Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
miflore spune:
Marinela, imi pare rau de perusii tai... Mie imi plac tare mult animalele.
Sofia, mercic!
Voi ce faceti, va intalniti? N-am reusit sa citesc mai nimic!
Eu azi nu pot, am gramada de treaba, v-am zis ca ne vin musafiri 2 saptamani.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
irina, culmea e ca bona nu are initiative - ei ii spusesem sa-i dea apa la masa de la ora 12, si am uitat - deh, Roza.
Carmi, punkistu'.
irina81, n-am primit mail-ul, dar am primit PM cu adresa; te anunt cind reusesc sa pun plicul la posta.
doruletz, ce carucior suuuper. Initial am crezut ca ti l-ai luat tu, si ma apucam sa te felicit.
marinela, imi pare rau de animalute.
sofia, multumesc; felicitari pentru . Ce frumoaaaasa e Nuka.
gabi, rumoasa poza cu mincaciosul.
Crista, mary a primit indemnizatia pe card - da-i un PM. Eu nu stiu, ca nu mi-am verificat cardul, dar te anunt in caz ca aflu!
Cristina, multumesc de info; cred ca din nefericire o sa ne mutam sub antene
Vad ca vorbiti de spanac - am cumparat si eu de la hipp borcanas cu spanac, dar inca nu i l-am dat. Saptamina viitoare incec sa depun dosarul de stimulent - sa vedem din cite incercari reusesc.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!! PETRA, MAYA, MATEI, ALEXANDRU, RADU-IOAN SI DARIUS!!!
Petra, 8 luni!!! Ce fetita mare!!! Felicitari pentru kk numai si numai la olita!!!
Multumim Nanadana!!! Deci se rezolva cu crema de galbenele, ca de altfel ii facea Ana pachetel lui Antoine! Ma bucur ca-i mai bine Antoine!!!
Simona, felicitatione pentru steluta!!!
Dana_ch, asa-i, pe o multime de cutii de cereale care se dau de la 6 luni e scris ca au gluten! Hmmm!
Carmi, frumos foc punk-istul!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
mary ilie spune:
Irina, acum ma pregatesc sa ies cu el un pic, ca vad ca nu vrea sa doarma.
cam pe la 14.30 iesim, poate ne vedem
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
miflore spune:
Avem al doilea dintisor de azi!!!
Dory, daca e mai maraita, plange fara motiv, nu doarme bine noaptea, mananca mai prost etc etc e posibil sa-i iasa dintisorii; sau pot iesi fara nici o problema si nici o maraiala!!!
Ana mea asa face de obicei, mananca la 9-10 seara aproximativ si mai mananca la 9-10 dimineatza! Parca Karmenutza sta prin zona!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Aha, am citit acum repede, va intalniti chiar acum!!!
Petrecere frumoasa!!!
Sa nu va imbatati pe la terase si sa lasati copiii in parc!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
I-am dat galbenus fetii si i-a placut (nu, nu l-am "gatit" eu, ci sotul). Care se uita la fratia inelelor asa ca a fiert oul ala 40 de minute. Care mai de care cu talente culinare in casa asta; lasa, noi o asteptam pe Miruna sa creasca mare, poate ei o sa-i placa sa gateasca si ne face si noua.
nanadana spune:
Miflor mersi ,da sa aranjat cu crema de galbenele,spunei Anei ca ii multumim mult ,felicitari pt al doilea dintisor
Ioana
-deci asa va intalniti la "ch de gaulle" pai o sa venim si noi
Ioana75 spune:
mifloricico, felicitari pentru !
dana, va asteptam la intrare.
Am masurat ieri copilul - 73 cm si 8.750 gr. De unde in primele 6 luni a luat intotdeauna sub minimul minimului din carte, in luna a 7-a si a 8-a vad ca isi face de cap si creste mai mult. Miruna nu vrea sa citeasca CC, asa ca trebuie sa gasesc o alta metoda sa o fac sa inteleaga graficele de crestere.