genti la moda

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

waw..sunt f. frumoase posetele voastre.dar si pantofii..deci, sa inteleg ca acum se poarta mult posetele mai marisoare.de cativa ani m-am obisnuit cu astea mici si acum..este cam greu.si mie la inceput mi se parea ca, atunci cand port poseta in mina arat ca o babutadar acum, dupa ce m-am obisnuit,mi se pare neobisnuit sa o port pe umar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nadyana, ai atins punctul sensibil...sunt inebunita dupa genti si ceasuri...
Cred ca am acasa(in Ro)peste 20 de genti, de toate felurile, culorile, materialele posibile,si imposibile...pe unde am fost, ce mi-a incantat retina, nu am stat pe ganduri...am cumparat!!!
Partea proasta e ca niciodata nu am stiut,( chiar de as fi stiut nu tin eu cont de moda prea mult), care sunt tendintele.Eu am cumparat ce mi-a placut, chiar daca aveam sau nu la ce o purta...
Ador gentile mari, incpatoare,in culori deschise, din piele.Ultima achizitie...mi-am luat din Brasil o geanta(150$),din piele, un gri-petrol, cu niste zorzonele in fatza...superba(nu ma prea pricep la explicatii).
Abia astept sa ajung in tara, sa le revad, ca tare mi-e mie,ca stau prin vreun sac prin beci...si mare crize ce ma apuca in cazul asta...
Acum, mai nou, abia astept sa merg in Philiphine, sa-mi cumpar niste copy(Gucci si Dior);pr. e ca ma plictisesc si repede de ele, si nu se merita sa cumpar originale(sunt fff scumpe...modelul meu pereferat de la Gucci era anul trecut 2500$).
Asa ca...nadyana, ai deschis un subiect interesant....

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Nikole,vad ca si din acest punct de vedere suntem pe aceeasi lungime de unda.Si mie imi plac gentile si pantofii si ceasurile,ce mai, tot ce tine de domeniul frumusetii,desi,nu tin neaparat sa fiu la moda,ci important mi se pare sa imi placa ceea ce port si sa ma simt bine.Acum vreau sa ii iau mamei mele o geanta cadou si trebuie sa o achizitionez saptamina asta.Am vazut ceva la Leonardo,am explicat si mai sus cam cum e(nu prea ma pricep nici eu prea bine la explicat).dar,este mare, patrata,este din piele neagra lucioasa si este doua catarame pe parti pe care este cusut un model cu ata alb murdar.adica se vede modelul.are doua barete nu prea lungi dar care permit sa fie purtata pe umar.asta imi era neclar daca ,avand 2 bareta dubla nu este babeasca(nu prea m-am obisnuit cu modelele noi)are compartimente.este la aprox.100 euro.nu stii,la Leonardo ce fel de marfa este?italiana?si,daca stii,spune-mi te rog unde mai pot gasi genti in iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Alina, frumoase posete!
Roxana, nu mai suspina dupa gentile Saks, daca prinzi momentul cand se primeste marfa la cateva magazine din P-ta M.Viteazu iti poti lua niste genti splendide, la un pret mult mai rezonabil!
va prezint si eu posetuta mea favorita. si am o pereche de pantofi care s-ar potrivi cu geanta Lenei, doar ca nu mai sunt la moda, din cauza botului ascutit.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Teodora,ma faci sa plang...e superba geanta.S-o porti in continuare,iubita !
Copiloi,imi place si la tine a 3-a geanta.
Voi ma inebuniti pe mine.Ador gentile!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetelor, dar cu boala pantofi cum stati?
Ia faceti o tura in albumele mele

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

sunt superbe gentile.dar totusi la capitolul genti mari cum stam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu una,votez pentru gentile mari...acum fiecare cu ce s-a obisnuit, si cu ce-i place!!!
Nadyana, Leonardo e magazinul de la et 1 din Mall imedit in stanga scarilor rulante?
Am lucrat in Mall acum 5 ani in urma, aproape 2 ani, la Reebok, si cate ceva mai stiu de calitatea a ceea ce se vinde pe acolo.Dar mi-e sa nu fac o confuzie, asa ca zi-mi te rog mag. e la et 1?
Modelul pe care ai pus ochii,nu e deloc babesc, e chiar in mare voga, cel putin aici!!
La capitolul pantofi...sunt complet pe dinafara!Nu ma pricep de nici o culoare, motiv ptr. care mereu cand mi-am cumparat ceva de incaltat, mi-am luat o prietena priceputa cu mine...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Da draga mea, magazinul Leonardo este cel de care spui,cum urci scarile la et.1,pe stanga.Dar de Casa Teo ce spui?Au marfa de calitate?Iam luat mamei ieri o geanta ,este marisoara,are in fata un lacatel si o cheita,este neagra din piele lucioasa.Are doua barete nici lunigi nici scurte,adica poate fi purtata pe umar.I-a placut modelul dar ar fi vrut ceva alta culoare pt. vara.Adica un visiniu eventual si cu barete mici de tinut in mana.Am sa merg miine sa vad ce genti mai au.Am luat-o de la Casa Teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

vai ce frumoase posete
ieri mi-am luat una alb/negru ca nu aveam combinatia asta.
Eu mai mult sunt cu pantofii, dar si posetele imi plac.
Lena e superba poseta rosie.

Mie imi plac MARI (posetele), sa incapa frate.......ca mereu are vreo 2 kile de-mi rupe umarul. Nu ma intrebati ce am in ea....doar serpii lipsesc

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput