesc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

care hurican, bre? nu zice la meteo ca se deschide sezonul abia de ziua copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa29 spune:

quote:
Originally posted by Llaura

Crisa, asa am picat si eu in poligon, si am dat cu masina mea sedan.
E destul de greu de bagat SUV-ul acolo, eu am amici care au picat dand cu truckuri si care stiu sa conduca, nu ca mine. Iti masoara nenea distanta de la curb
Eu in locul tau as imprumuta o masina cat de mica sa imi rezolv problema, trebuie sa ai un prieten ceva, nu inveti tu sa conduci SUV in alea 10 min cu nenea in masina si in poligon oricum.

Helloo!!!
De parcat am reusit sa parchez monstrul....mai greu a fost sa fac dreapta pe langa parcarea initiala....
Cica a vb sotul cu un vecin, care s-a oferit sa-mi imprumute masina cu o zi inainte de examen...:( sper sa ma obisnuiesc cu ea...
Si eu cred ca $28000/an ptr 4 persoane sunt bani putini. Poate daca ar gasi si sotul ceva, ar fi mult mai bine.
In ceea ce priveste ESL nimeni nu ma vrea....si azi am sunat la 2 community colleges..:((((
Mai nashpa este ca in timp de 1 luna am tot auzit la radio reclama la ESL classes la o mare universitate si la community colleges, care nu sunt valabile. Cica( mi s-a spus la tel)... "a fost o neintelegere, de fapt avem numa' spanish classes"...ce neintelegere Dumnezeu stie...ma rog....nu va plictisesc cu nimicuri...
Vad ca gradinariti....io si sotul am plantat legume: rosii, castraveti, morcovi, ardei gras, ceapa si squash.
Si flori am luat de la walmart cu 98 centi/4buc si le-am plantat....arata binisor....sunt inca invatacel in ale gradinaritului, da-mi place.
Numa' bine sa va fie...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Michelle sper sa nu vina vremea aia prea curand...ca io merg f mult pe jos si David nu rezista...plus ca daca ma grabesc nu vreau sa il tarasc dupa mine...
Si ...mai e un super avantaj: cand mergi la cumparaturi...ii dau un joc electronic in mana si io sunt linistita si probez tot ce apuc!!! Decat sa alerg dupa el prin magazine si sa ma umplu de nervi!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput