Bebelusi de iulie-august 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Vad ca iar am ramas singura pe aici! Va pov si eu repede ce a mai facut praslea azi si fug la culcare!

Azi noi am fost la Selgros ca aveam multe de cump. Si cum in cosurile alea nu am cum sa-l pun si nici cu carut nu ma lasa, ham nu am iar de carat in brate imi e imposibil, cum credeti ca a facut piciu' meu cumparaturi? In picioare!!!! A stat in picioare in carut si se tinea cu manutele de gratarul din fata! Daca l-ati fi vazut ce mandru si batos statea!!! Si nu am avut nici aparat foto!!!! La sf a obosit si s-a asezat in fundulet printre sacose (ii era tare somn) si s-a razboit cu o pereche de sandale noi pe care i le-am luat, f frumoase si practice pt ca au 2 raduri de barete cu arici ca sa le fixezi exact pe picior si sa intre usor! Am vazu si adidasi f f frumosi dar mas 20 si noua ne erau mici! 21 nu aveau. Si costa 600.000 mii si unele si altele pt cele interesat si sunt din piele. F frumoase!!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Si acum sa urez si eu copilasii nascuti intr-o zi de 10! Multe luni inainte cu sanatate si fericire alaturi de mamicile lor pentru:

TUDOR ANDREI [andre_ea] Sa fii sanatos si fericit si sa iti apara toti dintisorii fara nici o durere!!! Sa o bucuri pe mamica ta si de acum inainte cum ai facut-o de cand te-ai nascut!!!

CLARA [cristina33]
AL GABRIEL [ursuletulpanda2005]

Joker- SPOR LA INVATAT!

Cuscra!!!!! Ce e cu tine? Te-ai suparat pe mine??? De ce nu te-am mai vazut asa mult pe aici? Si mai stateai si tu seara cu mine, acum vad ca m-ai lasat de izbeliste sa bantui singura pe aici!!! Pupici pt tine si pt printesica Iulia!!!!

Va las si eu acum, o noapte linistita si o saptamana perfecta fara dureri de dintisori sau alte raceli si problemute!!!!! Pupici!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Eva a facut temperatura 39.4 in seara asta. Nu a vrut deloc sa manince, in afara de formula, plus a mai si vomat, dupa ce i-am dat Tylenol, pt scaderea febrei.
Maine sun la pediatru, sa mergem sa vada ce are; sa-i faca si o proba de urina (sa nu cumva sa fie vreo infectie urinara) si sa se uite in git si guritza .

Despre listute, Anis, si eu am un jurnal al Evei pe calculator, acasa, pina cind apuc sa ii fac si cartea, cu poze si jurnal. Cred ca asa ar trebui sa aiba fiecare mamica acasa, despre copilasul ei.
Eu nu m-am referit la lista mare cu bebelusi, dar, asa cum spunea si Adriana, si mie mi se pare cam incarcata. Poate gasim o alta solutie, ca sa trecem datele astea intr-un alt site, special pt bebelusii nostri.
Ce o sa ne facem cind bebelusii nostri vor avea 18 luni? Cit de lunga va fi lista? Pt ca atunci se vor aduna fff multe detalii despre fiecare copilas.

Chiar daca vrem sa fim originale si lista noastra sa nu semene cu nici o alta lista de pe forum, sa nu pierdem din vedere aspectul estetic al ei si usurinta cu care gasim ceva in listuta (eu si acum trebuie sa derulez toata lista cind caut vreun bebe sau pozele copilasilor pe care vreau sa-i vad). Plus ca sint mult prea multe culori si fonturi in liste ...

Acum chiar ca v-am dat motiv sa sariti toate pe mine

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Probabil ca Irina nu a intrat de f mult timp, dar eu ma uit mereu la pozicile Ioanei . Poate de-asta mi se pare ca a mai scris mesaje de curind.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna la toata lumea! Eu am fost tare lenesa la scris si sper sa ma iertati dar as vrea sa ma primiti si pe mine in clubul vosdtru de acum inainte. Mara e cea mai mica, e nascuta pe 30 august si m-am gandit ca avem multe de invatat de la voi...

Ma bucur ca e in topul cu bebelusi nascuti cu greutate mare...chiar prima. Greutatea mare o mentine si acum. Sanatoasa si vesela e, manaca foarte bine supa de la pranz, ne mai razboim cu fructele (ciudat!) si inca nu s-a ridicat in picioare cum fac toti bebelusii de varsta ei (sa fie din cauza faptului ca e mai grea?!).

De vreo 2 zile s-a umflat gingia jos si cred ca da sa iasa un dintisor - primul!!! Tot de vreo cateva zile numai seara la culcare i se infunda nasul rau de tot si ma gandesc ca e de la dinti, ca alte simptome de raceala nu are. Ce credeti?

Va pupic si ma apuc sa citesc din urma, sa va cunosc mai bine pe fiecare!

Claudia, mamica de baietel de 2003 si de fetita de 2005
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by acusor
Sa va spun ce boacana am facut eu. Am incurcat sticla de Calciu cu Peritol . Deci i-am dat 7,5 ml de Peritol. Daca nu se uita mama sa vada ce e pe masa nici nu-mi dadeam seama. Am sunat pediatru disperata si mi-a zis ca s-ar putea sa doarma mai mult. Dar pt linistea mea sa ma duc la camera de garda la Budimex. Cand am auzit, am inceput sa plang instantaneu. Acolo, dr. de garda, mi-a zis ca nu i se intampla nimic doar sa-i dau multe lichide.
Am tras o spaima si nu mi-o iert ca am fost neatenta. Sotul meu nu vorbeste cu mine ca n-am fost atenta. Cica "imi omori copilu'".

Acusor, stai linistita, se mai intampla si de-astea, asta e. Oboseala isi psune cuvantul, Uite o de la mine si un

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Vazut poze cu Ingrid, Alexandra Catalina , Aris super bebei , si apartamentul lui Emaaimee ce transformare...wow

Felicitari pt. dintisori Evei, Edutului si lui Tudor

Mamini, Irinabungau, Kulta, Katink, ce mai faceti? Pe unde umblati?

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Andatudor, multumim pentru aprecieri! ai vazut sotzul? iti promisesem ca o sa pun poze cu el...de asemanare... doar ca e mai mare! dar pletos si obosit de obicei...lucreaza si el, harnicutzu lu mama!si isi iubeste fetele foc!

Hristina, va doresc si eu tot ce e mai frumos! stii tu...

la listutze... nu ma bag! ce vreti voi ... noi scriem si ce se cere va dam! dar ... datele personale e mai bine cum spune Diana! desi la majoritatea s-au aflat de-a lungul timpului!

Simona, bravo lui! las sa vada copilu lumea de sus! ca pe cand creste si-asa e cu susul in jos!

Joker. ai reusit sa intri pe poze?

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

[blue]LA MULTI ANI CU SANATATE !!![/blue]

Tudor, Al Gabriel si Clara

Albinutzza, un pupic special ptr. Luca de ziua lui! cu intarziere...

imi iau printesa si la plimbarica! sa nu ne apuce ploaia!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Fetelor, imi pare rau ca nu am reusit sa va scriu de aseara (azi-noapte, de fapt) dar s-a trezit al meu sot si mi-a interzis sa mai stau la calculator. Ieri ne-am ciondanit toata ziua si s-a gandit el sa se razbune. Nu-i nimic...cine credeti ca nu o sa primeasca astazi mancare calda??!! Si o sa gaseasca si casa cu susul in jos ca sa vada ce inseamna sa stai toata ziua la calculator, asa cum crede el ca fac. Azi chiar o sa ma rasfat. O sa aman cu o zi curatenia de Paste. Deci Acusor nu esti singura cu problema asta!
Ieri ne-am certat rau ca am fost la nasi pe seara si fata a plans intr-una, desi nasii (care sunt persoane in varsta cu nepoti mari, deci oameni cu experienta de viata) spuneau ca fetita are ceva de plange asa (mai ales ca nu a facut asa pana acum) el sustinea intr-una ca e rasfatata, ca e invatata numai cu mine si ca de-aia plange.
Fata saraca de atata tratament si regim de la cacutza moale pe care a facut-o la pranz, seara a ajuns sa se constipe, si plangea de mama focului si tragea...stiti voi. Eu binenteles ca aveam la mine toate medicamentele pamantului pentru diaree, mancare de regim si tot asa. Cand am ajuns acasa i-am pus supozitor cu glicerina si fata s-a linistit, a papat laptic si nani singura singurica, neleganata.
Asa ca Acusor sa sti ca e lege...daca copilul plange si se maraie sunt de vina mamele, daca are o realizare (invata ceva nou) e meritul copilului ca e destept...seamana cu tata.

Dar sa trec la ce aveam de scris azi noapte.
In primul rand: Acusor "SAru'mana!" pentru lista.

Am vazut poze cu Eva (Oana) si cu Iulia (DianaMirela), pai fetelor pe langa fetitele voastre superbe si grasutze, fata mea pare un pui om subnutrit. Se vede ca de la "greva foamei" de la dintisori, am trecut la "greva foamei" de rosu in gat...iar acum suntem la regim de diaree. Offf. Acum intelegeti de ce nu ma vad mama model.

DianaMirela si Svety da sunt taur, sau cum sa spun sunt geaman cu Svety? Sunt nascuta pe 18.05.1975. Hai sa traim!

Svety biscuitii hero nu contin ou. Sper sa va placa. Gusturile difera! Vezi Mario al lui Simonaci!

Andrei Mario (Anda Tudor) e un pletos ca tati, mi se pare si inaltut, Asa e? E superb!

Simonaci sa inteleg ca renunti la friptura si sarmale la turta? Ce vei servi la terasa?
Si eu ma gandesc sa fac la un an...pentru ca vrem sa o tundem la zero, sa ajutam un pic ca noi avem pe cap parul cu care ne-a nascut mami, atat ca s-a deschis la culoare. Si a cazut un pic la spate unde ne-am frecat de perna mai tare. Si vreau sa scapam de el ca incepem sa facem coji. De unde si vorba "toate relele din lume...toate-n .... babii mele"...sau cam asa ceva.
Soacra-mea vrea la trei ani...ca sa stie fata ce sa aleaga de pe tava.
Poza cu prima zi de scoala o gasesti in album Alexandra-Catalina la Pagina 2. Merci de interes!

In rest pupici si o zi buna la toata lumea!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput