Clubul optimistelor (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Sunule prinde-ma daca poooooti .Bey io am trecut de cateva ori.La mine nu stiu ce naiba se intampla ca-mi merge forumul f greu dupa amiaza.Si-mi vin dracii...
Sa va zic ce facui.Facui spanac in ideea sa-i dau Stefaniei sa pape fata ca are Fe si alea alea.Ei...toate bune si frumoase, spanacul iesi supaer, pun in farfurie, o chem pe fi-mea la masa.Vine ea fericita nevoie mare, cere barbitza, se inarmeaza cu linguritza, si cand se uita in farfurie.... nu pot sa va descriu ce fata a facut.Parca i se cite sila pe fatza...Si zice :"caca"
Am crezut ca mor de ras.Ce draq sa-mi mai fac nervi...Ca avea o fatza...I-am dat sa guste, l-a scuipat de urgentza...

Cam asa...Pe mine sa nu va suparati ca si io am servici dupa amiaza.Trebuie sa ies cu maimutza afara.

Feteloooor, da ce-aveti draga de nu mai dati pe-aci?

Aoleu Brave fata harnicutza.Si cu treaba pe cap si tot trece pe-aci.Voua sa va fie ru-si-ni-caaaa.

Io oricum va pupui pe toate.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am intrat sa va spun noapte buna! Pentru ca azi am fost o harnicuta, daca maine e vreme frumoasa o sa ma rasfat...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

am intrat scurt sa va urez somn usor si vise placute. la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Noapte bune Himm!
Eu mai bananai un pic si ma duc sa vad un film.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi frumoasa! Si poate veti fi mai vorbarete!
Pup la fete!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza
In sfarsit, in dimineata asta sunt si eu matinala, chiar daca nu te intrec, Sun
Da va servesc cate o , sa nu ziceti ca am venit cu mana goala :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Neatza optimiste.Flavia mersic de cafea.
Sunule ce-or avea mai fetele astea de nu mai trec pe la noi?Or fi suparate?Pe noi?Sau ocupate?Prefer a 2-a varianta...

La noi e o vreme de kko, ploua, bate vantul, asa ca nu stiu daca iesim azi afara....Daca avem si de Paste vreo vreme de-asta......
Azi o astept pe maman pe la mine.Vine la cumparaturi.O sa profit de sederea ei si o sa ma duc si eu sa ma tund, si sa cumpar cadouri pt Florii.
Chiar mai fetele, dati-mi si mie idei de cadouri pt 2 Florini.Ca la barbati e asa greu sa le iei cadouri...Ai foarte putine optiuni.

In rest, azi am gatit in program si cam atat.Curatenia mai astepta putin pt ca pe vremea asta...

tot

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Geo o sa ajung sa ma bucur ca-i vremea urata, ca poate asa intrati si voi mai des...
Nush ce sa zic de cadouri...depinde mult de ei, de ce le place....si sa stii ca si la barbati exista multe lucruri dragute de facut cadou!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Sa stii ca ai dreptate.Daca e urat afara, nu au decat sa stea in casa.Da' io cred ca le e lene
Leneselooooor?
Stiu ma Sunuledepinde de persoana.Uite de ex.pt fratele sotzului cred ca o sa cumpar o curea.Iar pentru asociatul sotzului...(aici e problema) ca nu stiu.Anul trecut i-am luat un Gilette Match 3.Da anul asta nu stiu.Si nici bugetul nu-mi permite cine stie ce cadouri...Ma gandesc sa-i cumpar o agenda din aia hoatza.
Vad io.Sunt sigura ca o sa-mi ia cateva ore de colindat.

Si pe langa astia 2, mai am si 2 nepotzi.Dar la copii e mai usor.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io nu sunt lenesa sunt aci!!!
o zi buna va doresc!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput