Bebelusi de iulie-august 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Buna seara, mai puteti dupa asa o zi frumoasa? Presupun ca toata lumea a fost afara la soare si aer! Bebeii dorm, iar mamicile, ce fac?

Joker, felicitam iesirea dintisorului! Sa vina si ceilalti, in liniste si fara dureri! Hai Iedut, fii barbat!

Aceleasi urari pentru Tudor! Sa aiba dinti frumosi si sanatosi, ca in cele mai frumoase reclame!

Oana, eu votez propunerile tale! Evei, ii trimitem multi pupici si speram ca nu va face febra mare! Sa fie sanatoasa si voioasa! Si cu pofta de mancare, mare, mare!

Ella, mamica muncitoare, multi pupici si toate gandurile noastre de bine!

Andatudor, pofta de mancare si lui Andrei, iar dintii sa fie ascultatori si sa nu mai deranjeze baiatul!

Diana, ce mai face superbebelusa? multi pe obrajii ei bucalati!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu am zis sa renuntam la lista cu slabit..pt ca stationeaza.E buna ca ne poate motiva.
VOi spuneti cum sa facem.

Ma gandeam sa gasim niste liste mai originale care nu sunt pe la altii..ca aia cud ata de nastere e peste tot..
Dar cum hotarasc mai multe capete asa fac.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, ma ocup de listuta. Da' ce sa-i fac?
La listuta, am adaugat noile mamici, si am facut adaugiri la Corbioana, Laura25 si Joker. Erau adaugirile si n-am vazut eu?

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Oana-din pacate al meu nu vrea nici un tip de formula si de altfel nici biberon!E ff bine ca Eva bea formula,de fapt laptele e baza pana la 1 an!

Ema-am vazut si eu ap.! Sa-l stapaniti sanatosi,e aranjat cu mult bun gust!

Gesi-am vazut-o pe Catalina frumusica !1 Superbe pozele cu tine mireasa si micuta crestina!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by sunt_mamica

fetelor am si o problema!peste 3 sapt tre sa botez un bb si nu stiu ce tre sa-i cumpar?
simonasi eu ii dau la bb cand are funduletu rosu cu violet de gentiana...si functineaza!

ilinca

Uite ce am gasit in arhiva:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12110&SearchTerms=botez" target="_blank">Botez 1

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26559&SearchTerms=botez" target="_blank">Botez 2

Iar asta e subiect actual, la Botezuri, petreceri pt. copii:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71563" target="_blank">Necesar pt. botez

Aici sunt www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=55" target="_blank">Botezurile . Intra si poti sa citesti o gramada, timp sa ai

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Acusor, eu n-am adaugat la fetele care ai pus tu date..la alte fete.Poate Diana.

De lista ..sa vedem ce se hotaraste.
Eu as renunta de tot la ultimul mesaj, cel de dupa lista.De acord?

Poate gasim alte liste originale!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by hristina

Diana, ce mai face superbebelusa? multi pe obrajii ei bucalati!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Multumim de intrebare!
Face bine, invata de zor sa mearga in 4 labe, nici nu mai sta in fund, numai pe burta, cu fundul sus , in vreo cateva zile cred ca merge.
In rest ca de obicei, papa ca o sparta , doarme de bubuie, e cuminte, jucausa, ca o adevarata superbebelusa.
Aaa, si mai nou, s-a apucat de curatenia de Pasti, deh, daca eu n-am de gand , trage de un sertar si scoate tot ce e acolo, cu o bucurie extraordinara . Normal ca acum i l-am amenajat eu, i-am pus muuulte noutati .

Pupam si noi Vitorita cea frumoasa si plina de energie! Stii care e partea buna? Ca nu te lasa sa te ingrasi, daca alergi dupa ea tot timpul .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

azi a fost urat afara si nu am fost decat la baza militara la cumparaturi.A fost ok.
Florile mi s-au prins si sunt foarte fericita.

Aidan, vad ca nu da semne de raceala, asa ca ma gandesc ca nu o sa raceasca dupa aventura de ieri de la castel.
I-am mai luat jucarii, i-am mai imbogatit pe aia de la Fisher Price cu 40$ :)
I-am luat un 3 in 1 gym cu melodii, butoane si tot felul de alte chestii care e bun de la 3 luni, sta pe spate pana la 24 luni, atunci se monteaza si e ca un calut cu toate jucariile in fata.

Oana, cred ca ai si tu ceva asemanator daca nu la fel, noi cam avem aceleasi jucarii :)
Sunt de acord cu Oana in ceea ce priveste lista, e super lunga si super incarcata cu informatii, mie imi plac lucrurile foarte la obiect.

Albinuttza,Delia, am reusit sa vad filmuletele, sunt foarte scumpi copilasii si rapizi.Eu vad filmulete greu ca avem dial-up aici in oraselul nostru.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Adriana..Oana nu se refera la lista bebelusilor.Era vb de lista cu slabitul..
Sa pui poze cu panselutele!

Mie una..fiindca e facuta de mine mi se pare f interesanta asa..cu multe date la fiecare bebelush.De fapt e singura lista de pe forum ca un jurnal al fiecarui bebelush.
Si oricum exista posibilitatea ca fiecare sa treaca/spuna ce vrea sa se treaca la bebelusul ei.

Eu de ex vreau sa fie ca un jurmal la Ingrid.De fapt eu salvez tot ce am scris si scriu despre ea in PC , pentru ca i-am facut Jurnalul Ingrid in burtica la mami , si acum fac Jurnalul de la 0-1 an, cu tot ce scriu despre ea pe forum.
Cand va creste am sa i le dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

quote:
Simonaci, multumim de urare! Noi suntem la bebelusi de sept-oct. M-am inscris la voi cand am nascut, in august, dar am ramas in continuare cu fetele din timpul odiseei. Poate e mai bine sa ne stergi de pe listuta? Noi nu ne suparam ca aparem pe listuta, dar sa nu va incurcam pe voi.

Codruta - nu cred ca incurci pe cineva! Si noi avem fete care au nascut in iunie si au ramas cu noi asa ca e de inteles. Iar de urat, ai o fetita nascuta pe 9 si tb urata chiar daca nu activezi la noi! Daca ar fi dupa mine as ura fiecare bebelus in parte de pe forum dar timpul nu imi permite! Sa fiti sanatoase si fericite, si daca vrei sa vb si cu noi din cand in cand fi sigura ca nu ne incurci!!!!!!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput