genti la moda
Buna din nou fetelor!Nu stiu daca s-a mai discutat recent acest subiec t si daca da, imi cer scuze.Asi vrea sa-mi spuneti si mie, voi care va pricepeti, ce fel de genti se poarta anul acesta,ce modele, ce culori?care sunt tendintele?va multumesc mult!
Raspunsuri
roxana1974 spune:
din cate am observat eu, dar astept la randu-mi pareri mai "avizate", se poarta gentile mari, in general din piele intoarsa, cu accesorii mari, frumoase, catarame, flori, frunze sau cu insertii de stofa..practic se continua tendinta inceputa anul trecut...modele generoase cu buzunare multe pe dinafara si toarta e inca scurta, s-o poti tine pe umar dar sub brat....bine zic?culori? cam toate, dar am vazut mult verde inchis, maro, negru si visiniu...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
loneanbianca spune:
Toate culorile inclusiv auriu si argintiu...chiar si ziua...si mari si mici....cdeci cum iti place!
lena spune:
quote:
Originally posted by loneanbianca
Toate culorile inclusiv auriu si argintiu...chiar si ziua...si mari si mici....cdeci cum iti place!
Poze
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.
exact...aici am boala ca si la pantofi
roxana1974 spune:
Lena, unde le tii soro, unde le tii???
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
emaaimee spune:
pt vara se poarta genti cu barete scurte in dungi,buline.alb cu buline rosii/bleumarin si dungi la fel.se mai poarta si bejuri,maro,kaki cu aplicatii de paiete sau florale.
genti de piele/imitatie cu tinte pe ele.mie astea nu imi plac.
genti mici,mari,aurii,bronz,argintii.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
CristinaT spune:
Fetelor va rog niste poze!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
nadyana spune:
da chiar, va rog daca gasiti niste poze sa ne aratati si noua.eu astazi am fost prin oras si am intrat si la Leonardo unde am vazut o geanta marisoara,incapatoare, cu compartimente.era de culoare neagra, din piele lucioasa(nu lacuita)si avea niste aplicatii discrete ca un fel de cusatura cu ata alb murdar(cred ca stiti despre ce vb).dar, vreau sa va intreb si pe voi:geanta pe care am vazut-o mi-a placut, doar ca avea 2 barete de pus pe umar, nu prea lungi dar nici pre scurte.cele cu 2 barete se poarta sau da o tenta "babeasca"gentii?
Teodora D. spune:
www.saksfifthavenue.com/main/ProductArray.jsp?SECSLOT=LN-HANDBAGS BY DESIGNER&ViewAllOnly=0&use_parent=0&ShowPage=0&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446131735&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306395547&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395222441&bmUID=1144517379498" target="_blank">sute de posete
www.neimanmarcus.com/store/catalog/template/catC3.jhtml?itemId=cat7370748&parentId=cat000258&masterId=cat000141&cmCat=" target="_blank">tot genti(dati click pe fiecare poza)
mie mi-e imposibil sa port posete cu bareta f. scurta, din acelea care se duc in mana sau pe brat; in ultima situatie mi s-ar parea ca arat ca o babuta, iar cu geanta in mana nu imi e comod, mai ales daca am alte plase/sacose sau sunt cu caruciorul.
mie imi plac posetele din piele "ca de sarpe", nu acelea in degrade, ci intr-o singura culoare.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
www.saksfifthavenue.com/main/ProductArray.jsp?SECSLOT=LN-HANDBAGS BY DESIGNER&ViewAllOnly=0&use_parent=0&ShowPage=0&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446131735&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306395547&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395222441&bmUID=1144517379498" target="_blank">sute de posete
www.neimanmarcus.com/store/catalog/template/catC3.jhtml?itemId=cat7370748&parentId=cat000258&masterId=cat000141&cmCat=" target="_blank">tot genti(dati click pe fiecare poza)
mie mi-e imposibil sa port posete cu bareta f. scurta, din acelea care se duc in mana sau pe brat; in ultima situatie mi s-ar parea ca arat ca o babuta, iar cu geanta in mana nu imi e comod, mai ales daca am alte plase/sacose sau sunt cu caruciorul.
mie imi plac posetele din piele "ca de sarpe", nu acelea in degrade, ci intr-o singura culoare.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

babuta?? mi-am luat si eu una asa acum 2 ani si ma chinuiam sa o duc, anul asta e primul cand am incercat si pe mana.... cred ca am imbatranit. 

Azi mi-am luat pantofi foarte frumosi, nu stiu cat sunt de practici... ma uit maine la poze poate gasesc vreo poseta care sa-mi placa.
Nu prea imi plac astea (posete, pantofi) cu sclipici pentru serviciu, prin parc cu Oana mai merge. Sau la discoteca pentru cine se duce.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Teodora D. spune:
mey Cristina, eu ma refeream la mine cand am scris de poseta pe brat, tie poate ca iti sta f. bine; nu o luati la modul personal.