Aici, in Olanda (14)
Raspunsuri - Pagina 5
danyce spune:
Alina, o multime de pupici de la noi pt papusica Mandy.
Si noi mai avem pozici noi in albumul aprilie 2006 din linkul cu poze de pe yahoo.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
flori76 spune:
Lena,Amonar multumesc mult pt informatii.Sincer,nu stiu de unde am auzit-o si pe asta cum ca masinile in Olanda ar fi mai ieftine,insa ma bucur ca ne-am lamurit.
Amonar notat,maine luat la purificat
Flori
Noi
Sarbatori fericite tuturor!
Amonar spune:
FLORI
Mult succes si sper sa va fie de folos!
bb_alinus
Mersi pt compliment!
Alina Maria
E o frumusica fetita ta. Are multe trasaturi de la taticu...ochi mari si albastrii. Si la fata seamana mult cu el. Sa-ti traisca!
gabrianah
Petrecere frumoasa in Olanda! Se pare ca veti avea noroc de vreme frumoasa!
Lena
Tu ce mai faci?
Eu de maine intru in saptamana 39!!!! Ma ia cu frica cand ma gandesc....nu credeam ca voi ajunge sa spun si eu chestia asta: SAPTAMANA 39!!! Suna asa de departe.....Sant curioasa ce surprize imi va face Kailan......cand are chef sa apara....of,of,of.....am niste emotii....
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Alina Maria spune:
Buna fetele ,
Am admirat si eu pozele lui Alma , intotdeauna asa de multe , intradevar o placere .
Amonar sunt cu inima cat un purice la fel ca tine , imi trezesti emoti din trecut si imi aduc aminte ca si mie mi se parea saptamana 39 f. f. departe . Iti doresc din tot sufletul multa putere si rabdare , sanatate si un puiut sanatos ca frumos sigur va fii , toti bb. sunt f.f. frumosi .
Fetelor voi stiti se tine concertul de pasti sau nu ? eu am trimis e-mail dar nu am primit nici o invormatie inapoi precum ca se va tine sau nu .
V-am pupat si o sa mai revin sigur ca doar e weekend , nu ?
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
Alina Maria spune:
Amonar chiar m-am uitat acum la pozele tale si ti-am vazut burtica , iti sta chiar f. f. bine , si la cum arata asa tuguiata mama zicea ca o sa fie baiat , insa mie mi-a iesit fata asa ca nu se stie . Voi stieti ce va fii ?
Noi stiam din saptamana 27 , facusem si noi eco si am vrut sa stim .
Despre camera bb. nu am cuvinte , mi-a placut enorm asa culori linistite si asa de luminoasa , iar patutul respectiv ca un cos e superb . Verdele este de asemenea o culoare care se asorteaza la alb si liniste .
Hmm ce frumos va fii , super , ma bucur mult pt. tine .
olanda
Ancade spune:
Pt Alina Maria:
"Doamnelor,Domnilor si Domnisoarelor ,
incercarea mea modesta de a ne spune pe 23 Aprilie un "Christos a Inviat "
cu ocazia Sfantului Paste Ortodox si a ciocni un ou ,noi Romanii din Olanda ,a esuat !
-Am inchiriat o sala civilizata unde se puteau aduna intre 150-200 de persoane.
-Pentru o ambianta placuta si mai ales adequata am invitat un Ansamblu de Muzica Folclorica Romaneasca ;mai mult acest Ansamblu a acceptat sa cante gratis pentru romanii din Olanda.
-De doua saptamani de zile de cand am dat anuntul pe Internet un grup de olandezi ( 5 la numar)s-a ocupat intens de a alcatui un menu de gustari romanesti;asta din pura initiativa proprie si din dragoste ptr. noi.
-Cateva mame din Ansamblul de Muzica care avea de gand sa concerteze pe 23 apr. au cumparat baloane si jucarii ptr. copii romani care ar fi venit la aceasta Sarbatoare ;astfel , copii ar fi avut placerea sa se joace si sa se cunoasca intre ei ,iar adultii ar fi avut "linistea" de a discuta,palavragi,barfi in voie.
Toate acestea insa degeaba !
Ei bine ,sincer sa fiu nu mai inteleg nimica!La inceput cand am anuntat ca am invitat niste cantarete
din Romania ( mi-am batut singur cuie-n talpa..) au sarit unii ca este sub-cultura,ca asa si pe dincolo.
Dupa ce am renuntat la colaborara cu aceste "artiste" neserioase ,am anuntat ca intentia subsemnatului
de a organiza o Sarbatoare Romaneasca ramane in continuare valabila.Deci cei care erau deranjati de prezenta
"artistelor" nu mai aveau motive de a fi karkotashi...
Rezultatul ? Pana in ziua de astazi sau inscris oficial ,mai mult de 5( cinci) persoane !!!!
Concluzia ? Romanii din Olanda sant total indiferenti si mai ales inerti in ceea ce priveste
incercarea de a ne creea o comunitate Romaneasca unit aici in Olanda.
La critica,blablablauri pe Internet,barfa si lucruri marunte sant activi iar cand este vorba de ceva concret
si mai ale de ceva constructiv sant literalmente absenti si dau bir cu fugitii.
De ce Doamne este Romanul atat de refractar la cooperare dar mai ales in a face ceva bun?
A incerca de a unii Romanii din Olanda ,dupa parerea mea modesta este un lucru bun!Nu santeti de acord?
Acest baiat minunat si foarte modest 'roadmin',( deocamdata ne cunoastem numai din e-mailuri si telefoane) cel care a facut sa apara acest www.romanians.nl este o dovada concreta de a face ceva bun ptr. romanii din Olanda!
Intentia lui a fost de a uni aceasta Romanime care exista aici in Olanda macar prin Internet,
daca "live" nu sant capabili.
Cine rasplateste energia lui in a intretine Site-ul?!NIMENI ,stimati compatrioti!De acest lucru sant sigur (asta pana la proba contrarie) ; mi-ar place sa ma insel,....
Cati dinre D-stra apreciaza acest lucru ?Din pacate santeti foarte putini.dar el merge inainte.
Asadar cum 'roadmin' continua ceea ce a inceput la fel voi face si eu ,nu-mi voi abandona ideea de a organiza o alta intalnire pentru Romanii din Olanda ,chiar cu riscul de a avea inca un esec !
Daca noi nu ne sprijinim si nu santem uniti atunci este trist....
Eu nu cred ca romānii sunt refractari la cooperare.
Cred ca putere de asociere exista, dar depinde de dorinta fiecaruia dintre voi.
al D-stra ,cu respect
Dan H.
P.S.
I-am cerut un ragaz patronului Salii din Lisserbroek ;asta pana maine dimineata; in cazul ca se aduna un minim
de 50-60 de persoane atunci va avea loc Serbarea Romaneasca.
Dar dupa cum se vede treaba ,responsul Romanilor din Olanda este egal cu zero la actiuni de asemenea gen,
doar o minune va face ca de la 5 (cinci) persoane sa am 50 sau 60 de confirmari....
In caz de "minune" va mai puteti inscrie la :
Concert@Pan-Pipe.com
Alina Maria spune:
Buna fetelor ,
Va doresc de pe acum Un Paste Fericit cu multa fericire si sanatate alaturi de familia voastra .
Noi suntem destul de tristi caci bunicul meu a plecat de printre cei vii ieri dimineata . Aceasta veste m-a socat oarecum si mi se pare ca traiesc un vis urat .
Nu era asa de in varsta , doar 65 de ani , hmm nu vreau sa va intristez si pe voi , ci vroiam sa imi spun un pic oful .
Mandy merge aproape continuu ceea ca ma bucura f. mult , este o dulceata si o vorbareata .
Christos a Inviiat !
olanda
danyce spune:
Alina, sincere condoleante!Chiar nu era batran bunicul tau.
ADEVARAT C-A INVIAT!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Amonar spune:
Alina condoleante! Felicitari cu fetita! Ciudat... doua urari atat de contrare...
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)