Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La Petra i-au aparut de cateva zile niste bubite pe fata, care se vad doar la lumina de afara si parca sunt de grasime. Pot sa fie de la iaurtul care i-l dau zilnic? Anya tu ce zici?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Eu am Nuk 6+ si diferenta fata de cele pana la 6 luni este ca sunt un pic mai mari si au orificiul mai larg.
Ma bucur pt Victoras al tau Carmen, cred ca te topesti dupa el
Tudu e un dragutz, nu e mofturos deloc
Eu fac ciorba de burta va trimit o portie virtual?E prima data asa ca nu dati daca nu e buna.Abia am spalat burta si am pus-o la fiert, mai dureaza, dar va anunt rezultatul ca nu mi-e rusine daca nu iese.Numai experimentand invatam, nu?Va pup, ma duc sa mai intorc casa acum cat mai doarme puiu mic, ca apoi avem activitate.Nu stiu ce sa mai fac cu el ca numai in fund vrea sa stea cat e ziua de lunga.Daca nu e in asezat asa, sta pe burta si se enerveaza ca nu se poate intoarce.Si ma enerveaza ca nici rezemat de perne nu sta.mi-e frica sa nu-si curbeze coloana, desi dr zice ca daca sta bine sa-l las, cand oboseste ma anunta el.Credeti-ma ca sta ore in sir asa, si se joaca, cum il pun culcat urla ca din gura de sarpe si nu se potoleste decat cand il ridic iar.Daca v-ati uitat la pozele de la 6 luni cred ca ati observat ca numai in pozitia asta ii sunt majoritatea pozelor.
No, fain s-a trezit, v-am lasat

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata
RalucaC, naspaaa, si eu am fost ieri la dentist si am suportat fara anestezie, asta pen' ca am fost isteata si n-am intrebat cat timp trebuie sa treaca de la anestezie inainte sa alaptez . Trebuie sa ma mai pentru o carie, asa ca tot imi trebuie informatia. Alina, mamica Anyei, zi-mi si mie te rog cat ai asteptat inainte s-o alaptezi ca sa stiu si eu cum imi programez.
Totodata observ ca-s multe mamici carora le ies maselele de minte acum o data cu dintii copiilor .
Voi ati vazut ca nu se mai gasesc la cora si carrefour borcanase hipp de piersici si caise? Or fi bagat intre timp? Am fost miercuri la ambele si nu aveau.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi, tu ai scris intr-un an 1500 mesaje??? Wow. Eu ma chinui de aproape 2 ani si n-am batut 500.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mari, eu zic ca Iaris sta bine singur in fundulet si nu ai de ce sa-l pui intre perne. Cand oboseste nu se lasa (cade) singur in jos? Daca deja sta singur, nu se mai curbeaza coloana, ca inseamna ca e suficient dezv. ca sa-si sustina greutatea.
Catalina sta si ea singurica pentru cateva momente, dar adusa in fata, vrea sa-si suga degetul de la picior. Adica sta cu gura la picioare. Si cum prinde momentul, cum executa. Mi-e frica sa o las. Si daca o ridic, tot sta putin si asa mai ridicata.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nanadana, nu ai fost la dr cu el? Poate e vreo boala a copilariei? Dar la astea se face febra. O fi alergie la ceva din alimentatie? I-ai introdus vreun aliment nou? Poate ou?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

codruta, carucior d'ala nu e nici aici in magazine, am vazut doar pe strada vreo 2, zisei ca se uita lumea dupa ele ca la martieni. Dar mi-a placut si le-am cautat si io pe net sa aflu mai multe. M-am linistit insa cand am vazut pretul, io n-as da mia de € pe un carucior nici daca ar fi batut in diamante
Nanadana, sanatate lui Antoine!

Gata, acu' chiar plecam la mare ca tot se anuntza ploaie in dupa amaiza asta

Alexandra - 13 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Neatza!

Uff, ce bine e in we!Maine ma duc putin pe la birou dar tot bine e Desi al meu cupil e marait si urlait de numa, sper sa ne dea odata dintii aia ca m-am plictisit eu deja de cand il caut in gura ca pe cal ca poate, poate.

Sofia m-am cracanat de ras cand am vazut poza Nukai. E dementiala cu mutra aia dulce si sadica! Poate o cred baietel nu numa' ca e grasutza dar si din cauza parului putin lipsa . Dar fata de baietel chiar n-are, e o frumoasa ca doar are cu cine semana .

Ruxandra, sotul meu a luat Hipp de caise sapt asta de la Carrefour dar de piersici n-a gasit.

Bun venit noilor mamici!

Deni
, ce mobila de bucatarie nashpa ai, hihi! Si te rog frumos sa-ti trimiti sotul la vanat de crocodili sa faci huse pentru canapelele alea !

Pupici anestezici pt fetele carora le ies maselele odata cu cupchii . Pupici intreiti cupchiilor cu pricina.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gabi, da-mi si mie reteta de pilaf pt bb, plizzzzz!

karmenutza, ce misto cu Victor ca e descurcaret!

Nanadana, ar trebui deja sa-l vada un doctor, nu? Esti sigura ca n-ai schimbat ceva, detergent, balsam, servetele umede, orice,vreo jucarie noua din cine stie ce material, gandeste-te bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna dimineata (la pranz) la fete!
Eu am o apasare in continuare cu indemnizatia pe card. A fost sotul la Directie... si a intrebat. S-au uitat la el ca la masini straine si i-au spus ca sectorul 3 nu a incheiat protocol cu nici o banca, "poate din 2007".
Daca eczista vreo conlocuitoare din sectorul 3 care a primit indemnizatia pe card, parati ca sunt pregatita de SCANDAL

Mergi la inceput