Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 5
kikiriki spune:
Giova,
am nascut cu cezariana si cu anestezie generala!! De aia eram si turmentata la intalnirea cu Truli-Luli!!! Asa a fost mai bine pentru amandoua a spus mama natura!!!
Daca poti sa ma ajuti sa nu mai apara insiruirea aia lunga de litere ....ar fi SUPER!!!! Zi-mi ce trebuie sa fac??!! Hai ca azi toata ziulica m-am chinuit cu asta.....dar a meritat!!!
Kikiriki si Truli Luli
Kikiriki
irinadum spune:
Giova 8 milioane? Ati inebunit? Pai nici aici nu dau astia atatia bani pe o trotineta de aia. Cand pui poze?
Bee pai asa e nu e sumo dar este solid . Pai el nu are pliuri dar are forta...sio energie de iti mananca urechile. A si cu sughitul si al meu baga dupa fiecare ragait aproape si uneori chiar mult de il dispera pe tasu .
Monica am vazut pozele si pare ca nusunt egale dar nu cred ca e relevant in poza ca cine stie cum ai prins-o , eu inclin sa cred ca nu e ceva grav adica cine stie ce forma usoara. Insa din ce am citit acum pe net se pare ca pana in 6 luni se revine repede dc e luata din timp , asa ca luni fugutza la doctor si la unu normal.
Kikiriki am vazut pozele e super dulcica Luana si mai ales mi-a placut tare patutul care imi lasa impresia ca e oval? Sau nu am vazut eu bine? Mai baga o poza si cu patutul sa il vedem mai bine.Acum poti sa adaugi poze in albumul creat.
Gata noi am papat acusica vine randul la baiat la baie si apoi la papa si apoi noi sa bagam Lost seria 2 ca sa va intrecem pe voi.
Giova spune:
kIKIRIKI, ACOLO UNDE E LINKUL FACI ASA:
[ url="............"] poze Luana [/url]
-dupa prima paranteza dreapta sa nu pui spatiul pe care eu l-am pus. ti l-am pus, ca sa vezi tot, ca de nu, se vedea doar Poze Luana.
-in locul punctelor bagi tot linkul ala lung.
-eu am bagat ca text: poze Luana. dar tu poti sa scrii ce vrei, sa-ti apara.
sper ca ai inteles, ca plec acum de la comp.
bafta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Ingrid S spune:
Giova, pai eu nu spuneam ca e obligatoriu sa-i dai atata sau sa stea 4 ore la tine. Poate la tine ar termina in 2 ore daca e spatiul mai mic, desi si la mine sunt 3 camere, bucatarie, 2 bai si o terasa, deci nu-i iesit din comun. O chem cand efectiv mi-e lene sa si respir, dar sa ma mai ocup de curatenie...
Moni, m-am uitat la poze, mie mi se par cutele egale la piciorushe, asa ca eu zic sa te mai informezi si din alta sursa.
Pe mine ma enerveaza copilul, cand ma duc si eu sa fumez o tigara (noroc ca iau aparatul cu mine sa o aud), totul e in regula pana mi-am aprins-o si am tras 2 fumuri. Dupa aceea incepe si caraie, curat Murphy!
Ingrid S si Diana
irinadum spune:
Ingrid stai linistita si la mine face la fel...cum aprind o pipa cum..scandal ...tot asa pe la al doilea fum...zici ca ii vine mirosul...si asa am ajuns ca boschetarii tot stopez tigara de fumez mai ciuciu. Unde mai pui ca dau si 5.50 euro pe pachet
Ingrid S spune:
Irina, nu-i vine mirosul ca e distanta mare de la camera ei pana in bucatarie unde fumez eu, chestie e ca nu se trezeste, doar scoate si ea niste sunete, insa in aparat nu se aud clar, asa ca nu stii ce face: doarme, e treaza, sughite (asta se aude totusi), face kka si lista ar putea continua. Asa ca ma obliga sa dau fuga, iar ma intorc si tot asa, fumez o tigara cu hopuri de-mi si trece cheful de ea!
Ingrid S si Diana
irinadum spune:
Pai vorba vine ca ii vine mirosul ca si eu tot la bucatarie merg si pana la dormitor mai e ...dar nu merge nene...atunci il apuca.
kikiriki spune:
Irina, nu e patut e un cosulet de bebe pana la 3-4 luni....da este oval...am zis sa il luam pentru ca nu ne horatam daca sa fie pat de lemn sau pliant....asa ca am luat cosulet..mai pun poze stai linistita MERCI MULT!!!
Kikiriki