Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Tonnia nu am uitat de reteta , dar a trebuit sa fac putina ordine in casa cit a dormit Tudu si apoi sa ii dau papa (in 10 min a halit 200 g fructe )

Pilaful l-am facut aproape cum il fac si pentru mine ,doar ca nu mai calesc ceapa .Am pus o jumatate de ceapa mica ,un morcov micut si putin orez la fiert .Am pus f. f. putina sare si am lasat sa fiarba bine-bine orezul ,ca sa il pot pasa cu furculita .Am lasat pilaful cu mai multa zeama .Carnea am fiert-o separat si am taiat-o marunt ,marunt .Data viitoare o sa incerc sa il fac la blender sa vad cum iese .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna fetelor, weekend placut!
Noi avem rosu in gat si de ieri luam antibiotic dat de dr. de familie. Dar nu mi-a zis nimic de Biotics si vreau sa-i iau eu, sa nu-i distruga flora intestinala. Imi spune si mie cineva cate zile sa-i dau? Ca stiu ca s-a mai discutat despre Biotics. Ii dau numai in paralel cu antibioticul sau si dupa ce termin tratamentul? Va multumim si pupici la mamici si bebei.

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aluna.cata spune:

quote:
Originally posted by pitu

Buna dimineata (la pranz) la fete!
Eu am o apasare in continuare cu indemnizatia pe card. A fost sotul la Directie... si a intrebat. S-au uitat la el ca la masini straine si i-au spus ca sectorul 3 nu a incheiat protocol cu nici o banca, "poate din 2007".
Daca eczista vreo conlocuitoare din sectorul 3 care a primit indemnizatia pe card, parati ca sunt pregatita de SCANDAL

Crista mama Clarei (10.09.2005)

nu te mai stresa degeaba cu indemnizatia pe card pt ca orice ai face, nu o vei primi decat prin posta! Cei de la Directie... ar trebui sa plateasca niste comisioane la banci si nu le convine! E aceeasi situatie in toata tara! Pana se va reglementa, vor face copiii nostri 2 ani si nu vom mai avea nevoi de ei! Asta ca sa le facem in ciuda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gabi, . Chiar, la blender poate iese si mai bine!

Fetelor, spanac din asta proaspat e voie????

Almy, eu i-am dat in timpul tratamentului si vreo 3-4 zile dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ruxandra - primul lapte dupa anestezie tb aruncat (il mulgi la vreo 2 ore dupa). La tine cred ca e mai simplu, ca bb este diversificat si poti sa-i dai altceva sa pape.

Codruta - nu cred ca e de la iaurt, dar nu-ti pot spune sigur, pt ca nu le vad

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mama mia cat ati scris. Am de cititde la pagina 2 pana la zi.

a venit iepurasul la Stefan azi: hainute de 200 ron si masa polly de 500 ron
eu can am fost mica nu am avut asa conditii cu are micutu'...stiti cum se zice " ofera-i la copil de ce nu ai avut parte tu cand ai fost mica".
Inainte de nastere ziceam "eu n-am sa ma cheltui ca nu merita, copilu creste si ce facem cu ele"....mai ales hainute scumpe.
Imi place sa iau haine de calitate, de bumbac si ce daca sunt mai scumpe. Asta e.....un copil avem, nu! (pentru cei care au unul)

apropo de haine...am fost ieri la TEBA Industries ....si am luat hainute cu 40 si 80. mii lei bucata...am luat de vreo 60 ron, ca a meritat.

no....ma pun la studiu sa va cetesc.

sa nu uit: mai ce masa extra e asta, ca merita toti banii. Nu-mi pare rau ca am luat-o. Serios!
Luati masa polly! Copilu e in culmea fericirii cand il pun in ea....si ne plimbam prin casa

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Se pare ca ai mei copii si-au facut deja un obicei de a dormi asa

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Gabi,Tonnia ,karmenuta mersi,am fost cu el la dr si ne_a spus ca este de la caldura ,transpiratie sau poate un mic virus si sa astept ca o sa treaca in citeva zile asa cum au venit,dar deja dureaza aproape 4 zile ,detergent sau aliment nou nu iam bagat ,sa vad daca situatia se agraveaza ma duc cu el in urgenta,pina in prezent nu a avut si nici nu a facut febra
Codruta sanatate lui Petra
Marinela parca lai descris pe Antoine cind povesteai de Iaris ,sa sti ca nu te'am uitat cu parfumul am fost si am intrebat la parfumerie si ei nu il au si nici nu lau avut mi_au zis sa il caut la supermarchet m_am uitat la unul si nu are,o sa mai caut si o sa te tin la curent
Doruletmersi si plimbaceala placut la
Almy sanatate la puiuta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ziua buna,

Mamaaaa cat ati scris de aseara... Eu sunt cam obosita ca m-am trezit de 3 ori (de 2 ori pt bb odata pt scocru ca il apucase misunatl prin casa la 2.30 ). Asta e... maine pleaca ...

Vera, Ioana, Nanadana, Dana, Carmen pt gandurile bune legate de sper eu viitoarea achizitie! Si din pacate inca nu am carnet. Sper sa ma apuc de scoala curand (o urmaresc pe Mary prin cartier ). Carmen masina e la mana a doua , ca de una noua nu avem. E un Seat Cordoba. Va dati seama ca sotul m-a innebunit de cap cu planuri si planulete .

Deja am uitat ce am mai citit in astea 6 pagini . Ma duc sa vad ce face mancarea.
Diseara ii dau si eu lui bb mamaliguta cu branzica si iaurt.

Gris cu lapte de cand avem voie sa le dam?

Si ca vb de apa... Eu reusesc vreo 20 ml cu seringa si vreo 2 guri din canita. Vestea buna e ca in sfarsit bea sucul facut de mine, vreo 105-200ml pe zi. Important e sa nu aiba portocala sau mandarina, desi frucctele amintite le molfaie cu mare placere... El stie... eu ma bucur ca bea sucul meu .

Pana la urma mai iesim maine in parc?

Cred ca-mi da mancarea in foc . Am fugit......

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Gabi ce frumos dorm,i-ti vine sa-i mananci
Irina cred (nu stiu sigur)grisul dupa 6 luni,dar am auzit ca se poate si mai repede.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput