Judetul BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 10
geba2001 spune:
Chiar daca se ingalbenesc frunzele, nu e nimic - floarea isi face treaba si se prinde.
Doamne ajuta !
gabid spune:
Buna,fetele din Bacau
Noi nu am avut timp sa intram in ultima veme pe la voi si chiar ati scris si iar ati scris...
Tot din Bacau deocamadata,asteptam viza de Canada si speram ca din 16 august sa ajungem in Montreal.
Vineri avem viza medicala si GATA
Noi stam in Bacau langa spitalul TBC... chiar mi-ar face placere sa ne vedem cu copii in parc...numai in acest WE nu pt ca suntem in Bucuresti.
Deci ma treceti si pe mine pe listuta...Gabi(eu) si Moni(15.10.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
criss1902 spune:
Salutare fetelor!
Ce active ati fost....... Vremea asta rece si urata imi taie tot cheful .. La voi cum e ? Tot rece? Sau sunt sperante sa se incalzeasca..
Geta - merci pentru sfat, sper sa-si revina florile mele . Din pacate nu prea au avut parte de soare
Mihaela - cum mai decurge actiunea "olita". Progrese???
Gabid - frumoasa "printesa" . Bine ai venit!
Am sa incerc sa intru mai des dar am cam mult de treaba
fannna2003 spune:
neatza fetele!!
pe unde umblati de nu va mai aude omul?!? am fost ieri la parinti...chiar ma gandeam la tine geta...ai avut dreptate cu florile...am observat ca i-a dat o frunzulita la una din muscate...celelalte se acomodeaza inca...
mihaela pe unde umblii???
hello bacauance!!! mai sunteti pe-aici???
Elena
geba2001 spune:
(Valeeeu, pe pagina 4?...)
Hai, salutare, fetelor !
Am avut niste zile tare incarcate si obositoare. Abia astept sa dooorm. Chiar ma bucuram ca se incalzeste afara, ca e soare, si ma gandeam ca dupa 7 in seara asta, dupa ce termin treburile, sa ies la plimbare, sa ma aerisesc, ca toata sapt am stat cu fundul pe scaun...
Dar uite ca se innoureaza iar si ma apuca iar somnul - nu e bine!
Ce mai faceti? Ma bucur ca va merg bine florile... Si puiutii mei de flori - cele din seminte - cresc vazand cu ochii si abia astept sa vad ce o sa iasa, ca pe plic nu scria ce flori sunt - doar "amestec pt jardiniere". Am vazut pana acum mai multe feluri de frunzulite - abia astept sa creasca odata si sa faca flori multe si colorate.
Va urez sa aveti un sf de saptamana EXTRAORDINAR, fiecare sa reuseasca sa faca ce si-a propus; eu vreau sa ma odihnesc, dar nici de la o distractie nu m-as da inapoi, orice, numai sa imi incarc bateriile, ca sunt cam pe low...
Va pup si promit ca va mai scriu despre mine si florile mele
Geta
geba2001 spune:
Am uitat sa va spun ca Ionela,sora mea a luat cu brio examenul.
Multumim pt sustinere! ...am facut o echipa buna impreuna ...
mai are trei pasi mici pana la licenta. Doamne ajuta!
geba2001 spune:
Salutare, Fanna
Tare bine mi-ar prinde si mie vreo doua saptamani de concediu...
Dar sper sa se remedieze cu vitamine si salate starea asta de oboseala si lene...
Merge treaba?
geba2001 spune:
multivita cu ginseng
le-am gasit la oferta 2 in 1 la sensiblu
fac o cura de 30 de zile si sper sa ma mai intremez oleaca, pt ca mai tot timpul sunt obosita si fara chef si ma enerveaza tare starea asta, ca nu ma caracterizeaza, si urmeaza o perioada tare incarcata pt mine...