Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana asa stiu si eu ca se accepta gluten dupa 6 luni. Vladut are 7 jumate si ma cam bate un gand...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anya, probabil ca sunt totusi de la caldura (bubitele-sunt vreo 6 in total si sunt foarte putin vizibile, doar la lumina puternica de afar se vad putin 3D..:))))
nanadana, sanatate la Antoine
Gabi ce n-as da si eu sa doarma Petra asa...:))) bine, ea singurica.
Irina, succes cu masina. Noi cand am luat-o am sfintit-o.
Tonnia mie dr. mi-a zis sa ii dau din asta proaspat (spanacul).

Iar am dus-o pe Petra la mama in ideea ca ma odihnesc, dar am facut curat in dulapuri si am pus deoparte (sa le dam la un om sarman) 4 saci de haine si 1 de papuci. Asta facem o data pe an sau la 2. Nu imi dau seama cum se strang atatea, ca parca eu n-am nici o haina sa port.
Asa ca iar am zis pas cu odihna...poate de pe la 4-6.....poate, poate

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Irina am vazut la noi la farmacie calciu gris si se rcomanda bb peste 4 luni(este bine? nu stiu)
ma bucur pentru voi ca va lua-ti masina ca e tare buna,noi avem o dacie e buna si asta dar nu am carnet tre sa ma apuc sa-mi fac,ma gandeam sa ne luam si noi una mai buna dar cum stam cu chirie speram sa ne luam un apartament intai si apoi masina noua.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna!

Eu ca o mama denaturata, tot la srvici. Noroc ca nu mai fac astia statui....

Cu grisul... dupa 6 luni ca e cu gluten. In rest tine de gust. Daca mie nu-mi plac chestiile cu lapte, recunosc ca nu am facut vreo-data asa ceva si ca atare nici copiii mei nu stiu ce-i aia.

Denisss, e buna faza cu mamele... Ce-au draga cu bucataria? N-au loc pt tavile de cozonac? E foarte frumoasa asa lila cu pri. Oricum, transmitele ca e buna branza de Braila. Si ce insinuezi de soacra cu 2 nurori? Nu-i nimic ca dupa 2 baieti poate faci si-o fata!

Si raportez: ieri in Selgros nu aveau borcanele de caisa sau piersica. Doar varianta cu fructul pasiunii.... asa ca-mi fac bb-ul plin de pasiune!!!

Gabi, pe-ai mei nu i-am pus inca sa doarma impreuna, dar cel mare (3 ani) e topit dupa piticot. Il mangaie parinteste pe cap in timp ce-i zice "Mai, Palinule, mai!" si il pupa pe frunte. (Mentionez ca nu-l zice pe C si il inlocuieste cu P sau T in diverse cuvine cum ar fi unul cu C care suna "tata".)

Cat despre mancare eu fac pe 3 zile indiferent de care copil ar fi vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya, eu am comandat pe internet 15 borcanase de piersici (sunt preferatele lui), au disparut de peste tot.

Codruta, si i-ai dat spanac pana acum? L-ai facut cu lapte? De fapt, cum l-ai facut? Eu nu prea le am cu gatitul...se vede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mda, deci piersicile au disparut :(
Am fost azi in cora si nu aveau decat caise, pere si pasiune. Si lui Matei tot cele de piersici ii plac cel mai mult. Ufff.
Alina, mersi frumos de informatie. E mai simplu intradevar la noi ca e diversificat dar tot nu-mi place chestia cu mulsul din motive de comoditate . O sa ma supun insa, ca n-am chef sa mai fac pe viu zazaiala aia de freza.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sofia am vizionat-o pe Nuka cu Matei in brate si a ras. Deci ai grija, ca e belea de fetita, doar ai vazut ce ciufut e fimiu.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Voi ati dat la bebei borcanase "Hame"? Sunt bune? (nu stiu daca am scris bine). Piersici nu mai sunt? alea ii plac Catalinei. Si ii mai plac tare mult afine + mere. Ce e fructul pasiunii?
Tonnia, uite asa, inncet, incet, datorita lui Dinu, iti perfectionezi aptitudinile culinare. Apropos de asta, lui fii-mea nu-i place cum gatesc eu. Iar am facut piure de cartof + carnita si nu a papat. A luat cateva lingurite, a inceput sa planga, iar i-am dat si s-a scuturat. Am scos borcanelul lui nenea Hipp, i-am dat cateva lingurite sa se mai goleasca si am pus piureul meu acolo si l-am amestecat. I-am pus si putina sare, si zeama si nu a fost cleios. Dar tot nu i-a placut. Victor a papat restul si a zis ca e bun. Cand s-o face mare, o trimit sa manance la carciuma...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, si de la Hipp ce mananca? Eu am incercat cu nu stiu ce legume si s-a isterizat tare. Da, da, vedeti voi cum o sa-mi cereti retete!!!

Locca, baga si tu o comanda pe internet, a doua zi le ai, eu am luat de la aia cu c h i c b e b e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, dintre legumele de la Hipp preferatele sunt amestecul de morcov + cartof + conopida + mazare. Astea ii plac tare. Si morcovul cu cartof, dar nu asa de incantata. I-am facut si eu din asta si de la mine nu a vrut.
Nici spanacul de la borcan nu i-a placut.

Catalina

Mergi la inceput