Targoviste (2)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
Salutare!
Ce mai fac fetele? Curatenie, cozonaci/pasca, oua rosii?
Noi suntem mai bine...am mai crescut si am inceput sa dormim mai bine...si sa facem plimbari.
La treaba cu educatia subscriu si eu!
Fetele noi o sa facem botezul la sfarsitul lui mai, probabil pe 27...si o sa mergem in TGV. Sper sa stam 2 saptamani pe acolo sa vizitam toate rudele si cunostintele!
Noi suntem foarte fericiti cu bebe al nostru!
Pupici!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Happiness_4_us spune:
Hi hi hi, cred si eu ca sunteti tare fericiti cu bebe al vostru, Miha! Vreau si eu unullll! Dupa nunta urmeaza operatiunea bambin. Abia astept!
Pupici
Nana Motoc
try spune:
Eu mi-s ingrijorata putin ca alex mi-a facut o eruptie pe corp aseara precedata de o febra nu prea mare (38.1). Totul s-a intamplat in 2-3 ore: febra si eruptia.
Nu are alte simptome: rosu in gat, nas infundat, diaree, voma.
Mi-e sa nu fie vreo boala a copilariei (e adevarat ca-n forma usoara -am inteles ca e posibil chiar daca are vaccinurile facute).
Si mi-e teama pt. mine pt. ca stia mca trebuei sa ma feresc sa contactez orice fel de boala a copilariei cat sunt insarcianta (indiferent daca eu personal sunt imuna, bebelusul nu-i imun) pt. ca prezinta riscuri mari pt. bebe. Ori eu am stat bot in bot cu alexutz' toata ziua. Si am inteles ca e si-o perioada de incubatie de vreo 2 sapt. a bolilor astora, deci daca e sa fi o boala a copilariei, deja o dezvotl si eu in paralel.
Diseara mergem la dr. sa vedem ce-i cu eruptia aia.
Sudamina sau toxiinfectie alimentara nu e sigur ca nu ar fi trebuit sa dezvolte si febra in paralel.
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Off Doamne, Try, sper sa nu ai ghinionul asta sa fie vreo boala a copilariei. Iti tin pumnii sa fie totul ok si te astept cu vesti bune!
Pupici si sanatate lui Alex!
Nana Motoc
try spune:
Am fost ieri la medic si mi-a zis ca n-are nimic. Dar nici n use apropiase de el sa-l verifice in gat, urechi, sa-i verifice ganglionii... nimic. Asa ca am ramas sceptica la ce mi-a zis nenea. Si dimineata imi trimite barbate-miu mesaj ca alex e ma irau ca ieri si ca eruptia a devenit mai rosie si mai mari bubitele...Am venit urgent acasa si m-am dus la alt medic unde-a stat pe-ndelete cu mine de vorba. Are o infectie virala (de fapt toate bolile copilariei sunt tot infectii virale), dar nu seamana cu nimic din cele cunoscute: rubeola, rujeola, varsat de vant etc.
I-a recoltat proba din gurita sa vedem daca are streptococ in gat si daca e cumva scarlatina.
Eu sunt imuna la rubella (nu stiu care-i varinata ro), asa ca m-am calmat. Cica asta ar fi singura care mi-ar fi putut produce probleme, restul nu afecteaza fatul.
.......in 15+ sapt.
Happiness_4_us spune:
Hi hi, super vesti! Ma bucur din suflet. Eu am avut stafilococ acum cativa ani, este o forma incipienta a streptococului. Stiu ca mi-au dat atunci antibiotice si s-a distrus microbul si mai stiu ca aveam separat vesela, ptr ca se transmite. Dar eruptii nu am avut, deci cred ca mai degraba poate fi vorba de vreo scarlatina la Alex.
Multa sanatate si sa ma tii la curent.
Burtica cum evolueaza? E totul ok?
Pupici.
Nana Motoc
try spune:
Sincr imi fac probleme pt. ca nu l-am simtit pe bb pana acum si ma gandesc ca ar trebui sa fie mai usor sa-l simt fiind a doua sarcina. pe alex l-am simtit la 13 sapt. prima data.
E adevarat ca pe bebe din burta l-am simtit la 11 sapt., dar de atunci nimic, nimic, nici macar impresii ca ar misca. Si acum inchei si sapt. 16.
Dar imi fac curaj caci burtica imi creste, greturile si vomele sunt inca pe pozitii, sanii imi sunt inca tensionati...ceea ce sunt semne de sarcina care evolueaza ok.
Merg vinerea viitoare la control si speram sa auzim inimioara cu mbate ok.
Hai ca Nana e atat de activa pe subiectul asta ca ar trebui sa-l numin "Nana si prietenii". [:D}
mia dat isi voi targovistencelor semne de viata!!! La voi n-a venit primavara, nu vine Pastele?
.......in 15+ sapt.
mihaser spune:
Asa e Nana...ce ne-am face fara tine!
Cand ai nunta? Si noi am avut-o tot in iulie pe 17 cununia civila si pe 25 nunta. Abia astept sa te vad miresica!
Try bine ca nu-i afectat bebe. Stai linistita ca si al meu era lenes in burtica...nu misca zile intregi...desi era marisor.
Multa sanatate ptr Alex...si eu am avut o scarbosenie de streptococ si stiu ce inseamna!
Fetele o sa pun o poza cu Cristian iepuras de Paste!
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Happiness_4_us spune:
Pai mda, eu de felul meu sunt vorbareata, doar am fost om de vanzari atatia ani .Acum imi e asa de greu printre straini, astia vorbesc aici islandeza lor scarboasa, incat la birou sunt eu si prietenul meu calculatorul.
Nunta am pe 29 iulie, Miha, la Hotel Dambovita iar cununia religioasa la Mitropolie seara la 19. Sper din suflet sa fie soare si frumos ptr ca am negociat tare mult cu un fotograf profesionist din Bucuresti care ne-a cam jegmanit, face poze super si sper sa merite pana la urma. Am considerat ca fotografiile vor ramane in timp desi cand i-am zis mamei, mama zice sec: cum mama doar cu asta ramaneti? ramaneti unul cu celalalt ! Si eu abia astept sa ma vad miresica. Deocamdata am cumparat doar verighetele, am comandat invitatiile, am platit localul, muzicantii si fotograful.
Saptamana asta o sa isi cumpere Mihai costumul de haine si usor, usor sper sa le facem pe toate.
Rochita o sa mi-o iau de acasa, nu are sens sa alerg aici degeaba ptr ca oricum nu o sa gasesc ceva deosebit, am fost in treacat si mi-am facut o idee. Ei aici majoritatea inchiriaza, de cumparat gasesti mai greu si sunt foarte scumpe.
Deocamdata atat. Iar am scris o gramada.
Va pupicesc dragutele mele, aveti grija de bebei!
Nana Motoc