Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Petra cea mare care face kk la olita si numai la olita! Wow, asta da realizare.
La multi ani si pentru Maya,Matei,Alexandra,Radu si Darius!

Sofia, te sun pe tine in caz ca intarziem iar.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carmen - poti sa-i dai spanac. Sper sa-i placa. Pofta buna!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Petra
Maya Georgiana
Matei Stefan
Alexandru
Radu Ioan
Darius Eduard

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!
din pacate noi nu putem ajunge in parc, ca sotul nu e acasa si deci nu avem masina si chiar daca aveam , inca nu am luat carnetul. oricum eram nehotarata ca Andrei azi s-a trezit cu muci
ne pare foarte rau
o lasam pe un weekend mai cald!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si eu i-am dat spanac lui Andrei, dar mi-a zis dr. sa-i dau combinat cu orez, ca sa nu aiba probleme cu stomacul si i-am mai pus un praf de sare si 1 lingurita ulei de masline. si i-a placut foarte mult!
nici eu nu v-am mai citit din urma, poate recuperez mai tarziu cat o dormi cupilu, dar am de facut chestionare auto....
va pupam si petrecere frumoasa tuturor!!!!

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

Vizita a fost productiva, Maria a facut singura pasi, iar Miruna nu stia de unde s-o mai apuce.

Din pacate nu putem veni in parc - in sfirsit a racit si miruna, are 37 cu 9 rectal si niste muci. Las' sa faca si ea anticorpi pe cont propriu de acum, s-a dus stocul de la mine. Asa ca ramine pe data viitoare!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Petra,Maya Georgiana,Matei Stefan,Alexandru,Radu Ioan,Darius Eduard !

Noua inca nu ne-a iesit dintisorul sus insa tot agitat este..noaptea se trezeste de 3 ori cam asa: la 12,3,6 si ma innebuneste. Daca il dau in continuare cu calgel pe gingie imi prinde degetul si mi-l roade...si doare de la dintisorii taiosi de jos.
Zilele astea nu a mancat mai nimic ziua....cel putin vineri: a mancat doar 50 ml piure de mar cu branza si putin iaurt seara si ala bagat cu forta ..in rest laptic noaptea.

Acum astept sa se trezeasca, ii dau sa pape si iesim si noi pe afara.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary nici pe aici prin cartier nu iesi?

Dupa ce am zis ba ca vin, ba ca nu vin... nu vin pana la urma . Distractie placuta fetelor care merg!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da. Am facut spanacul, cum v-am zis, a luat vreo 2 lingurite si nu i-a placut. Il scotea afara si se stramba. Castronelul de cereale era gata si el. I-m dat apoi 2 lingurite din el, 1 lingurita de spanac. Pana la urma le-am combinat pe portiuni mici din castron si l-a mancat. Intr-un coltisor faceam combinatia. Va dati seama ce gust avea: cereale cu lapte si bananne de le Milupa + spanac facut de mine. Cahhh...dar ei i-a placut asa.
Dory, eu stau in Rahova. In sfarsit, gasesc si eu pe cineva aici in zona! Pe unde stai?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si la noi mai sint pe tzeava 2 dinti de sus - nu stiu cum ii cheama, urmatorii in ordinea cronologica; am avut parte de o noapte cu miriieli si una asa-si-asa; sa-i iasa toti dintii odata sa scap si eu.

Ma apuc sa citesc din urma - Miruna a adormit in scaunul de masa dupa 4 linguri!!! Mi-a mai zis mie bona ca a patit asa, dar stiti voi, nu crezi pina nu vezi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput