Targoviste (2)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaser spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/detail?.dir=af37&.dnm=d5b6re2.jpg&.src=ph
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Happiness_4_us spune:
Superrrrrrrrrr! Doamne ce bambin frumos mai ai!
Paste fericit, dragutelor! Sa fiti sanatoase, fericite si sa va aduca iepurasul ce va doriti mai mult!
Pupici.
Nana Motoc
try spune:
Ce scump e bebe si ce inspirata felicitare ai facut. Sarbatori fericite fetelor si multa sanatate si bucurii.
Asa Nana, aranjeaza-le din timp ca atunci or sa te apuce emotiile si n-o sa ma isti ibine ce si cum. Si oricum se vor ivi o gramada de amanunte la care nu v-ati gandit si va trebui sa decideti pe loc.
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Salutare fetelor!
E cam liniste aici, nu ti se pare Try? E clar ca targovistencele noastre inca petrec Pastele.
Doamne ajuta sa fie totul bine peste tot.
Da, sper sa facem totul asa cum ne dorim si sa fie toata lumea multumita, Try.
Alex ce face? E mai bine?
Pupici si o saptamana usoara va doresc tuturor!
Nana Motoc
mihaser spune:
Salut fetele!
Sunt cam franta insa am intrat sa va salut. Multam ptr aprecieri...ma bucur ca v-a placut iepurasul meu. Azi a plans pana l-am scos la aer...tare plimbaret mai e! Vrea afara si de 2 ori pe zi cate 2 ore. S-a facut tare frumos si maine implineste o lunisoara!
Nana sa nu iti para rau de fotograf...eu la nunta nu am mai angajat ca aveam aparate super insa fotografii si cameramanu` s-au dovedit tare neinitiati...asa ca am niste poze..vai si amar....Dar tot a fost frumos!
Noi am facut petrecerea la Mondial si am dansat ca niste nebuni toata seara!
Cred ca ai niste emotii!
Try tu cum te mai simti? Misca bebe? ai fetita?
Gabi multam de urare! Tu cum o mai duci?
Motanik tu ce mai faci?
Happiness_4_us spune:
Neata, fetelor!
Miha, chiar ma gandeam aseara cand am vazut mesajul postat de tine, ca tu saracuta trebuie sa prinzi un moment in care doarme bebe Cristian ca sa poti sa mai scrii cate ceva . Lasa ca se face el mare!!!!
Intr-adevar la asta ne-am gandit si noi in final, ca dupa nunta cu fotografiile ramanem si este important pentru mine sa ramana o amintire frumoasa. Acum sper sa fie asa, sa avem niste poze frumoase.
Emotii sincer nu am emotii inca, cred ca mai multe are Mihai decat mine, poate si pentru ca nu ma gandesc deoarece sunt aici si mi se pare ca mai e o groaza de timp pana atunci, de fapt mi se pare ca mai e o groaza de timp pana plecam acasa si de-aia. Sper din suflet sa ne distram si noi, sa fie o petrecere pe cinste! O sa pun pozici aici sa vedeti si voi. Dar pana atunci mai sunt 95 de zile, asa ca mai am multtttttt, cum spuneam.
Pupici.
Nana Motoc
try spune:
Nana, eu 3 zile alea cu nunta am fost pe alta planeta. Nu stiu daca au fost emotii, dar m-am simtit ca usor drogata. Eram atat de fericita si multumita si nu-mi explic nici acum de unde venea starea asta. Caci eu pe al meu sot il stiam de vreo 6 ani, deci eram rodati inainte de casatorie, trecuse de ceva vreme perioada iubirii cu fluturasi in burtica.
Alex face bine, el de fapt in afara de eruptia de pe corp n-a avut nimic, nu l-a durut/deranjat nimic, nu a fost apatic, molesit etc. Doar ca avea eruptia pe corp si atat.
Miha, eu inca mai am greturi, destul de usoare acum, si inca mai vomit dimineata. Bebe nu a miscat decat la 1 sapt. de 2 ori si de atunci nimic. Asteptam, poate-o fi mai lenes ca alex care deja batea toba pe vreema asta. Nu stim inca ce este, o sa aflam pe la jumatea lui mai, la eco morfo.
.......in 16+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Salutare dragutelor.
Try, abia astept sa vii si sa ne spui ce va fi bebe.Tu ce iti doresti fetita sau tot baietel?
Eu pana acum vroiam fetita, cred ptr ca am 2 nepotele, dar o buna prietena a mea are un nepotel pe care eu si ea l-am tot dragalit de cand s-a nascut, acum Stefan e baiat mare are 1 an si 4 luni, incat am ajuns sa imi doresc cu disperare baietel cand voi fi graviduta. de scapat nu o sa scap si sper sa-mi dea Dumnezeu si o fetita dupa, ptr ca Mihai are ganduri mari, el vrea 3 copii, inca suntem in negocieri ca eu vreau doar 2. dar daca o fi si-o fi sa fie 3, sa fie sanatosi asta e important.
Ma bucur ca Alex este bine sper sa nu mai treci prin emotii cu el si sa fie sanatos.
Miha, ce face bebe?
DanielaC, Motanik, Gabriela, Clauf, voi ce mai faceti? mai dati un semn de viata. va asteptam cu noutati.
Va pupicesc!
Nana Motoc
mihaser spune:
Salut fetele! asa e Nana nu pot sa postez de teroristul asta...toata ziua ma ocup numai de el...nu am timp nici sa mananc...mananc cu el in brate...sa nu chemati bunicile cand nasteti....feriti-va de bunici ca ii rasfata, apoi pleaca si ramane greul pe voi!
As vrea si eu sa ma mai relaxez, sa dorm, dar troristul asta mic nu ma lasa. Toata ziua ma innebuneste. Nana abia astept sa te vad cu trei
Eu ii zic la asta mic sa mai taca din gura daca vrea sa o mai fac si pe sora-sa!
In rest..toate bune si frumoase. Try Alex cum era cand era mic?
Pupici!