Clubul optimistelor (5)
Raspunsuri - Pagina 12
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by Liana30
io nu sunt lenesa sunt aci!!!
o zi buna va doresc!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
fata
sper ca ai vesti bune
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Neata
Eu sunt lenesa...m-am trezit la 10 si tot mi-e somn.Asa ca trec pe la toate subiectele sa salut fetili si apoi ma duc sa fac o cafeluta.Cine mai doreste, cine mai pofteste...
Nu fiti timide ca am cafea si prajiturele pt toate...
==========
Corina
Albumul meu
eveline spune:
Salut gagici...si la noi e o vreme de kk asa ca azi o sa stau si o sa butonez si in paralel o sa frec ceva dulapuri pe la bucatarie....si o sa ma intretin si cu fiica-mea.
georgi faina faza cu fiica-ta si spanacul....mie-mi vine a rade, asta pana mi-o face si mie Bia ceva similar...
Cat despre cadouri, poti lua un ceas fain (sunt destule fainute si relativ ieftine) sau daca vrei sa scapi ieftin (aproape) si fara bataie de cap ia un CD original cu ceva fain (poate afli ce-i place)....si eu am dureri de cap cand tre' sa iau cadouri la barbati...
Revin mai incolo....merg sa "smotruesc" ceva...
Ana si Bianca-iubita
SunSmile spune:
Auzi Corina, da' un pahar de lapte caldut nu dai? Ca io nu beau cafea si dulciurile nu-mi plac!
Bun revenit, Eve!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Auzi Corina, da' un pahar de lapte caldut nu dai? Ca io nu beau cafea si dulciurile nu-mi plac!
Bun revenit, Eve!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
As da daca as avea...dar nu mai am.Azi trebuie sa merg la cumparaturi...
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Pai bine ma Corina, tu bei cafea fara lapte???
Fetelor, iar chiuliti? Las ca plec si eu la 1 si mai intru abia seara. Si parca vad ca in lipsa mea va apuca logoreea....
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
georgi75 spune:
Mersic de sfat Eve.Problema e ca nu poarta ceas(ca deh!d-aia are tel mobil).Cat despre CD , nu prea sta pe acasa, asa ca nu i-ar fi util.Poate pt fata lui .
la noi toarnaaaa, ploua tareeeee.Sunt niste balti afara...S-o sun pe maman ca parca vad ca nu mai vine cu ploaia asta...Si io deja mi-am facut planuri.Da nu-i bai ca-l chem pe tati de la servici.
Sa vedetzi cura de dezintoxicare ce fac cand e maman pe la mine...Ca ea nu stie ca fumez.Nu stiu cum naiba se face da daca ma duc de ex la tara si stau 3 zile nici nu-mi aduc aminte de tigari.Da cand vin acasa...recuperez pierderea imediat.
hai tot ca ma duc sa dau de papa la bebelina
Avem si POZE
georgi75 spune:
Mersic de sfat Eve.Problema e ca nu poarta ceas(ca deh!d-aia are tel mobil).Cat despre CD , nu prea sta pe acasa, asa ca nu i-ar fi util.Poate pt fata lui .
la noi toarnaaaa, ploua tareeeee.Sunt niste balti afara...S-o sun pe maman ca parca vad ca nu mai vine cu ploaia asta...Si io deja mi-am facut planuri.Da nu-i bai ca-l chem pe tati de la servici.
Sa vedetzi cura de dezintoxicare ce fac cand e maman pe la mine...Ca ea nu stie ca fumez.Nu stiu cum naiba se face da daca ma duc de ex la tara si stau 3 zile nici nu-mi aduc aminte de tigari.Da cand vin acasa...recuperez pierderea imediat.
hai tot ca ma duc sa dau de papa la bebelina
Avem si POZE
SunSmile spune:
Hehe Geo si aici ploua tare...si io nema umbrela si am la trebi azi! Uffff.....macar sa dea DD sa iasa bine!
Mai da' ce-o fi cu Adinella? Ca nu a mai intrat...si ne-a spus atunci ca Andrei nu se simte bine...offf, imi fac griji!
Hai pupi...daca nu mai intru, ne auzim pe seara!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven