Clubul optimistelor (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Addinelu imi pare rau pentru cutzicul tau....
Fetele voi chiar aveti chef de curatenie....mie mi-e o leneeee...?
Si n-am chef nici de gatit nika de pasti, nu stiu ce am patit....imi vine sa plec undeva si sa nu fac nimic....cred ca-s obosita rau.
Oricum a venit postasul mai inainte si mi-a adus banii pe CIC....asta da veste buna....Si m-a anuntat ier o buna prietena ca face nunta luna asta pe 28....si asta veste buna. Iaca, tot nu stiam eu ce sa fac cu banii....vorba lui barbata-miu: "din toata nunta asta cred ca eu ies cel mai bine"....asta pt ca nu mi-am luat tare de mult ceva de ocazie si acum tre sa investesc musai in imaginea mea...dar abia astept, cred ca o sa ma distrez bine bine....dar cel mai bine imi pare de ei ca s-au hotarat sa faca pasul asta.
Va pup....sper ca n-am batut rau campii!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aoleeeeu!
Eve mi-ai adus aminte ca si eu am un botez pe 28.Si e la mama naiba la tara la vreo 80 de km...Asa ca ma bag intr-o pereche de pantaloni si o bluzita, geaca de piele(ca parca vad vreo ploaie d'aia de-ti vine sa-ti bagi piciorul...) si gata.Pantofi am...Mai rau ies cu banii pe benzina...Cred ca tre sa bagam de vreo 600.000.
Dar nu am chef sa stau dupa masinile altora.Asa ca mai bine cu a noastra.
Distractie placuta!

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna gagicute! Eu azi , ca si ieri, sunt la dar promit sa intru mai des...ca de...pauzele lungi si dese, cheia marilor succese..
Addinel-imi pare rau pt cutu tau
Va pup

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

In legatura cu barbatii...bey al meu e cel mai cel....e destept, frumos si cu bani...sac

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna si mercik pentru intelegere... as vrea sa imi iau alt catelus dar nici sora-mea nici adi nu mai vor si nu reusesc sa ii conving. cum sa fac? am gasit un bichon havanese de toata frumusetea... daca ar fi numai dupa mine m-as duce azi si l-as lua. sper sa ii conving.

sunule, al tau nu tot bichon este? sta singur in casa fara sa planga?

pupici si revin

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nu, Addi...nu e bichon..e westie! Denumirea completa este ; West Highland white terrier....
Eu mi-am dorit un westie mult de tot..are exact personalitatea pe care o cautam, este singura rasa care nu lasa par(la periat lasa, evident), nu miroase si are energia aia de bomba atomica. Imi plac bichonii, sunt hazlii, are si Alex prieteni, dar nu-s pt mine. Sa ai grija la ochisori daca-ti iei, pt ca au o sensibilitate marita acolo! In rest...eu tin pumnii pt catelus!
p.s. NU plange al meu....s-a obisnuit din prima zi si stie cand plecam la job, la cumparaturi sau la prieteni. Are diferite fatzuci!

quote:
Originally posted by addinel

buna si mercik pentru intelegere... as vrea sa imi iau alt catelus dar nici sora-mea nici adi nu mai vor si nu reusesc sa ii conving. cum sa fac? am gasit un bichon havanese de toata frumusetea... daca ar fi numai dupa mine m-as duce azi si l-as lua. sper sa ii conving.

sunule, al tau nu tot bichon este? sta singur in casa fara sa planga?

pupici si revin

nunta mea

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici...eu am terminat curatenia si nu am cu cine vorbi....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Bau! Sunt eu! Vad ca fetele au fost foooarte tacute ieri si azi si NU inteleg de ce! Si apoi ma luati pe mine cu pagina 2...bataie nene, asta meritati!

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ce liniste e pe aici...eu am terminat curatenia si nu am cu cine vorbi....

==========
Corina
Albumul meu

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Sunt suparata pe voi!!! Tare!!!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Sunule,stai calma ,ca au venit intariri!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput