Bebelusi de iulie-august 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
Simonaci79 spune:
quote:
Mama ma streseaza, ca "ce fac toata ziua la calculator? D-aia n-am timp de curatenie si facut mancare" iar sotul la fel. Nu ma crede ca nu stau toata ziua la calculator.
Acusor- si mie imi spune la fel sotul, ca daca stau la calc numai noaptea cand ma vede el zice ca la fel fac si ziua! Mama doar ma cearta ca ma culc tarziu dar daca vine la mine sta ea cu Mario sa ma lase pe mine la calc ca zice ca tb sa "ma mai recreez si eu" Imi pare rau ca pe tine nu te intelege si ca iti doresti sa plece! Pupici multi!!!!!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Kasi- pai nu-l intreaba nimeni pe sot ce parere are!!! Glumesc si eu- mai bodogane dar in general el doarme la ora asta si oricum doarme in sufragerie si eu cu Mario in camera ca el mai fumeaza si se uita la tv tare si trezea copilul, iar dimineata suna ceasul lui de ma trezesc cateodata eu din dormitor!!! Asa ca s-a autoconsemnat!!!
Ioana- multumim mult de tot! Da, este inalt, si dupa cum se pare cred ca la asta l-a mostenit pe tata care are 1.96m, dar din pacate cred ca l-a mostenit si la picior (poarta 47!) si are si Mario o laboanta!!!!! I-am luat azi sandale masura 21!!! Si de micut abia ii gaseam botosei de bebelus! Ultimii i-am luat pt 18-24 luni!! Dar nu m-am ingrijorat prea tare ca si haine ii iau cam de aceeasi varsta, ba chiar amluat de la mini blu o geaca pt 36 luni care ii e fixa!!! Iar cu dormitul si pe mine m-a distrat asa de tare pozitia ca am zis ca tb sa v-o arat si voua neaparat!!!
Svety- iata ca suntem inca la acelasi capitol! Asa e cand e frumos afara si daca mai e si sf de sapt! Eu din punc de vedere al soacrelor cred ca a mea a fost cam ghinionista ca eu sunt o nora tare rea de gura!!! Si ma straduiesc eu sa o pun la punct, dar nu prea imi iese ca ea comenteaza in cont si daca nu are spor cu mine se duce si il bate la cap si pe fisu'. Asta e, nu le alegem pe ele ci pe soti! Si apropos de chestia asta, era si o vorba, ca ne puram cu manusi si frumos cu toata lumea si tocmai cu cei care ne iubesc si care ne accepta asa cum suntem ne purtam urat tocmai pt ca ne permit, in schimb sa ne purtam frumos cu ei si sa nu ne pese de ceilalti!!!!
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Svety- si de stelista sunt si eu tare de tot! Aseara am ras cu sotul meu la poza frumosului tau care a mers la meci! Se si gandea cred cum sa-l imbrace si pe Mario la fel. Am avut eu o tentativa la un mom dat dar nu are nimic rosu!!! Asa ca avem de cumparat!
Si ca tot veni vb de soacre, sa va spun si eu un banc!
Soacra sta de vb cu proaspata nora si ii da sfaturi ca sa fie totul bine intre ele, si anume:
Draga mea, cand vezi batista mea cu un nod, sa stii ca sunt necajita si sa vb frumos cu mine. Cand vezi ca are 2 noduri, sunt suparata rau si mai bine nu ma bagi in seama si te feresti de mine! Iar daca are 3 noduri e jale!!!! Sa fugi din calea mea, sa pleci de acasa ca e de rau!!!
Nora raspunde senina: Bine mama-soacra. Hai sa-ti spun si eu ceva! Cand o sa ma vezi stand pe fotoliu la tv cu tigara intr-o mana si cu cafeaua in cealalta sa-ti fie clar ca nu mai pot eu de nodurile tale!!!!
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Svety- eu am luat de la hero si sunt cam in forma de piscot si mai scurti! Dar Mario nici nu vrea sa auda de ei!!!
Deny - ma duc si eu sambata viit sa-l impartasesc ca asa mi-a zis preotul! Sa fi vazut ce se mai lingea Mariope buze la botez, si cascase o gura de ar fi baut toata cana!!!!!
Giana- se poate sa aiba leg cu mutatul ca nu mai rec casa, dar nu tb sa cedati! Daca tot se trezeste sa sacrifice si el 2-3 nopti si sa-l linisteasca asa, poate se obisnuieste pana la urma! Cand Mario dormea ziua si noaptea se juca si manca, in primele zile de trecut la prg normal s-a trezit noaptea sa pape. Si m-am jucat cu el, l-am adormit in brate chiar daca plangea si dupa 4 zile a renuntat!!!Poate merge si la voi! Eu ma intealnesc in parc cu o mamica de copilas care are 2 ani si tot papa noaptea! Nu vreau sa te sperii dar eu nu cred ca trece de la sine, ba va fi si mai greu daca se obisnuieste mult timp asa! Succes!
Sunt_mamica- multumesc mult! Sper sa treaca si la noi, deocamdata se vad doar niste bubite tatuate violet si nu prea se vede daca a trecutsau nu! Ce sex are copilul? Daca vrei trimite-mi pm si te ajut eu ca am botezat de curand (in ian). Pupici si sa-ti traiasca!
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Corina- Mario a mai fost racit o data, a luat de la tasu'! Si eu sper desi se pare ca nu am prea mult succes! Azi cand sa-i dau masa de seara a vomitat un pic, si apoi inca o data in timp ce se juca, si s-a oracait de cateva ori, mailaes cand sugea degetelul, si chiar la un mom dat s-a speriat si a inceput sa planga!!! I-am pus niste sterimar ca avea nasul infundat si s-a calmat. A fost tare molesit si ciudat azi, sper sa nu se imbolnaveasca! Multumim mult si multa sanantate si voua!!!!!
Gesi - biscuitii sunt rec de la 12 luni pt ca au gluten. Dr mea a zis ca se gasesc si pt varsta mai mica dar greu de tot! Eu una nu am gasit!! Mario nici nu vrea sa auda de ei! CUm il ia il si arunca pe jos! Nu-l baga in gurita nici macar ca pe jucarii!!! KK Mario nu face moale dar mai des si cate putin (de 3-4 ori pe zi o pasta f graosa de i se lipeste pe fund!!!) Daca nu a trecut nici cu violet de g ii dau si eu maine cu galbenele!!! Ma bucur ca voi sunteti mai bine! Sa o tineti tot asa! Aaaa, si unde e poza cu prima zi de scoala ca voiam sa vad si eu ca am si eu la fel facuta in clasa 1!
De turta/mot- eu toamai am intrebat-o pe Kasi! Eu nici nu ma gandesc sa las pana dupa un an! E baiat si abia astept sa-l tund ca ma sacaie rau parul de diverse lungimi! Plus ca nici nu ma gandesc sa las baiatul cu plete pana la 3 ani!! Soacra mea asa ar vrea ca asa stie ea! Sa vezi scandal!!! Eu ii fac cu o sapt inainte ca ziua lui e sambata, si o sa fac la o terasa ca e vara, ca am calculat si rudele+prietenii f apropiati inseamna 35 pers!!!!!! Asa ca m-am scos de o super cheltuiala, dar vb ta, la prima aniversare oricum vine toata lumea si scap mai usor decat cu 5 serii de musafiri!!!
Acusor - nu iti mai face atatea procese de constiinat ca se mai intampla! Sotul prietenei mele i-a dat in loc de water gripe alcool de 70 grade!!!! sa vezi acolo scandal!!! Noroc ca s-a speriat de gust copilul si l-a scipat! Asa ca la voi e floare la ureche! De fasa eu stiu ca e oblig ca cu fasa se miruieste copilul (o cere preotul la botez) si tot cu ea se si spala de mir. De paturica nu stiu dar eu am primit de la nasa, dar inainte de bitez, si la botez am primit port-bebe gros, deci se poate numi si asa! (desi forma nu permite!!!!) Eu cand am botezat ii luasem paturica la nastere si pt ca am botezat pe gerurile alea mari in ian am luat si port bebe dar din ala pufos care se transf chiar in patura. Dar din intamplare asa ca nu stam de regula asta! De fasa insa stiu ca tb!
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Acusor- ai primit! Sa o stapanesti sanatoasa!!!!
Andre_ea felicitari pt dintisorul nr 3!!!!! Sa fie tare si sanatos!
Oana- cand a mai intrat Irina ca eu nu am vazut mesajele???? Mamini din cate stiu eu e in tara si nu are net, de-asta nu intra!
Febra nu cred ca e la caldura, poate cine stie, ies maselele ca si la Anis se pare ca e la fel! Pupcii si sa va treaca repede si fara complicatii!!
Anis- sa stii ca si mancaciosul meu a facut mutre mari azi la papa si si-a decalat tare mesele de am ajuns la ora 20.00 cu masa de la 18.30, cand noi la 20.30 tb sa papam de culcare! Si a papat laptele la 22.30 rupt de somn!!! Cum a terminat (cu mult cantec) l-am luat in brate sa faca gar si a adormit instantaneu pe umarul meu ceea ce nu s-a mai intamplat de pe la 4 luni!!!!!!
Svety - nu am auzit de biscuitii astia. Imi pare rau ca s-a inecat, eu voiam sa-i dau lui Mario tocmai in ideea ca poate se invata si cu bucati ca el nu vrea decat pasat crema ca altfel vomita!!!!
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
quote:
In schimb, propun sa adaugam numai o alta listuta, cu datele de nastere ale mamicilor; mi se pare frumos ca fetele sa isi aminteasca in fiecare zi de o anumita mamica ce isi sarbatoreste ziua de nastere si sa ii ureze La multi ani, fara ca ea sa fie nevoita sa anunte asta dupa ce s-a petrecut evenimentul.
Oana- eu nu dau cu nimic pt ca asta mi se pare chiar o idee f buna, dar la celelalte liste - ma refer la statistici - s-or fi schimbat ei dar la nastere tot atata cantareau si tot asa pletosi erau, iar de mamici muncitoare, e adevarat ca si noi muncim mult acasa dar noi macar stam cu puii nostri care ne iubesc mult, ele sunt nev sa stea departe de ei! Cu listele astea nu am nimic dar intradevar cea cu kg si cu ce zic bebelusii mi se pare inutile si mie!
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Anda- spor la dintisori sa iasa repede si sa nu mai chinuie tizuletul nostru drag!!! Pupci multi si pofta mare, sa treceti repede la papat!!!
Anis-
quote:SUBSCRIU! Cu datele de nastere mi-am dat si eu cu parerea, acum, dupa cum zicea si cuscra mea, sa-si dea fiecare cu parerea! Eu nu tin neaparat!
eu zic sa lasam lista cu statistici..eventual o sa o numesc STATISTICI DE NOU-NASCUT>Asta nu are cum sa se schimbe.Pt mine statistica asta e de suflet.
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Cuscra-
quote:Pupam nora cuminte si dragalasa! Felicitari pt un asa copilas!!!! Nu pot sa ma plang, pt ca si ginerele tau e tare cuminte, nu am inca problema cu seratarele (dar mi-ai dat idei pt curatenia de Paste), pt ca el se plimba in picioare sau in 4 labe in tarcul lui, sau e fericit nevoie mare daca ne plimbam de manute prin casa sau il las sa se ridice in picioare in patulmeu si sa aprinda/stinga lumina. Insa azi a fost bolnavicios si nu sunt obisnuita cu el asa asa ca sunt un pic trista!!!
Face bine, invata de zor sa mearga in 4 labe, nici nu mai sta in fund, numai pe burta, cu fundul sus , in vreo cateva zile cred ca merge.
In rest ca de obicei, papa ca o sparta , doarme de bubuie, e cuminte, jucausa, ca o adevarata superbebelusa.
Aaa, si mai nou, s-a apucat de curatenia de Pasti, deh, daca eu n-am de gand , trage de un sertar si scoate tot ce e acolo, cu o bucurie extraordinara . Normal ca acum i l-am amenajat eu, i-am pus muuulte noutati
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Adriana- ne bucuram ca se simte bine Aidan, sa nici nu pateasca nimic! Ehe, daca ai stii tu de cate ori am venit cu Mario acasa cu fata, mainile si picioarele congelate de-a dreptul pe gerurile astea pe aici dar nu a facut nimic! E drept ca e periculos curentul mai mult decat frigul dar Aidan e baiat rezistent si nu va pati nimic! Pupici! Sa stapaniti sanatosi jucaria noua (macar sa fi avut si tu actiuni la ei, sa iesi si tu cu ceva de pe urma cumparaturilor!) si felicitari pt floricele!
Poze Mario Gabriel