In ce masura v-au ajutat cremele antivergeturi?

Dragi mamici,
Postez acest subiect aici, deoarece voi sunteti cele mai in masura sa imi raspundeti; ati folosit in timpul sarcinii creme antivergeturi? V-au ajutat? Eu ma lupt sa folosesc o crema, dar imi creeaza o senzatie de disconfort pe piele...nu stiu de ce si ma gandesc sa renunt la ea. Dar mi-e teama ca imi apar vergeturi...
Ce imi puteti spune?
Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)
Raspunsuri

canuta-om-sucit spune:
Eu cat am fost insarcinata am folosit crema antivergeturi de la Asla Vital. in ultima luna de sarcina am facut niste vergeturi pe san... de toata frumusetea, din alea move, si adanci, foarte nasoale. Dupa ce am nascut, dupa vreo 2 saptamani am inceput sa ma dau cu crema asta din nou, vreau sa iti spun ca au inceput sa se amelioreze pana la disparitie. Sunt foarte incantata de ea. Nu am pic de vergetura pe mine.
Sincer mi se pare rezonabila si la pret.Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

MaryP spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Eu cat am fost insarcinata am folosit crema antivergeturi de la Asla Vital. in ultima luna de sarcina am facut niste vergeturi pe san... de toata frumusetea, din alea move, si adanci, foarte nasoale. Dupa ce am nascut, dupa vreo 2 saptamani am inceput sa ma dau cu crema asta din nou, vreau sa iti spun ca au inceput sa se amelioreze pana la disparitie. Sunt foarte incantata de ea. Nu am pic de vergetura pe mine.
Sincer mi se pare rezonabila si la pret.Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Mersi mult.

Deci sa incerc Asla vital...ca eu aveam Sanosan si nu imi place deloc.
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)

geba2001 spune:
Oare mai are acelasi efect, daca vergeturile au cativa ani vechime?
Eu nu am copii, insa mi-au aparut vergeturi pe partea interioara a coapselor, in momentul in care am slabit brusc...
Poate a mai fost cineva intr-o situatie asemanatoare...

mariussimiuc spune:
Eu cat am fost insarcinata am avut grija sa-mi hidratez pielea foarte bine.Nu am folosit o crema speciala pentru vergeturi,ci doar crema de corp.Si nu am facut nici macar o vergetura,cu toate ca m-am ingrasat destul de mult.De la 48kg am ajuns la 67kg.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

pisicuta si matei spune:
eu cat am fost insarcinata imi dadeam cu o crema foarte hidratanta si a fost destul de buna.dupa nastere am incercat crema pt vergeturi de la avon care mi s-a parut o porcarie.din pacate am niste vergeturi pe coapse pe unde nu prea mi-am dat cu crema.cred ca am sa incerc si eu crema asla vital
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

nicoled spune:
Va recomand tuturor sa folositi Uleiul FRESH de la HEMEL,este bine sa-l folosim atat pe perioada sarcinii cat si dupa.Pot a va spun ca am am ramas cu vergeturi dupa sarcina si dupa o saptamana de folosire a acestui ulei nu am nici o vergetura.

Edessa spune:
dupa nastere am incercat crema pt vergeturi de la avon care mi s-a parut o porcarie.
Subscriu si eu la aceasta parere!!!

Roxana Claudia spune:
[font=Trebuchet MS]MaryP si eu am folosit porcaria de crema antivergeturi de la Sanosan si aveam aceeasi senzatie nasoala ca si tine. Cineva mi-a recomanda crema de la Chicco si mi-e tare bine cu ea...Nu stiu daca-mi vor aparea vergeturi...sunt abia in sapt 32! font=Trebuchet MS]
Roxana Claudia
http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

mira_m spune:
Eu am folosit pur si simplu ulei de copii, ideea e sa fie pielea hidratata si sa bei multa apa.
Pericolul vergeturilor e insa mai mare dupa ce nasti, in cursul procesului de slabire, care trebuie sa fie treptata!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea
( mai 2004)

RaluD spune:
Elancyl anti-vergeturi, pe coapse si pe burtica. E f buna, e un pic cam scumpa.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina