Targoviste (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Il stiu si pe Sorin Marina, nu stiam ca s-a intors...se pare ca i-a mers bine acolo . Cu cine s-a casatorit Alin? Cu cineva din Tgv? Hai ca m-ai burdusit cu noutati, iti multumesc, imi place sa aud ca sunt bine, fericiti. Iti doresc sa faci si tu un bb sanatos cat mai repede. Eu nu prea voiam bb, cand am aflat ca sunt insarcinata am inceput sa plang si cred ca am mai avut stari de plans vreo 3 luni pana m-am obisnuit cu gandul. Dar se pare ca am dat tonul: cand au auzit Micky o sa faca un bb s-au gandit ca e timpul sa faca si ele 1 bebe (2 prietene vechi ) - una din ele a ramas insarcinata la 3 luni dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Superrrr.
Alin s-a casatorit cu Andreea Nedelcu, asa o cheama pe sotia lui, poate o stii, parca a fost in Economic sau asa ceva.
Sorin nu s-a intors definitiv, se mai duce si in State din cand in cand, ii doresc din suflet sa-i mearga afacerea pentru ca el este un om care merita si a muncit mult pentru asta.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

DanielaC, La multi ani!!!!!
Tot ce iti doresti sa ti se implineasca si petrecere frumoasa diseara!

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pfiii, pe mine m-ati pierdut in lunga voastra insiruire de prieteni si cunostinte. Nu-mi spune nimic nici unul din numele noi pe care le-ati amintit. Poate faptul ca ati stat un timp prin Tgv. asa ati mai tinut legatura cu fostii colegi, prieteni, v-ati facut altii noi prin alti prieteni etc.
Numele astea de care vorbeati sunt toti in an apropiat de al vostru? adica generatia 96? Sau sunt amestecati?
Parca imi suna cunoscut Alin Ilie si Edi Georgescu, dar poate sa-m ijoace si memoria feste (si asta n-ar fi o noutate). In ce an au terminat?

.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoXena spune:

Buna fetelor, eu astazi m-am inscris pe forum si incerc sa ma familiarizez cu tot ce se petrece aici dar nu puteam sa nu va salut avand in vedere ca si eu sunt tot targovisteanca. Va pup si bine v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Try: eu nu am mai stat in tgv de cand am inceput facultatea (adica in 1991) decat cate putin, in vacante. Alin este cu 1 an mai mare decat mine, Edy este in aceeasi generatie...Tu ai terminat tot in acelasi an (91) parca..gresesc?
Este ziua DanieleiC? La Multi Ani! Multa sanatate tie, familiei si lui Raducu care are cea mai mare nevoie!

Mergi la inceput

Da, Try, Alin e nascut in '71, iar din calcule ar insemna ca a terminat liceul in 89-90, depinde cum a fost dat la scoala. Uite ca pe-asta nu o mai stiu, e mai mare decat voi cu 2 ani. Laura este de-o seama cu voi din cate imi amintesc eu.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu am terminat in 92 (unde intra cei nascuti in 74, uneori si-n 73), dar parca Alin Ilie imi spune ceva... Era mai renumit prin liceu? In generatie cu mine n-a fost sigur si am avut senzatia asta inca de cand i-am auzit numele.
Inseamna ca el a fost cu 2-3 generatii inaintea mea.

.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Habar nu am, dar oricum nu are asa mare importanta.
Poate ca ai mai auzit vorbindu-se de el.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Nana, mihaela73, multumesc din suflet pentru urari!!!

multumesc de asemenea tuturor care se gandesc la Radu!!!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001

http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput