Bebelusi de iulie-august 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Simonaci, sa sti ca de dimineatza am ramas surprinsa sa vad ca ne-a disparut de tot roseata, doar pe locul unde era carne vie...a mai ramas un pic roz si oricum s-a micsorat zona uimotor de mult. L-a cum aratam acu doua zile am crezut ca tregem saptamani cu iritatia. Chiar face minuni crema de galbenele. Cumpara daca nu ai ca merita...si nici nu e scumpa.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Referitor la liste si listute. Nu cred ca ne trebuie o lista cu zilele de nastere ale mamicilor ptr ca exista o sectiune unde se pot face deja felicitarile ptr asemenea evenimente. Plus ca mie mi se pare ca ne-am transforma intr-o rubrica de fellicitari nicidecum de bb de iulie-aug. Lista cu mame lucratoare eu zic sa raman ptr ca sincer mie mi se pare ca sunt f curajoase ca au plecat asa repede la servici. Oana fara suparare nu se compara munca noastra a celor care stam acasa, cu ele care merg la servici. Pe langa ce facem noi care stam acasa toata ziulica ele mai au si serviciul si dupa 8 ore sau mai mult de munca acolo cei de acasa le iau de bune. Tot respectul ptr ele . Aici ar mai trebui adaugate si cele doua studente joker si Diana-Mirela. Cat despre optiunea de ati creste copilul singura este alegerea si posibilitate a fiecareia de a-l creste singura sau cu ajutor. Eu una merg pe principiul am vrut copil atatia ani(11 la numar) atunci il cresc singurica cu al meu sot ca este copilul meu nu de asta ne numim parinti. Nu vrem sa devenim parinti de week.
Deci eu sunt de caord cu Anis referitor la liste.

OanaC nu am vrut sa dau cu rosii sper ca nu asta s-a inteles

Cred ca va este mai greu celor care sunteti departe de casa. Aici se mai incumeta o bunica, o sora etc sa iti mai dea o mana de ajutor. Ca de soacra.... PAUZA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

fetelor am o intrebare:

la niko am observat abia azi i-a aparut al 3-lea dintisor, sus.... primi 2 cei de jos i-au aparut la 6luni fara cateva zile si apoi cateva zile....
si am citit in mama si copilul c aperioada de aparitie e de la copil la copil diferita, dar ordinea e mereu aceeasi.....asa ca normal ar fi trebuit sa ii apara cei de sus din mijloc.....
dar lui i-a aparut in dreapta celor din mijloc....cred ca se numesc incisivi laterali ...dar nu sunt sigura ....acum va intreb pe voi ar trebui sa imi fac griji mai mari decat imi fac deja ca cei de sus mijloc nu au aparut?

am de gand sa ma duc la dr. dupamasa cu el, cand vine sotul de la lucru si am masina, caci ploua, dar parca nu mai am rabdare si tot mai multe griji imi fac....si stresez si copilul ca ii tot "casc" sa vad daca cumva nu am vazut bine ..... si poate sunt deja si cei din mijloc afara dar nu vad eu, cel din dreapta lateral este deja toata baza de joc afara...

va multumesc de sfaturi

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Acusor, se mai intampla. Daca dr. ti-a zis ca nu e nimic grav, stai linistita. Poate ar fi mai bine sa tii sticlutele in cutiile lor. Cutiile difera, au alta culoare si scrisul e mai mare, deci riscul de a le confunda e mai mic.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MAi fetelor LISTUTA ASTA SE VA SCHIMBA ORICUM CAND BB vor implini 1 an!Atunci am sa fac o alta lista..asta de acum cuprinde doar ce se intampla pana la 1 an

ASa ca nu vad de ce discutam aiurea.

Chiar imi pare rau ca am adus tocmai eu vorba...si eu care ma refeream la ultimul mesaj cel cu slabit.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ingrid s-a trezit iar toata noaptea.Cred ca azi ajung cu ea la analize,ca nu se mai poate asa.Ceva trebuie sa fie,ca nu-si modifica ea comportamentul asa din senin.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by peca

fetelor am o intrebare:

la niko am observat abia azi i-a aparut al 3-lea dintisor, sus.... primi 2 cei de jos i-au aparut la 6luni fara cateva zile si apoi cateva zile....
si am citit in mama si copilul c aperioada de aparitie e de la copil la copil diferita, dar ordinea e mereu aceeasi.....asa ca normal ar fi trebuit sa ii apara cei de sus din mijloc.....
dar lui i-a aparut in dreapta celor din mijloc....cred ca se numesc incisivi laterali ...dar nu sunt sigura ....acum va intreb pe voi ar trebui sa imi fac griji mai mari decat imi fac deja ca cei de sus mijloc nu au aparut?

am de gand sa ma duc la dr. dupamasa cu el, cand vine sotul de la lucru si am masina, caci ploua, dar parca nu mai am rabdare si tot mai multe griji imi fac....si stresez si copilul ca ii tot "casc" sa vad daca cumva nu am vazut bine ..... si poate sunt deja si cei din mijloc afara dar nu vad eu, cel din dreapta lateral este deja toata baza de joc afara...

va multumesc de sfaturi

_

Peca, iti faci griji degeaba. Eu stiu ca la dinti regula este: Nu exista nici o regula . Lasa copilul in pace.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Ella-da l-am vazut pe al tau sotior,chiar m-am gandit ca in sfarsit ai pus poza mult promisa,sa stii ca exista o similitudine,mai ales ca amandoi sunt cam "trasi" la fata,saracii la cat muncesc-pe bune! Ti-am vazut si mobila,s-o stapanesti sanatoasa!Multumim si de aprecieri!

Simona,Kasi,Gesi- multumim si voua!

Azi i-am dat si eu avocado crud dar in combinatie cu mar ca are un gust taaaare naspa,mie una,mi-a venit greata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Peca stai linistita. Da, incisiv lateral se numeste. Noua ne-au iesit incisivi centrali jos prima oara, apoi un incisiv central sus si un incisiv lateral sus. Aveam impresia ca incisivii centrali sus sunt intr-o parte...la vreo doua saptamani i-au iesit si perechile. Nu-i nici o treaba. Probabil a ros mai bine pe partea aia si a ajutat la spargerea gingiei. Zic si eu.
La mai mare!

Emaaimee am vazut poze bb cu ochisori superbi, grasa si frumoasa. Asa cum le sta bine la varsta asta. Si deasemenea poze apartament...buna treaba...si spatios, imi place. Idee buna cu poze apartament transformat in album. Chiar acum ma apuc sa pun si eu cu al meu. Mai ales ca sotul meu a facut design-ul. Si sunt tare mandra.

Uite nici nu a trecut o juma' de ora de cand am zis ca las casa cu fundu'n sus ...si m-am si apucat sa strang...nu pot...dar mancare tot nu-i fac. Uite asa! Cartofi prajiti cu oua ochiuri il asteapta. Cei mai rau e ca ii plac.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

multumesc fetelor....deja si ma gandisem la cateva scene horor... m-ati linistit

_

Mergi la inceput