Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
Simona8004 spune:
Ioana sunteti haiosi. La mine Maia avea masuratorile astea acum 2 saptamini la vaccinul de 6 luni, super si imi pare rau ca a racit. Multa sanatate de la noi si un de la Maia ca sa ii treaca mai repede.
Mifloricico, felicitari pentru , iar daca astea sunt semnele pentru dintisori, pai la noi trebuia sa apara de vreo saptamina...si nu au aparut. Deci suntem in clubul celor fara dinti,....inca
noi gata am fost afara...foarte frumos si cald, ca iti vine sa stai in tricou, asa cald e. Sa vina mai repede caldura asta ca.... daca mai vine frigu. Ahh...
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Ioana75 spune:
Simona, multumim, un back pentru Maia.
Azi raportam 2 pahare sparte. Va invit sa invatati din pataniile noastre, si imediat cum copilul stie sa se ridice singur in picioare sprijinindu-se de chestii, dati jos toate fetzele de masa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
jadi spune:
Buna ziua fetelor, am adormit copilul si am citit un pic din urma.
Azi am fost la Unirea si am spart repede niste banutzi ca mi-am luat pantofi de servici si o pereche de pantaloni asortati la pantofi .
Acasa am mancat, am expediat copilul in parc cu tasu si am trimis si mamele acasa si cand m-am linistit s-a intors copilul din parc si a trebuit sa ii dau sa manance si cred ca nu i-am reusit piureul ca nu a vrut deloc, nici cu lingurita dar cel mai grav nici cu biberonul, fapt pentru care i-am dat lapte vreo 160 pe care i-a inghitit pe nerasuflate si a transpirat instantaneu la biberon.
Azi am mancat si mere cu branza, Alino am cumparat bebelac pana la urma si calciu lactic si mi-a reusit branza de data asta. Nu a fost super incantat asa ca i-am pus si niste pere williams si parca a mai mers dar nu a mancat tot. Cred ca sunt antitalent la dat mancarea ca hranit de bunici sau bona, copilul mananca, la mine nu. Dar ma consolez ca i-am "scapat" doar masa de azi ca de maine il hraneste bona, hehe.
Si astept sa se trezeasca, sa tragem o portie de joaca, mie mi se pare ca am un copil care vrea sa vorbeasca deoarece a schimbat ganguritul ala prostesc in silabe care aduc a vorba romaneasca. Spre exemplu ma disperat cu ta-ta-ta si cu a-taaaaa, ce o fi vrand sa insemne nu stiu, in nici un caz tata iar al doilea as banui ca vrea sa zica asta dar nu reuseste decat a-ta, pentru ca pune mana pe cate o jucarie si exclama, a-taaaaa. Dar nu va luati dupa mine, ca maine poimaine mi se va parea ca vorbeste engleza cursiv, hehe.
Ieri seara tot taicasu a fost cu el in parc si a agatat mamici cu copii, ba una dintre mamici a unei fetite de 11 luni care la inaltime e mult mai mica decat Vlad i-a declarat sotului ca se intalnesc cu copilul meu zilnic iar pustoaica era sa imi sufoce copilul asa era calare pe el... sa speram ca sta bine cu microbii sa nu ne transmita si noua ceva. Copila asta era mititica in schimb mergea in picioare, fetele astea tare sunt precoce!
Cam atat, sunt cam obosita, ca azi noapte am profitat de mame si am mers cu niste prieteni la taverna sarbului si ne-am intins pana pe la ora 1.
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Mamele m-au innebunit ca e copilul bronzat pe fata si eu tot ma uit la el si nu mi se pare ca ar fi... deci ce ati stabilit cu crema de protectie?
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Am uitat, am inceput sa imi fac colectie de filme pe dvd de copii, azi am luat harry potter 4 ca imi lipsea din colectie si garfield. Si mai erau multe altele...
Maddy nu mai sunt bilete la depeche mode, mie mi-a facut rost o colega care lucreaza la financiar la noi si care are pile pe la magazinele diverta si implicit tipul care se ocupa de asa ceva... mi le-a adus din tara si cum am vrut si 4 lipite, a cautat ceva pana a gasit.
Deni & Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Ma duc sa beau o cafea si sa fumez o tigara sa deschid larg geamul si sa ma simt ca la terasa.
Deni & Vlad 28 sept 2005
simodina spune:
Denisa-ti fie de bine! Ti-am tinut companie . PT soare eu o sa folosesc Vichy sau Solar Expertise, sunt testate pe cupchii colegelor/colegilor mele. Factor de protectie 60 intai, apoi 30. Pt fata direct 30 ca e gata bronzat. Pune-i bratul langa fata, asa mi-am dat eu seama ca e bronzat
Eu am venit de la bureau pe la 16, asa ca am ratat iar intalneala. A fost in Herastrau cu ta-su.
Fug sa-l schimb ca mi-a parfumat toata casa .
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Ioana75 spune:
Am mai gasit un mic www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72933&whichpage=8" target="_blank">scandal la mamicile de sept-oct 2006 (stiu ca sint amatoare printre noi). Jur ca nu le caut intentionat, pur si simplu mi se duce mausu' singur la subiecte de-astea.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Simo74 spune:
Hello frumuoaselor!
M-am intors din parc. Iarasi a fost super!!!!! Am hranit cupilu si acum ma duc sa-l culc. Am pus poze de astazi pe adresa comuna (yahoo), albumul Intalnire Herstraru 9.04.06.
Va pup, intru mai tarziu...
country girl spune:
Bun gasit tuturor! Sper ca aveti o duminica frumoasa!
N-am avut vreme sa va citesc din urma, dar transmit salutarile noastre tuturor si urari speciale aniversatilor zilei de 9!
Des pre noi numa' de bine. Diversificarea continua in ritm accelerat dupa cum puteti vedea aici
Acu' ma retrag sa vizionez pozele voastre de la intalneala de azi
Ilinca (10 septembrie 2005)