Clubul optimistelor (5)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
Neata
O zi faina sa aveti fetelor!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
teodora35 spune:
neata fetelor imi beau cafeluta si am intrat sa va salut si sa va spun sa aveti o zi buna va pup
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
iri_sori spune:
Buna dimineata! sa aveti o zi minunata si spor la treaba.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb
SunSmile spune:
Hellloooo...trezireaaaaa
Lenese mai sunteti dom'ne!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Himmelsduft spune:
Buna dimineata fetelor,
azi am multa energie, ca e joi si ultima zi de lucru pe saptamana asta. Maine e Vinerea Mare si duminica Pastele. Asa ca azi intorc casa pe dos.
Scriu eu mai tarziu, cind ies de la lucru.
O zi buna va doresc si cite un la toate,
Himmelsduft
photos
addinel spune:
buna la optimiste. tare dor mi-a fost de voi zilele astea. eu mi-am luat marti si miercuri liber, nu ma puteam concentra la nimic. mi-am reincarcat putin bateriile, mi-am spus de 10.000 de ori ca asa e viata si ca eu nu am nici o vina pentru tot ce s-a intamplat, m-am gandit si m-am razgandit, am si plans, recunosc, si iata-ma azi dimineata cu forte proaspete pregatita sa infrunt tot ce mai vine. zilele astea o sa am activitate scazuta ca am mult mult de lucru. in plus maine vine prietena mea din germania si am sa stau putin cu ea. asa ca nu o sa ma o activitate prea intensa, dar sunt aici, sa stiti! va citesc din umbra.
pupicei
nunta mea
diadaniela spune:
Addinel,uite un !
Adinela,multa sanatate!
Gyna,hai ma,chiar de la mine?Uite un sa treaca!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Pup la fata! Asa te vreau...fruntea sus! E teribil de greu, dar faptul ca nu-l vei uita niciodata e cea mai mare "consolare". Eu vb acum, desi daca as fi in locul tau cu sigurantza ca reactionam la fel!
Adinela tie si puiului mic multa sanatate! Va asteptam printre noi, cu forte proaspete si plini de speranta!
quote:
Originally posted by addinel
buna la optimiste. tare dor mi-a fost de voi zilele astea. eu mi-am luat marti si miercuri liber, nu ma puteam concentra la nimic. mi-am reincarcat putin bateriile, mi-am spus de 10.000 de ori ca asa e viata si ca eu nu am nici o vina pentru tot ce s-a intamplat, m-am gandit si m-am razgandit, am si plans, recunosc, si iata-ma azi dimineata cu forte proaspete pregatita sa infrunt tot ce mai vine. zilele astea o sa am activitate scazuta ca am mult mult de lucru. in plus maine vine prietena mea din germania si am sa stau putin cu ea. asa ca nu o sa ma o activitate prea intensa, dar sunt aici, sa stiti! va citesc din umbra.
pupicei
nunta mea
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
georgi75 spune:
Da io mi-am cerut aseara voie.Sa nu dati...
Am fost sa ma tund si era aia ocupata.Ma duc iar la 16.30.Deh!Asa e cand nu te programezi din timp.Acum a plecat maman la coafor si io stiti ce fac?Fumez... ca n-am mai fumat de ieri de la ora 17.00.
In rest, ce sa va zic...ieri a plouat toata ziua iar acum vad ca a iesit soarele.Bate un vanticel asa... da e OK.Dupa amiaza ma duc sa o duc pe maman la tara asa ca iar ma invoiesc.Sa nu ma puneti absenta.Da?
Pup fetele.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Buna optimistelor!
Georgi-ai absenta motivata
Addinel-bine ai revenit printre noi...
Him-Paste fericit!
==========
Corina
Albumul meu