Clubul optimistelor (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

giorgiii maine...il taie

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Am trecut sa va salut si va gasesc pe pagina 2, se poate????
Cu intarziere ii urez si eu Lianei bun venit!!!
Eu am suferit maxim vreo 8 zile, cred ca am luat ceva microbi/virusi de la Dana.
Acuma am scapat de gripa/viroza, dar am ramas cu ceva urmari, vreo 4 kile mai putin, de care ma bucur c-am scapat, in schimb am o fata cu niste buze de negru de zici c-am vrut sa-mi injectez silicon da am gresit flaconu am luat de ala de masina ca am o moaca de parbriz.
In rest numai bine va doresc la toate ca inca nu va pot pupa!
PA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare fetele!
am reaparut. stau in casa ca e vremea de kko. ieri, eu si colegu' am fost ca sclava isaura. am prestat o curatenie luna. am avut spor ca a fost vreme frumosa si alexa a fost cazata toata ziua la mama.
azi am luat-o de la inceput cu restantele de ieri. acu' sunt pe sfirsite, da' degeaba ca ne plictisim in casa. asteptam soarele pe la noi.
addinel, imi pare tare rau de cutzu tau. eu sunt de parere sa iei o mica pauza inainte de a-ti lua un alt cutzu.
adriana este internata cu andrei in spital. am aflat de la altcineva. cum am nouati va anunt.
fug sa mai trebaluiesc prin bucatarie.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multumim, iubita ca ne-ai spus! Stiam eu ca am motive de griji! Offf...Adinella ma gandesc la voi si ma rog sa fie bine!
Voi fetelor ce faceti?

quote:
Originally posted by alexa si mami

salutare fetele!
am reaparut. stau in casa ca e vremea de kko. ieri, eu si colegu' am fost ca sclava isaura. am prestat o curatenie luna. am avut spor ca a fost vreme frumosa si alexa a fost cazata toata ziua la mama.
azi am luat-o de la inceput cu restantele de ieri. acu' sunt pe sfirsite, da' degeaba ca ne plictisim in casa. asteptam soarele pe la noi.
addinel, imi pare tare rau de cutzu tau. eu sunt de parere sa iei o mica pauza inainte de a-ti lua un alt cutzu.
adriana este internata cu andrei in spital. am aflat de la altcineva. cum am nouati va anunt.
fug sa mai trebaluiesc prin bucatarie.

alexa

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cam slaba miscarea pe aici...ma asteptam sa scrieti capitole ca la nurori...si cand colo, nimic...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Ieri n-am intrat decit scurt la voi ca am fost ocupata si cind am terminat am fost franta de obosita. Si eu trebuie sa ma apuc de curatenie generala, ma ajuta si sotul, spre norocul meu, fiindca avem camere multe.
Ma bucur ca azi e miercuri, maine mai la lucru, apoi avem liber si ma apuc la facut bunatati.
Somn usor si la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Noapte buna fetele!
Himm te pup tare de tot!
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Alina multumesc ca ne-ai spus si noua de Adinella.
Adinella te pup si sper sa va faceti cat mai repere bine.Te pup dulce dulce si pe tine si pe bebel.
Gyna sanatate si tie.Bine ca ai scapat...Poze cu tine cand vedem.Ca io tot astept pe mami curajoasa cu 2 baieti asa de mari si studentzica in anul intai.
Brave a fost o perioada cand fetele erau tare vorbaretze.Dar dupa cum vezi, acum au probleme si le inteleg.Numai de scris nu le-o fi pofta....Pup si la tine harnicuto(ca tu ai fost f. vrednicutza zilele astea.
Him spor si tie la curatzenie si la gatit bunatatzi.Voi sarbatoritzi Pastele sambata asta nu?
Dana tu ce ai?De ce nu mai dai nici un semn?Ce ti s-a intamplat ca nici pe la alte topicuri nu te-am mai vazut ca inainte.

Ma opresc aci, si va pupui pe toate.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va spun si eu noapte buna! Ma bag si eu in pat in speranta ca adorm...ca maine iar o sa dorm pe mine.
Pupici

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pupici si de la mine.
Avand in vedere ca e maman pe la mine, ma invoiesc pentru maine dimineatza ca vreau sa dau o fuga la coafor sa ma tund putin.Ma invoitzi da?

Liana tin pumnii maine.Va pup pe amandoi.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput