Aici, in Olanda (14)
Raspunsuri - Pagina 21
danyce spune:
Aha, Anca, de aia nu aparurati ieri voi. Ca eu am trimis invitatie acum vreo 2 saptamani.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
LA MULTI ANI ALMA ! putin cu intarziere .
Foarte frumoase pozele le-am vazut pe toate 62 , printre care mi-au ramas in memorie cele cu torturile frumoase , cele cu rochitele Almei , una gri si aia in costum national . S-a facut intradevar mare Alma si parul ii este lung .
De asemenea Freia are parul lung o adevarata domnisoara , ultima oare parea asa de baietoasa independenta cum era ea , si tu Leta te-ai schimbat , ai slabit ? ai si tu parul mai lung ? sau poate bluza e de vina .
Noi suntem ocuparti cu casa pana peste cap , am fost si in vacanta , timpul trece . Am pus poze cu casa si bucataria in albumul casa si alina .
O seara buna va doresc si inca mai astept o intalnire acum ca am masina si carnet .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
danyce spune:
Alina, eu iti vazusem pozele cu casa noua acum ceva vreme, dar cred ca am uitat sa mentionez ca e tare draguta si sa va urez sa o "locuiti" sanatosi si fericiti!Pupici lui Mandy!
Daca te incumeti sa tragi o fuguta pana aici cu masinuta, esti mereu binevenita la o cafeluta seara sau in weekend (exceptand perioada 12-20 nov. cand voi fi la Paris).Multumim de aprecierile la adresa d-rei mele iubite!
Anky, te-ai intors?Cum a fost in Romania?Voi ce mai faceti?
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Danyce,ne-am intors duminica din Ro.De data aceasta nu a fost deloc placut pentru ca bunica mea,cea care a fost operata,a decedat datorita unor complicatii interne.Nu m-am gindit niciodata ca se ajunge atit de departe de la o cazatura.Cred ca totul s-a tras de la epidurala care nu e indicata la persoane peste 80 de ani.
In rest sintem bine,vreau sa incep o curatenie mare in casa,sa imi curat mocheta,sa spal geamuri si ca de obicei,am o groaza de calcat..
Alina,felicitari pentru casuta,sa o locuiti sanatosi.Mergem si noi simbata sa vedem o casa vrijstand,simbata e open huis aici in Almere,deci am putea vedea mai multe case.Am vazut respectiva pe internet si e superba,acu vrem sa o vedem si pe dinnauntru.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
danyce spune:
Anky, condoleante pt bunica ta!Sa se odihneasca-n pace!Imi pare rau ca de data asta ati avut parte de o vacanta mai putin placuta.
Mult spor la treburi, Anca!Eu de cand am inceput serviciul abia noaptea sau in weekend mai apuc sa calc, dar tot nu ma las ca tot mie nu-mi place sa umblam in haine sifonate.In rest, de gatit se ocupa Fons aproape non-stop,adica eu abia in weekend mai apuc sa gatesc si atunci pregatesc mai multe feluri cand sunt acasa (noi si in weekenduri mergem hai-hui) ca sa mai pun si la congelator de rezerva.La curatenie participam in proportie 50-50.Acum am insa o droaie de treburi administrative de rezolvat si acasa, mai ales cu biroul meu...stii tu, Belastingul asta...insa asa am un chef sa vad iar hartii si cifre de nu pot sa-ti povestesc (de parca nu vad destule hartii la servici toata ziua, buna ziua).
poze yahoo
anky spune:
In sfirsit,cel mai mare monitor din Europa e instalat in Amsterdam(Rembrandtplein)
BOVEN DE ESCAPE hangt eindelijk het ‘grootste LED-scherm van Europa’ dat eind van deze maand operationeel
moet zijn. Er is flink wat gesteggel geweest tussen de gemeente en de eigenaar, maar door een fout van het
ambtelijk apparaat kon het 114 vierkante meter grote tv-scherm er toch komen. De eigenaar van Escape Ton Poppes
(links) en uitvoerder Bastiaan Roest van de Explore Vision Group testten het scherm gisteren.
http://www.metropoint.com/ftp/20061108_Amsterdam.pdf
Charlie spune:
Bine v-am gasit fetelor din Tara Florilor !
Vin la voi cu o intrebare, poate ma puteti ajuta : Ce stiti despre Institutul Boerma din Aalsmeer ? Sunt foarte tentata sa ma inscriu la cursurile lor insa stau pe ganduri ( taxele de scolarizare si cazare sunt foarte mari pentru bugetul meu). Nu cunosc pe nici o persoana absolventa a lor.. Poate imi spuneti voi ceva ?
Va multumesc,
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
anky spune:
quote:
Originally posted by Charlie
Bine v-am gasit fetelor din Tara Florilor !
Vin la voi cu o intrebare, poate ma puteti ajuta : Ce stiti despre Institutul Boerma din Aalsmeer ? Sunt foarte tentata sa ma inscriu la cursurile lor insa stau pe ganduri ( taxele de scolarizare si cazare sunt foarte mari pentru bugetul meu). Nu cunosc pe nici o persoana absolventa a lor.. Poate imi spuneti voi ceva ?
Va multumesc,
------------------------
Chiar nu stiu nimic despre acest institut,nu am avut de-a face si nici nu stiu pe nimeni care sa fi urmat cursuri.
O zi buna
Charlie spune:
Draga Anky,
Iti multumesc pentru raspunsul prompt !
Eu sper sa le pot face o vizita totusi inainte de a ma aventura ! Poate chiar curand ! :-)
Multumesc inca odata !
Charlie
------------------------
Alina Maria spune:
Anky ma bucur ca ati reusit , bravo voua ! Felicitari .
Charlie nici ru nu stiu nimic . Imi pare rau . Incearca pe net . poate gasesti mai multe informatii .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda