Targoviste (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Happiness_4_us spune:
Ce frumos, Andra! Si noi am ajuns acasa de ieri, mai suntem liberi si azi iar de maine incepem iar munca, o sa lucram 2 zile si joi avem iar liber ptr ca este prima zi de vara si e sarbatoare nationala.
A fost frumos si la noi, ne-am distrat, am fost la geysir, Gulfos, care este o cascada f f f frumoasa, a iesit si curcubeul, am facut poze, o sa pun cateva mai jos sa le vedeti si voi. Eu mi-am luat suvenir o caciuloaie cu cornite, de viking, si sunt tare mandra de ea.
Cam atat deocamdata.
Va pupacesc si va doresc o saptamana usoara!
Nana Motoc
Fotografii cu noi
try spune:
Mie 3 zile nu mi-au ajuns. Mai vreaaaau!
Iar alex a fost un scump si-un adaptabil. Am dormit cu puradelu' in pat. si vreau sa zic ca e taaaare stresant. Pt. ca nu suntem obisnuiti cu el printre picioarele noastre am dormit mereu cu stres. Iar el era cand in sus, cand in jos, cand cu picioarele-n coastele mele, cand intr-ale lu' tac-su, cand cu capul cuibarit langa burtica mea, cand exemplar cu capu' pe perna.
A fost un mamalos (ca era lume multa acolo in cabana) si cand era obosit se tinea ca scaiul dupa mine, nici tac-su nu-i mai trebuia. Dar la cat a stat afara si a frecat bicicleta aia nu ma mira. Sambata dimineata pana la ora 11 el deja era scos de 3 ori afara. Iar la pranz claca intocmai ca mineru' din Valea Jiului...
Iar ca sa fie totul incheiat cum trebuie, aseara m-a pocnit iar o greata de ziceam ca mor. O fi fost de la gandul ca azi ma duc iar la servici.
Nana, am vazut-o pe fetita lui Ovidiu, e o scumpa si-o indrazneata, cel putin asa-mi pare mie din poze. Un copil dezghetat care stie ce vrea. Asta as vrea sa fac si eu din alex, sa vedem ce-o iesi pana la urma...
Hai ca vine si Pastele nostru, dar n-avem nici o zi libera.
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
danielac spune:
multumesc mult motanik si mihaser pentru urari!
noi probabil ca vom ajunge la Hulubesti de 1 mai daca vremea este buna!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
mihaser spune:
salutare fetele!
nana multumesc de intrebare...am rezolvat...am fost la dr si ne-a dat picaturi...miercuri mergem din nou la control...foarte frumosi i se fac ochisorii dupa picaturi, insa acum au inceput sa curga urechile! scapi de una dai de alta! norcul nostru ca nu il dor urechiusele! plus lupta cu colicile! oricum slava domnului ca doarme noaptea.
azi am fost 2 ore prin centre comerciale cu el in marsupiu si a dormit nu a zis nici pas. deja si-a facut program de masa...la 3 ore...poti sa potrivesti ceasul dupa el :)
Fetelor ma bucur ca va relaxati si va plimbati prin locuri minunate..sa o tineti tot asa...ca si noi o sa mergem la plimbarele cu bebe imediat ce mai creste un pic.
Va pupacim!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Happiness_4_us spune:
Ma bucur tare Miha sa aflu vesti bune despre bebe. La sa ca vor trece si urechiutele, probabil este el mai sensibil.
Try, draga de tine. Stiu exact sentimentul cu 3 zile prea putin, si la noi e la fel. Maine la servici, iar de Pastele nostru vom lucra. Asta e, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ptr ca n-am ce face.Ma bucur ca ai facut cunostiinta cu Bianca, este o scumpica si o iubesc tare mult, este un copil extraordinar de bun, ma rog in gandul meu, sa imi daruiasca si mie Dumnezeu un copil macar pe jumatate de bun cat e ea. Poate o sa am noroc.
Pupici si sa aveti o saptamana usoara!
Nana Motoc
try spune:
Copilul in mare parte il ai dupa cum il cresti, Nana. Multe probleme ale acelor copii-problema pe care-i vezi in unele familii se datoreaza de fapt unor greseli de educatie. Bine-nteles ca neintentionate si nevoite. Pur si simplu sunt si parinti anti-talent la educat copii, desi ei ca oameni sunt extraordinari si-si dau toata silinta cu putinta.
Normal ca are si partea genetica responsabilitatea ei, insa educatia buna face minuni. Si prin educatie buna nu inteleg acele reguli de buan purtare, ci acele metode, cai, tactici pe care le foloseste un parinte pentru a-si aduce odrasla in punctul in care il doreste. De a-l modela asa cum ne dorim noi sa fie copilul. Bine-nteles ca si noi trebuie sa ne pliem pe personalitatea copilului, insa parintii fac minuni, sa stii.
.......in 15+ sapt.
danielac spune:
quote:
Originally posted by try
Copilul in mare parte il ai dupa cum il cresti, Nana. Multe probleme ale acelor copii-problema pe care-i vezi in unele familii se datoreaza de fapt unor greseli de educatie. Bine-nteles ca neintentionate si nevoite. Pur si simplu sunt si parinti anti-talent la educat copii, desi ei ca oameni sunt extraordinari si-si dau toata silinta cu putinta.
Normal ca are si partea genetica responsabilitatea ei, insa educatia buna face minuni. Si prin educatie buna nu inteleg acele reguli de buan purtare, ci acele metode, cai, tactici pe care le foloseste un parinte pentru a-si aduce odrasla in punctul in care il doreste. De a-l modela asa cum ne dorim noi sa fie copilul. Bine-nteles ca si noi trebuie sa ne pliem pe personalitatea copilului, insa parintii fac minuni, sa stii.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 15+ sapt.
foarte bine punctat!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
Happiness_4_us spune:
Mercic mult de sfat, Try! Retinuta, bagat la cap, incercat din rasputeri la vremea respectiva sa fac tot ce se poate ca sa am un copil bun.
Pupici!
Nana Motoc