Judetul BACAU (2)
Raspunsuri - Pagina 7
fannna2003 spune:
acum stau la casa cu curte neterminata si flori de-acum sa incropesc ceva...
de-abia din 2000 stai in zona...eu am plecat prin 90 din zona dar trec lunar/saptamanal pe-acolo...poate ne vedem intr-o zi...in parculet, stii parculetul dintre blocuri chiar din statie de la narcisa?(statia cum vii catre centru)
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
geba2001 spune:
Mi-ar placea sa ne intalnim.
Nu stiu parculetul de care vorbesti (o sa ma uit cu atentie - vorbesti de locul de joaca pt copii, acela frumos, colorat, de langa linia de tren?), dar il stiu pe cel de la Aviatori, unde ies cu catelul...
Subiectul ramane deschis.
mihaela amalia spune:
Elena ar fi super daca ai reusi sa imi iei si mie o muscata...
Cat despre Amalia...ma lupt cu ea toata ziua, ca tare as vrea sa o invat cu olita...numai ca se prezinta cu ea la mine doar dupa ce face pe ea
Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.
fannna2003 spune:
mihaela daca vrei itzi iau azi una...ce culoare vrei...am vazut in ghivece la 250 000 dar poate gasesc mai ieftine.
getail stiu si pe ala de langa linie dar mai e unul chiar in spatele statiei de autobuz...in spatele turnului e un loc de joaca ...deci e blocul turn, blocul bara din statie in spate loc de joaca
mihaela amalia spune:
Elena poate gasesti si mai ieftine, cum ziceai si tu, adica mai mici florile, daca nu e bun si la 250.000lei, iar culoarea sa fie rosie(Dorinta lui Cristi), asta pentru inceput ca pe urma cred ca vom lua mai toate culorile, cate or fi
Sarumana...Va astept azi...cam pe la 6 treceti parca nu????
fannna2003 spune:
ok iti iau azi ...eu am pus niste firisoare de 10 cm, mi le-a oferit gratis o amica din blagesti...daca nu e musai azi hai ca vorbesc cu ea sa mai ciupeasca vreo 2-3 fire si ti le ofer cu drag...se-nmultesc ele si nici nu te costa nimik...vrei? eu ma intalnesc cu ea la sfarsit de saptamana
mihaela amalia spune:
Super, cum sa nu-mi comvina!!!Doar e gratis
fannna2003 spune:
am receptionat...am s-o rog sa-mi dea...
geba2001 spune:
Fetelor va pup dulce; plec acasa si mai reusesc sa intru doar diseara.
Sa aveti o zi excelenta in continuare !
Geta