genti la moda
Raspunsuri - Pagina 2
CristinaT spune:

de ce crezi ca o iau??? zilele trecute ma intrba cineva cati ani implinesc si am zis cu un an mai mult. 30 si ceva e prea mult pentru mintea mea de 16 ani....
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
lena spune:
roxana sa nu-ti inchipui ca am asa multe(sincer acu in dulap sunt doar 9), ca le marit imediat, ba la mama, ba la sor mea, ba la nasa lu fii mea
...plus ca io am boala pe ele, dar nu din alea scumpe, am doar 2 de firma-firma cum ar zice fitzosii, in rest sunt una de la dada asta e preferata mea, ca e simpla de tot si neagra si de piele intoarsa, plus ca imi place stilul ala al lor, cred ca il stii?!...si restul "achizitii" de placere, d-astea de magazine normale!!
teodora, sa ma vezi pe mine
, ca eu am d-astea cu bareta scurta, dar nu atat de scurta sa nu le pun pe umar, macar sa intre purtate pe umar...adica le probez inainte si daca intra pe maneca e super-ok, daca nu, nu le iau, clar!!!
aaaaah, si sunt versatila, am de la gentoaie sa intre tot dulapul, pana la 3 fitzoase mici
de party-uri mai asa si asa ![]()
lena spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
mie imi plac posetele din piele "ca de sarpe", nu acelea in degrade, ci intr-o singura culoare.[/teal][/font=Comic Sans MS]
hmmmm delicios (copiright fii mea)...nu m-am putut abtine cand fusera reducerile acu in iarna si-mi luai una rosie asa descrisa de tine...sper ca s-o purta si rosu anul asta, daca nu o pastrez no problem, o sa vina la un moment dat moda cu rosu
Teodora D. spune:
Lena, mi-a venit ideea sa punem o poza cu geanta preferata, a noastra; o fi o idee de prost gust?![]()
oricum, tare as vrea sa-ti vad poseta rosie. eu sunt ahtiata dupa posete, iar favorita mea e una maro inchis cu impletituri. saptamana trecuta am rezistat sa-mi iau una tot maro inchis, dar "ca sarpele"; m-am gandit sa fiu rezonabila, ca de fapt nu am nevoie de ea; dar de dorit tot mi-o doresc.
am vazut ca modelele aduse recent in magazine sunt mari,stil retro; mama mea( care are 58 de ani si nu stiu de ce are prostul obicei sa sustina prin magazine ca e batrana) a zis ca ea nu poate purta modele de astea de batrane.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
nadyana spune:
si totusi fetelor, ce parere aveti de gentile cu bareta dubla dar care ajung sa fie purtate pe umar?cam toate vad ca sunt asa anul acesta.e ok?
lena spune:
Teodora dar sa o vezi pe mama ce retractara era la ideea de pantofi fara toc, cica ea care a facut balet la viata ei si a umblat numa pe tocuri nu poate Domne sa mearga in "balerini" si pana la urma cine e fan pantofi cu tocul mic
...asa sunt ele, dar le iubim
teo uite-o
off-topic: hai ca daca ne vede Veve ne ia cu maturoiul la fuga
Teodora D. spune:
Lenaaa, e superba!!! Sa o porti sanatoasa!
zica Veve ce o vrea
,maine pun si eu poza(de fapt azi o pun, dar dupa ce ma voi trezi
), dar nu se compara cu acel rosu splendid.Ah, ma duc la culcare fericita ca am vazut ceva asa de frumos, sper sa o visez!
Nadyana, mie mi se pare in regula sa porti pe umar gentile cu bareta dubla; aproape toate gentile mele sunt asa si le port doar pe umar, am spus mai inainte de ce.![]()
copiloi spune:
Nu ma intrebati ce fac la ora asta pe forum.
Doar am pus si eu 3 poze cu 3 genti 
Alina
CristinaT spune:
Vai ce frumoase sunt
...imi plac cele rosii, sunt foarte frumoase.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
roxana1974 spune:
Teodora, m-ai omorat. Ma crezi ca nici macar nu ma pot uita la posetele Saks, e ca si cum m-as tortura de una singura, dupa o pagina m-am oprit, nu mai pooot, jur!!!....imi doresc la nebunie poseta aia aurie din celalalt link, dar costa 650 de dolari, aproximativ salariul meu pe o luna...mi-e rau...la pretul ala nu mi-o permit...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual

[/teal][/font=Comic Sans MS]