Targoviste (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Try: Chiar daca nu avea magazine in Ro Ikea era prezenta - Romania produce ramele de tablouri pt Ikea de multa vreme (si alte produse de mobilier dar la rame de tablou e no 1).
Nana: eu am fost cu 1 an mai mare decat persoanele amintite de Try adica in generatie cu: Horatiu Nitoi, Bobaru, Dana Dumitrescu...ma rog nu stiu pe cine sa amintesc si sa-i cunosti si tu, Dana si Bob erau prieteni buni cu Bogdan Serban si ma gandesc ca este posibil sa-i stii iar pe Horatiu cred ca-l cunostea tot liceul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Da, ii stiu pe amandoi.
Dana are o fetita si a divortat acum 2 ani parca iar Bobaru e si el in Bucuresti acum. Pe Horatiu poate daca-l vad il stiu. Horatiu este Nitoi? Ca pe Nitoi chiar ca il stie toata lumea.
Hi hi. Pupici.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Auziti, ce s-a ales de omu' asta in final? ca-s tare curioasa. Vorbesc de Nitoi. Auzisem ca ar fi plecat prin Germania si ca s-ar fi casatorit (s-au cuplat, habar n-am) cu un homosexual.

Oricum sanatos la cap nu era. Atunci unii il admirau si-l credeau baiat cool pt. ca era iesit din orice tipar imaginabil, insa acum gandindu-ma realizez ca baiatul asta nu era doar excentric, ci sigur avea o problemutza la cap.

Miky, pai Bianca, daca lucreaza la Ikea si Ikea pare sa nu se fi deschis inca in Ro, inseamna ca e plecata afara?

.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ma bucur ca v-au placut de ghemotoc....multumesc ptr felicitari...sunt tare fericita ca i-a mai trecut burtica si are 4 kg Aseara a dormit toata noaptea de la 12 la 6 dimineata

Daniela multa sanatate lui Radu! Spersa se faca bine micutul!

Ikea...am auzit ca vrea sa deschida magazin la Bucuresti...undeva in zona baneasa...eu am mers la unul din magazinele de la Budapesta...multe produse se fac la noi...si mobila, si textile...

Mai fetelor v-ati pus la o barfulita...ce rau imi pare ca nu-i cunosc si eu pe boemii astia...gen Nitoi si mai stiu eu cine. Eu sunt mai micuta de ani! Dar abia astept sa va citesc postarile in continuare...Interesant cand am plecat din oras vroiam ceva nou, nu ma mai interesa ce a fost iar acum la 5 ani dupa....ma intereeaza ce s-a mai intamplat...ma intorc la viata urbei natale, desi nu cred ca o sa mai locuiesc acolo prea curand!

Pupici!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Nitoi este acum in Targoviste, Try, cel putin era anul trecut, inainte sa plec eu. Din cate stiu a facut inchisoare in Germania pentru ca a violat o femeie sau ceva de genul asta. De vreo 2-3 ani este in Targoviste si se ocupa cu facut bani ilegal. Stii cum e Targovistea, ultima data l-am vazut cu Grigorescu, Nematu', Radu Boghiu, cu ei era in gasca. Deci nu se dezminte. Dar din cate stiu, am inteles ca in liceu era tare la matematica, un tip super destept. Asa era?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Nana, Try: Horatiu a facut 1 an Facultatea de Matematica in Bucuresti, am fost colegi, dupa care a fugit abroad. Era f bun la matematica, eram intr-o competitie continua inca din scoala generala. Cred ca pb a fost a parintilor care l-au cocolosit prea mult cand a fost mic (tatal lui il insotea cand mergea la olimpiade...toata lumea radea de el, si noi aveam aceeasi varsta si nu ne insoteau parintii) si s-a transformat intr-o rabufnire, ma rog - e o persoana ratata din pacate. Ar fi putut fi cercetator in matematica sau un programator stralucit, mare pacat!!
Stiu ca Dana are un copil si a fivortat de Adi, m-am mai intalnit cu ea prin Bucuresti. Andi David, fostul ei prieten din liceu si din facultate are si el un baietel de 4 zile. Tocmai m-a sunat azi pe la 6 dimineata ca Raducu a plans toata noaptea, era disperat, nu stia ce sa-i faca . Aia e, asa e cu bb.

Mergi la inceput

Try: Ikea are de multa vreme reprezentanta in Ro numai ca nu au avut magazin. Bianca e localizata in Bucuresti.

Mergi la inceput

Micky, dar Adi s-a recasatorit?
Ce chestie, pareau atat de fericiti impreuna, parca-i si vad. Oricum nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca au divortat.
Sa-i traiasca Raducu, sa fie sanatos!
Ma bucur tare mult pentru el.
Eu am fost prietena cu Alin Ilie, nu stiu daca il stii, are o sora laura care acum are birou notarial in Bucuresti, a ramas in Bucuresti din facultate si asa i-am cunoscut pe Adi, Dana, Dana Dobanda, Andi Constantinescu, Paul Radulescu cel care are Casa Veche si e insurat cu o buna prietena de-a mea Mihaela, mai e Gicu bun prieten cu Adi si Paul care sta si el in Bucuresti si are si el de anul trecut o fetita. Hi hi , se pare ca apar bebelusii la toti cei pe care-i cunosc. Doamne ajuta! Sper ca si la mine anul asta. Abia astept!
Pupici .

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Nu cred ca Adi s-a recasatorit. Asa este, erau f fericiti, ultima data cand i-am vazut impreuna era in Vama Veche (era si Paul cu prietena lui). II cunosc pe toti cei amintiti de tine, dar nu te reperez pe tine poate ma cunosti tu pe mine, in liceu am fost prietena cu Edi Georgescu. Gigi stiam ca are o fetita, am fost invitati la botez dar din pacate nu am putut ajunge. Am inteles ca e un tatic exemplar . Nu stiam la Laura are birou notarial in Buc. Uite asa mai aflu si eu una-alta.

Mergi la inceput

Da, pe Edi Georgescu il stiu din vedere, este bun prieten cu Sorin Marina. Nu stiu daca il stii pe Sorin. A stat in State vreo 7-8 ani, acum sta mai mult in Romania, si-a facut un hotel in Sinaia, Mihai al meu l-a ajutat cu proiectul, el i l-a facut, ptr ca si-a construit hotelul cu firma la care lucram noi.
Da, Laura are birou notarial in Piata Romana sau asa ceva. Nu mai stiu exact.
Alin s-a insurat si el si in martie i-a nascut sotia un baietel. Cred ca e super sa fii parinte, scoate la iveala multe sentimente de care nu aveai habar ca exista.
Si Paul are o fetita, deci toata lumea s-a pus pe facut copii, asa cum spuneam.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput