Judetul BACAU (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

gata fetele...tre sa plec ...pae maine si sa auzim numai de bine

Elena

Mergi la inceput

DESTEPTAREAAAAAA!!!!!!
ce faceti fetelor?? sper ca am facut galagie suficienta si acum luati si hai la treaba!!!

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

SALUTARE, VECINELE MELE DRAGI !!!
Sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

la fel sin tie GETA...ia zii care e rezultatul examenului...eu inca nu stiu ca nu m-a sunat(e in ITALIA ca mai toata luymea)

Elena

Mergi la inceput

Ionela, sora mea, zice ca a facut, a fost un examen scris si rezultatul il au cam intr-o saptamana.
Dar il are cu o profa care, de cum a intrat in sala, le-a spus sa nu se streseze, ca oricum nu trece nimeni. E a patra sau a cincea oara cand da examenul asta. M-am saturat eu de analiza economica, care nu am nici o treaba, ce sa mai zic de sora-mea...
Cand o sa stiu rezultatul o sa iti spun...
Sper ca si prietena ta sa ne transmita vesti bune.
Pupici
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna ziua!

Sunt Ionela, sora Getutei si am intrat sa va multumesc pentru sustinere! Sunteti adevarate, va multumesc din inima! Va urez un weekend placut, plin de dragoste si liniste sufleteasca!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

IONELA ma bucur sa te avem intre noi ...poti sa mai intri si sa mai stam de vorba...numai succese!!!
am citit povestea voastra si m-a impresionat...dar mesajul tau catre pui e ...divin

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

IONELA ma bucur sa te avem intre noi ...poti sa mai intri si sa mai stam de vorba...numai succese!!!
am citit povestea voastra si m-a impresionat...dar mesajul tau catre pui e ...divin

Elena

Elena, multumim frumos! E povestea care reflecta cele mai importante momente din viata noastra de pana acum!Doresc la toata lumea sa simta ce simt eu cand ma gandesc la puiul meu!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Salutare, surioara, si bine te-am gasit si pe pagina bacauancelor!

Fetelooor !!!
Ce faceti?
Pe pag. 4?
Nu ne sta bine aici...
Eu va urez sa aveti o saptamana excelenta, cu mult chef de viata si de toate, cu soare si caldura, ca eu azi am trecut iar la ghete si geaca de vreme rece...
Aaa, si sa nu uit: de vineri au inceput sa imi rasara plantutele pe care le-am semanat de pe 1 mai, iar de dimineata erau unele care aveau deja vreo 2 cm... Cresc vazand cu ochii.
Va pup pe toate !!!

Mergi la inceput

neatza vecinutele!!!
o cafea ceva?!?!
...waw geta !!!..am plntat si eu sambata in gradina diferite flori...sa vedem ce iese...alea ce le-am pus in ghiveci sper sa se prinda...vad ca la vreo 2 muscate s-au ingalbenit frunzele...
mihaela cele de la tine sunt ok deocamdata...sper sa fie tot asa...nu am mai fost la amica mea ca trebuia sa vina ei duminica dar sotul a ajuns din delegatie deabia pe la 17 si au amanat vizita...nu te uit

Elena

Mergi la inceput