In ce masura v-au ajutat cremele antivergeturi?
Raspunsuri - Pagina 2

impreuna spune:
Si eu tot Asla Vital am folosit si nu am avut nici o vergetura pe unde m-am uns cu crema, n-am tinut cont ca trebuie si pe solduri si acolo am cateva dungulite.
Flavia (sotie si mamica fericita)

anca tanasica spune:
eu in timpul sarcinii ma masam pe burta si picioare cu o crema cu alge de la avon...n-am facut vergeturi deloc...
frate-miu in schimb are vergeturi pe spate (cand le-am descoperit eu erau deja vinetii, urate rau...ziceai ca l-a babut cineva cu biciul...) si i-am luat crema de vergeturi de la avon...dupa cam 3 luni de tratament (dim si seara) s-au atenuat...nu se mai vad decat f.putin...insesizabile pentru cineva care nu stia ca a avut...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro

onutza81 spune:
In timpul sarcinii m-am ales cu o "frumusete" de vergeturi pe sani, burtica si fese. Sunt ca niste firicele roz-mov. Am putut sa ma dau cu creme hidratante in cele 9 luni de sarcina ca tot nu am reusit sa fac mare lucru.
Pe burtica mi-au aparut cu 10 zile inainte sa nasc. Mi-a crescut atata de mult burtica, de parca aveam gemeni. :)
Intrebarea mea este, ce crema sa folosesc acum dupa nastere care sa dea rezultate? Sunt disperata, pana acum nu am avut nici un fel de probleme cu vergeturile sau celulita.
Va multumesc.

lulu77 spune:
Pentru vergeturile de pe sani puteti folosii ,odata pe zi , o fiola de vit.A si una de vit.E.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

karol spune:
quote:
Pentru vergeturile de pe sani puteti folosii ,odata pe zi , o fiola de vit.A si una de vit.E.
lulu77, si cum facem?Le amestecam si ne dam cu ele pe sani asa pur si simplu?

lulu77 spune:
Le poti amesteca ! Sau chiar separat ! Te dai cu una din ele si apoi cu cealalta .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Laurina spune:
!In primele luni de sarcina nu este bine sa folositi vitamina A in exces, poate da malformatii la copil.
Am sa incerc si eu asla vital, am auzit numai de bine de el

Nicoleta spune:
Readuc in discutie subiectul, dupa prima sarcina am ramas cu vergeturi putine si micute (desi am luat 20 de kg)... acum sunt la inceputul celei de-a doua sarcini si am intrat in aceasta perioda cu vergeturi, care acum se latesc... eu luand in greutate foarte usor :D.
Ce creme sa folosesc pentru a tine bestia in frau? Dupa nastere vreau sa ma duc si la masaj cu tot tacamul, in perioada asta nu cunosc pe nimeni in care sa am incredere ca se pricepe la masaje la gravide...
Multam fain,
Nicoleta

edge spune:
Buna Oana,
Cum as putea sa-ti scriu un mesaj pe private?
Thanks,
Cata
quote:
Originally posted by onutza81
In timpul sarcinii m-am ales cu o "frumusete" de vergeturi pe sani, burtica si fese. Sunt ca niste firicele roz-mov. Am putut sa ma dau cu creme hidratante in cele 9 luni de sarcina ca tot nu am reusit sa fac mare lucru.
Pe burtica mi-au aparut cu 10 zile inainte sa nasc. Mi-a crescut atata de mult burtica, de parca aveam gemeni. :)
Intrebarea mea este, ce crema sa folosesc acum dupa nastere care sa dea rezultate? Sunt disperata, pana acum nu am avut nici un fel de probleme cu vergeturile sau celulita.
Va multumesc.

rhoneea spune:
Pana in luna 7 de sarcina nu m-am ingrasat si nici burtica nu prea aveam.Dupa luna 7 am luat 20 de kg (de la 49 am ajuns la 68),si a inceput sa-mi creasca burta de parca aveam tripleti,asa deodata...
Am folosit Evaderm care costa extrem de mult...ei bine in luna 8 mi-au iesit vergeturi peste tot.Cu tot cu Evadermu'si alte lotiuni de corp.Am pe sani,pe fese,pe fund,pe burta.Nici nu stiu ce sa mai fac.In spital am slabit 10 kg si atunci m-au"inundat".Dr mi-a spus sa continu,dar eu nu vad decat bani pierduti,nici nu stiu ce sa mai incerc
.Iar cele de pe burta mai sunt si dureroase....Pe burta au ramas vreo 3,insa numai au aceasi culoare de mov inchis,acum sunt roz...inspre culoarea pielii,dar cand il i-au pe mieunila in brate si ma impinge cu picioarele in burta,daca ma atinge simt ca mor..
O sa incerc si eu Asla Vital daca ziceti ca e asa buna...
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien