Aici, in Olanda (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Christos a inviat va spun si eu,e drept cam tarziu...dar mai bine decat niciodata.Alina condoleante,tocmai mi-a murit si mie cumnatul ieri....
Sper sa ne auzim mai des(e printre putinele seri cand nu adorm pe canapea).
Ma straduiesc sa pun ceva pozici noi.
Ancade ce mai faci?
Danyce,Lena.....ce fac ingerasele?

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dantje, condoleante si tie!Imi pare rau!
Ingerasa mea si-a revenit complet de la maseluta si a fost azi super nazdravana, adica ,printre altele, a facut gradina vraiste cat am pus eu vasele in masina de spalat si i-am strans jucariile raspandite peste tot.Rezultatul:pamant si flori peste tot pe dale, ghivecele cu susu-n jos, Alma avea pamant pana si in cap (ca de haine nu mai zic).A aterizat direct in baie si hainele au ajuns in masina de spalat.
Dar "dracusorul" de Martijn ce face?
Anky, ce-ti mai fac puiutii?Sper ca i-a trecut lui Cris otita.Iti multumesc inca o data, de fapt de o mie de ori, pt transportul pachetului (stiu ca a fost sunata sora mea inainte de Paste, dar era in Sighet la ai mei...verder nu mai stiu, dar se descurca ea).
Amonar, cum mai e burtica????Sau ai nascut deja?
Fug si eu la nani ca iar m-a prins ora 1 cu ale mele cursuri sub nas (rad de ce cacofonie iesea daca nu inversam una-alta)

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Vad ca nu mai trece nimeni pe-aici. Eu va pupacesc pe toate si sper sa aveti parte de un weekend cat mai placut ca noi sigur vom avea daca tot vine tati asta de prin delegatii.
Anky, a ajuns pachetelul la destinatia finala. Merci inca o data!

poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Cu intarziere va urez si eu Cristos a inviat!

Alina Maria, Condoleante pentru bunicul tau!Si al meu s-a dus la inceputul anului si nici acuma nu imi vine sa cred! Nu il mai vazusem de 5 ani si visam sa ii prezint stranepoata... S-a dus asa de neasteptat!

Dantje, condoleante si pt cumnatul tau.

Amonar, ca face burtica?

Noi maine plecam spre voi, venim - la Haga- pt o saptamana sa ne cautam casa! Cum e vremea? Aici deja fac plaja... Am vazut la meteo ca ar fi cam 12 grade! Cam frigut... Deja ma cam apuca disperarea

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Multumesc danyce si bb pentru condoleante.
Danyce.....Martijn e acelasi ocupat om de pe planeta.Azi de pilda a reusit sa rastoarne cafeaua tatalui sau pe el....adica cand am ajuns de la munca mirosea tot a cafea.Noroc ca nu era fierbinte.
Am pus ceva pozici de la petrecerea de un anisor:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/album?.dir=3466re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/danaready/my_photos
Pupici Almei,si tuturor bebeilor.

dantje & Martijn

Mergi la inceput

Dantje, cunosc, cunosc...faze din astea cu cafeaua mi-a facut si Alma la greu. Stai ca asta e doar inceputul.Azi mi-a spart domnisoara veioza de pe noptiera in tp ce eu ma schimbam.
Si eu am doua vesti contrare:cumnata mea asteapta BB2 si ieri eram happy pt ea, dar azi dimineata am aflat ca a murit unchiul meu drag si eu n-am cum ajunge la inmormantare pe joi...si mai greu e sa constientizez ca nu-l voi mai vedea niciodata

poze yahoo

Mergi la inceput

Anky, sa-ti traiasca puisorul, sa se faca mare, frumos, destept si sa fie mereu sanatos! Sa va bucure in fiecare zi de acum incolo ca pana acum, iar voi sa fiti mandri de el!LA MULTI ANI, CRIS!!!
La cat mai multe aniversari frumoase alaturi de parintii tai dragi!Un pupic special de la noi toti!
Amonar, felicitari din suflet pt mica minune adusa de curand pe lume!Sa-ti creasca mare piticutul si sa-ti aduca numai bucurii!Tie iti urez recuperare usoara!

poze yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Danyce,merci de urari,am tot weekendul asta si continuam a weekendul viitor.Cind ai chef sa vii in Amsterdam,poate mai vin si alte fete.

Pupici Almei

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Am vrut sa spun ca am tot sarbatorit weekendul asta dar laptopul meu a luat-o razna.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Amonar felicitari pt bebe Kailan! In urma postarii lui Danyce m-am dus la mamicile de mai- iunie si ti-am citit ultimul post. Recuperare usoara si poate o sa ne povestesti mai mult cand o sa ai timp. Am citit ca a fost destul de greu si ai ajuns la cezariana.

Noi ne-am intors de la Haga saptamana trecuta, victoriosi ca ne-am gasit casa asa cum vroiam insa dupa ce ne-am facut un pachet de nervi pe agentia imobiliara la care am apelat. Niste neseriosi si nesimtiti, cu zambetul lor formal cu tot! Pai dupa o corespondenta asidua pe email in care le-am spus exact ce vrem si ce nu vrem, ba le-am facut si o lista de case ce vroiam sa le vizitam (le-am gasit pe siteul FUNDA pt cine cunoaste) au incercat sa ne bage pe gat niste apartamente de-ale lor care nu corespundeau DELOC cu criteriile noastre. Ne-am chinuit degeaba sa le dam atatea detalii.
Dupa ce ne-am enervat si le-am batut obrazul si la insistentele noastre ne-au dus sa vizitam casele alese de noi. Si uite asa s-au facut cu un comision destul de piperat fara sa munceasca nimic ca lumea.
Na ca m-am descarcat!

In rest, am nimerit zile cu soare, toata lumea era pe plaja, chiar am avut noroc ca daca nici vremea nu tinea cu noi cred ca deprimam de numa'!
Per ansamblu, Haga mi-a placut foarte mult, desi nu am avut timp sa vizitam mare lucru. Din pacate nu am ajuns sa vedem si Amsterdam-ul cum ne propusesem dar...avem timp din iunie incolo!

Va pup si...astept sa mai scrieti, vad ca, din pacate, nu prea e mare activitate pe aici.
Chiar, repet intrebarea, in Haga nu locuieste nimeni?

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput