Targoviste (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani, Daniela! Multa sanatate si multe bucurii!

Fetelor, eu va pup si va doresc pe de acum w/e frumos, noi avem liber pana marti pt ca e Pastele. maine mergem la Canterbury, va aduc pozici.
Aveti grija de voi, numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Si voua un week minunat. Aici e long weekend (e Good Friday la catolici si e liber oficial) asa ca o intindem 3 zile la munte sa mai schimbam aeru' asta cotidian.
O sa fie prima data cand dormim cu alex in pat, de-abia astept. Ca mamica am suferit asa un pic in sufletul meu ca n-am dormit cu puiutu' langa mine, dar din prima zi a dormit in patutul lui si de la 4 luni in camera lui separata (schimbare pe care el a cerut-o). N-avea rost sa-i stric bunul obicei. Dar la munte n-avem patut si o sa doarma intre mami si tati. Sa vezi chirlomaneala... De-abia astept sa-mi ciubaresc si eu nasu' in ceafa lui noaptea... Dulcele lu' mama!

.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare fetele!

Daniela la multi ani si tot ce iti doresti!

Roxena bine ai venit! Vad ca ai ajuns cu bine in Islanda...te astepta Nana nerabdatoare!

Motanik distractie placuta la Canterbury...abia astept pozici. am auzit ca o sa se scoata vizele...poate o sa o vizitam si noi, daca e frumoasa

Micky imi pare rau ca ai ramas insarcinata atunci cand nu iti doreai. Adevarul e ca trebuie sa fi pregatit psihic ptr ce urmaeaza...iti trebuie multa rabdare. Oricum...tot raul spre bine...mai ales daca prietenele tale ti-au urmat exemplul!

Nana sper sa ai si tu un bebe cat de repede! Vad ca ti-l doresti tare mult!

Try ce baietel frumos ai! Sa va traiasca! Sarcina cum merge? inca nu ai aflat ce ai in burtik? vrei fetita?

Gabriela tu ce mai faci? Intri in vacanta! Pleci undeva?

Fetele noi am mers azi la oftalmologie sa tratam o conjunctivita a lui bebe...acum punem picaturi si avem ochisorii foarte frumosi...
Week-end placut! Acum e Pastele catolic? Sunteti vreuna catolica?

Pupici

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Weekend placut va doresc si eu, noi tocmai am ajuns la o casa de vacanta la 100 km de Reykjavik, o sa stam aici pana duminica. Si la noi e Pastele islandez asa ca suntem liberi 5 zile, ne intoarcem la serviciu marti.
Pupici

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Trai pe vatrai. Noi suntem liberi 1 zi, luni 24 dupa Paste (si sambata, duminica dar suntem liberi in fiecare sambata si duminica asa ca pe astea nu le pun in categoria "libere de Paste".

Mergi la inceput

Asa e Micky, si eu cand eram acasa tot asa aveam libere, dar astia aici se respecta, nu gluma.
Daca ne vedeai aseara, mureai de ras. Barbatii pregateau masa, iar noi fetele eram pe forum, caci bineinteles ca ne-am luat laptopurile de acasa cu noi,iar aici avem net cu wireless. Noi fetele insemnand eu, Flori76 si RoXena, concentrare la maxim.
Astazi avem program de piscina dupa care ne strangem la o sueta.
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

pupici fetele. asa libere ne-am dori si noi

Mergi la inceput

Neata, fetelor!
Noi astazi o sa facem o excursie la geysere dupa care o sa mai dam o tura la piscina sa ardem grasimile pe care le-am pus zilele astea iar maine ne intoarcem spre casa.
Pupici si s-auzim de bine!

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

buna

pe mine m-ati pierdut pe traseu.s-a intamplat o chestie faina.de fiecare data cand vroiam sa raspund la acest subiect mi se bloca calculatorul.si este super neplacut.

sper ca sunteti bine toate.astept numai vesti de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna seara fetelor!
E de fapt 1am si nu am somn asa ca am venit cu un www.reclamamascataatentie/forum/viewtopic.php?t=500&postdays=0&postorder=asc&&start=60" target="_blank">jurnal al excursiei de la Canterbury (in josul paginii incepe povestea..). Desi ploua cand am plecat din Londra si chiar si cand am ajuns acolo, a iesit apoi soarele si a fost o zi superba..Stradutele inguste cu magazine si terase gemeau de lume, am cumparat suveniruri, am vizitat faimoasa catedrala, am retrait atmosfera din vremea povestilor lui Chaucer, am urcat pe ruinele unui castel normand...a fost o zi deosebita.

Azi am facut curatenie generala si spre seara am incercat o pasca cu branza care mi-a si iesit buna

Voi ce faceti, cum va petreceti w/e?

Sa stiti ca desi nu scriu mai mult si mai des, va citesc mereu. Va pup si numai bine.

--------------------

Andra

Mergi la inceput