Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 10
b_irina_c spune:
Dana asa stiu si eu ca se accepta gluten dupa 6 luni. Vladut are 7 jumate si ma cam bate un gand...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Anya, probabil ca sunt totusi de la caldura (bubitele-sunt vreo 6 in total si sunt foarte putin vizibile, doar la lumina puternica de afar se vad putin 3D..:))))
nanadana, sanatate la Antoine
Gabi ce n-as da si eu sa doarma Petra asa...:))) bine, ea singurica.
Irina, succes cu masina. Noi cand am luat-o am sfintit-o.
Tonnia mie dr. mi-a zis sa ii dau din asta proaspat (spanacul).
Iar am dus-o pe Petra la mama in ideea ca ma odihnesc, dar am facut curat in dulapuri si am pus deoparte (sa le dam la un om sarman) 4 saci de haine si 1 de papuci. Asta facem o data pe an sau la 2. Nu imi dau seama cum se strang atatea, ca parca eu n-am nici o haina sa port.
Asa ca iar am zis pas cu odihna...poate de pe la 4-6.....poate, poate
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Dana_ch spune:
Irina am vazut la noi la farmacie calciu gris si se rcomanda bb peste 4 luni(este bine? nu stiu)
ma bucur pentru voi ca va lua-ti masina ca e tare buna,noi avem o dacie e buna si asta dar nu am carnet tre sa ma apuc sa-mi fac,ma gandeam sa ne luam si noi una mai buna dar cum stam cu chirie speram sa ne luam un apartament intai si apoi masina noua.
Poze cu Lucas
anya spune:
Buna!
Eu ca o mama denaturata, tot la srvici. Noroc ca nu mai fac astia statui....
Cu grisul... dupa 6 luni ca e cu gluten. In rest tine de gust. Daca mie nu-mi plac chestiile cu lapte, recunosc ca nu am facut vreo-data asa ceva si ca atare nici copiii mei nu stiu ce-i aia.
Denisss, e buna faza cu mamele... Ce-au draga cu bucataria? N-au loc pt tavile de cozonac? E foarte frumoasa asa lila cu pri. Oricum, transmitele ca e buna branza de Braila. Si ce insinuezi de soacra cu 2 nurori? Nu-i nimic ca dupa 2 baieti poate faci si-o fata!
Si raportez: ieri in Selgros nu aveau borcanele de caisa sau piersica. Doar varianta cu fructul pasiunii.... asa ca-mi fac bb-ul plin de pasiune!!!
Gabi, pe-ai mei nu i-am pus inca sa doarma impreuna, dar cel mare (3 ani) e topit dupa piticot. Il mangaie parinteste pe cap in timp ce-i zice "Mai, Palinule, mai!" si il pupa pe frunte. (Mentionez ca nu-l zice pe C si il inlocuieste cu P sau T in diverse cuvine cum ar fi unul cu C care suna "tata".)
Cat despre mancare eu fac pe 3 zile indiferent de care copil ar fi vorba.
Tonnia spune:
Anya, eu am comandat pe internet 15 borcanase de piersici (sunt preferatele lui), au disparut de peste tot.
Codruta, si i-ai dat spanac pana acum? L-ai facut cu lapte? De fapt, cum l-ai facut? Eu nu prea le am cu gatitul...se vede...
locca spune:
Mda, deci piersicile au disparut :(
Am fost azi in cora si nu aveau decat caise, pere si pasiune. Si lui Matei tot cele de piersici ii plac cel mai mult. Ufff.
Alina, mersi frumos de informatie. E mai simplu intradevar la noi ca e diversificat dar tot nu-mi place chestia cu mulsul din motive de comoditate . O sa ma supun insa, ca n-am chef sa mai fac pe viu zazaiala aia de freza.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Sofia am vizionat-o pe Nuka cu Matei in brate si a ras. Deci ai grija, ca e belea de fetita, doar ai vazut ce ciufut e fimiu.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
karmenutza spune:
Voi ati dat la bebei borcanase "Hame"? Sunt bune? (nu stiu daca am scris bine). Piersici nu mai sunt? alea ii plac Catalinei. Si ii mai plac tare mult afine + mere. Ce e fructul pasiunii?
Tonnia, uite asa, inncet, incet, datorita lui Dinu, iti perfectionezi aptitudinile culinare. Apropos de asta, lui fii-mea nu-i place cum gatesc eu. Iar am facut piure de cartof + carnita si nu a papat. A luat cateva lingurite, a inceput sa planga, iar i-am dat si s-a scuturat. Am scos borcanelul lui nenea Hipp, i-am dat cateva lingurite sa se mai goleasca si am pus piureul meu acolo si l-am amestecat. I-am pus si putina sare, si zeama si nu a fost cleios. Dar tot nu i-a placut. Victor a papat restul si a zis ca e bun. Cand s-o face mare, o trimit sa manance la carciuma...
Catalina
Tonnia spune:
Karmenutza, si de la Hipp ce mananca? Eu am incercat cu nu stiu ce legume si s-a isterizat tare. Da, da, vedeti voi cum o sa-mi cereti retete!!!
Locca, baga si tu o comanda pe internet, a doua zi le ai, eu am luat de la aia cu c h i c b e b e.
karmenutza spune:
Tonnia, dintre legumele de la Hipp preferatele sunt amestecul de morcov + cartof + conopida + mazare. Astea ii plac tare. Si morcovul cu cartof, dar nu asa de incantata. I-am facut si eu din asta si de la mine nu a vrut.
Nici spanacul de la borcan nu i-a placut.
Catalina