Judetul BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 8
fannna2003 spune:
neatza gagici!!...sunteti cam somnoroase...
ia luati cate-o sa intrati in parametrii
Elena
geba2001 spune:
Eu sunt de la 7 pe baricade, dar mi-ati facut pofta de inca o cafea.
Ma gandesc si ma rog pt sora mea, care are acum un examen f.f. greu si important.
Doamne ajuta !
fannna2003 spune:
geta suntem alaturi de tine si ne rugam impreuna...off era sa uit si eu tin pumnii azi ptr p prietena care e plecata afara...are examen auto
HAI MIHAELA!!!sunt alaturi de tinela DD sa-ti dea putere in tot ce faci
Elena
geba2001 spune:
Multumesc mult, Fanna!
Astept sa ma sune Ionela, sora mea, sa imi spuna cum a fost. Cred ca e numai de 2 ore examenul... sau o fi de trei...
Doamne ajuta !!!
Tinem pumnii stransi si Mihaelei si tuturor celor care au de sustinut examene !!!
Greu cu ele, dar nici nu se poate fara ele.
Pupici si sa ne ajute Dumnezeu sa avem o zi excelenta!
fannna2003 spune:
la ce are examen Ionela?
in ce domeniu lucrezi?...daca se poate sa spui...si nu uita sa ne dai de veste cand ai un raspuns..pls
Elena
mihaela amalia spune:
vecinele!!!
Abia acuma am reusit sa deschid calculatorul, si asta datorita ca am culcat si asa pot sta putin linistita...
Geta bafta surorii tale chiar daca (cred) ca examenul e incheiat demult
Elena bafta si prietenei tale
Ma duc sa mai recuperez si revin.
sunt prin zona...
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
fannna2003 spune:
ce sa faci miha daca nu te lasa mandra!!!
Bogdan m-a innebunit ieri ca vrea casa ca a ta...cu acvariu si canari...s-a simtit f bine la tine...si sa stii ca el e sociabil dar cateodata e ciufut...ieri a fost incantat si chiar m-a intrebat ca de ce nu o luam pe amalia(nu i-a spus pe nume ca nu-l stie) la noi macar o ora...asa ca tre sa treceti si voi intr-o zi pe la noi...
Elena
mihaela amalia spune:
Elena ma bucur ca i-a placut, chiar daca era dezastru...La mine curatenie e doar cand imi doarme mandra, ca in rest stie ea sa faca curatenie....
Cat despre o vizita la voi, cu cea mai mare placere.......
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
fannna2003 spune:
de-abia asteppt sa tina temperatura constanta si poate intr-un wk ne vedem la un gratar...oricum tinem legatura
Elena
geba2001 spune:
Multumesc frumos pt sustinere pt surioara mea.
S-a terminat examenul, dar inca nu am vb cu ea, ca, cand m-a sunat ea eram in ora si cand am sunat-o eu nu mi-a raspuns. Sper ca e bine si sa ia odata examenul asta ca ne-am saturat noi, d'apoi ea...
Vad ca afara se innoureaza, oare gata cu soarele, vine ploaia?
Ca eu sunt in pantofi decupati si nici umbrela nu am la mine...