genti la moda

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Teo, foarte frunoase posetele din link-ul tau. Dar ce preturi au...., in veci n-o sa-mi permit.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Valeu Doamne ce genti superrrrrr!

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Chiar,fetelor,la noi nu se gasesc genti mai rasarite?adica cat de cat?cam unde se gasesc?pt ca vad ca e plin de genti si,in general de marfa,aduse din bazaruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aici sunt de toate natiile dar sunt tare scumpe, iar o geanta buna ptr mine e important sa fie si din piele.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Si pt. mine este important ca o geanta sa fie din piele.Ce parere aveti voi de gentile de culoare neagra,cele din piele lucioasa?se pot purta si vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si mie imi plac gentile si pantofii...de genti chiar am o mica colectie (tot adun genti Coach din editiile limitate).

www.coach.com/aspx/content/product.aspx?product_no=8087&category_id=68" target="_blank">Asta e ultima mea achizitie (de fapt sotzul mi-a luat-o. A mea este in varianta rosu cu pai. L-am super antrenat pe sotz in gusturile mele si acum poate cumpara fara frica.

Mama mi-a luat de ziua mea pantofii www.zappos.com/n/p/dp/5456833/c/89.html" target="_blank">astia si sint innebunita dupa ei.

Imi plac gentile sa fie din calitate, sa stea bine in mina (eu port si ca babutele). Detest gentutzele alea mici-mici care stau la subrat. Doar pustoaicelor le sta bine cu asa ceva, plus ca nu mi-ar mai intra arsenalul care il port dupa mine.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Anamaria,gentuta ta este f. frumoasa.si papucii la fel.Fetelor,eu vreau sa va intreb ceva.Nu stiti vreun site serios de unde putem comanda genti ca lumea,nu prea scumpe(adica nu de cele la 2500euro)?va rog sa-mi raspundeti si sa-mi dati si mie un astfel de site.ati comandat vreodata pe internet?

Mergi la inceput

Anamaria,gentuta ta este f. frumoasa.si papucii la fel.Fetelor,eu vreau sa va intreb ceva.Nu stiti vreun site serios de unde putem comanda genti ca lumea,nu prea scumpe(adica nu de cele la 2500euro)?va rog sa-mi raspundeti si sa-mi dati si mie un astfel de site.ati comandat vreodata pe internet?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikole

Nadyana, ai atins punctul sensibil...sunt inebunita dupa genti si ceasuri...
Cred ca am acasa(in Ro)peste 20 de genti, de toate felurile, culorile, materialele posibile,si imposibile...pe unde am fost, ce mi-a incantat retina, nu am stat pe ganduri...am cumparat!!!
Partea proasta e ca niciodata nu am stiut,( chiar de as fi stiut nu tin eu cont de moda prea mult), care sunt tendintele.Eu am cumparat ce mi-a placut, chiar daca aveam sau nu la ce o purta...
Ador gentile mari, incpatoare,in culori deschise, din piele.Ultima achizitie...mi-am luat din Brasil o geanta(150$),din piele, un gri-petrol, cu niste zorzonele in fatza...superba(nu ma prea pricep la explicatii).
Abia astept sa ajung in tara, sa le revad, ca tare mi-e mie,ca stau prin vreun sac prin beci...si mare crize ce ma apuca in cazul asta...
Acum, mai nou, abia astept sa merg in Philiphine, sa-mi cumpar niste copy(Gucci si Dior);pr. e ca ma plictisesc si repede de ele, si nu se merita sa cumpar originale(sunt fff scumpe...modelul meu pereferat de la Gucci era anul trecut 2500$).
Asa ca...nadyana, ai deschis un subiect interesant....

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

nikole,apropo de copy:am vazut la mall in magazinul acela de la etajul 2(deasupra la levi-bijuterie)niste copy dupe dior cam la 100 euro.chiar mi-au placut.vreau sa-mi iau o geanta bej acum:)

Mergi la inceput

fetelor,voi ce stiti?se mai poarta pantofii asortati cu poseta?trebuie sa fie neaparat sin acelasi set si aceeasi culoare,sau nu?pt.ca eu am auzit de la vanzatoarele dintr un magazin ca nu mai este neaparat sa asortam poseta cu pantofii.spuneti mi si mie va rog.poate voi va pricepeti mai bine

Mergi la inceput