Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
codruta_grg spune:
Gabi, cine-i? Mihnea sau Tudor? La aman2 le dai crenvursti?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
karmenutza spune:
Fetelor, care e diferenta intre tetinele Nuk 1 (0-6 luni) si cele Nuk 2 (6 +)?
Daca am fiert ieri carnita si am tinut-o la frigider, pot sa ii dau si azi din ea? Sau trebuie sa fierb alta?
Catalina
gabiarama spune:
E Tudor care a prins mincarea lui Mihnea .V-am spus doar ca e foarte pofticios si cind il vede pe frati-su ca maninca (vorba vine, ca pe asta il hranesc fortat ) saliveaza si intinde si el mina .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Dana_ch spune:
buna dimineata
va saluta si Lucas pe care il initiez in tainele calculatorului
Poze cu Lucas
gabiarama spune:
Buna dimineata ,Lucas !
Cind era mic Mihnea trebuia sa ii arat mereu jucarii , sa ii distrag atentia cu ceva ca sa manince, apoi au inceput sa ii placa reclamele,muzica ,iar acum desenele animate .DE la 8,30 ma chinui cu el sa manince .I-am pus desene cu "mupu"(lupul) la calculator si el se uita ,eu il indop .
De aceea ma bucur ca Tudor nu e asa , si nici nu vreau sa il obisnuiesc cu amageli la masa .
Poze
Dana_ch spune:
Lucas ma uimeste pe zi ce trece tot mai mult,l-am pus in patut si in2 minute a adormit
Gabi ai de lucru nu gluma,e ce sa-ti spun ca si don_soara mea trebuie servita ( si e mare)si asteapta sa-i pun masa deh asa am invatat-o..
Poze cu Lucas
karmenutza spune:
Victor al meu isi incalzeste singur mancarea (la microunda), isi pune masa, mananca etc. Uneori ne pune si noua .
Catalina
nanadana spune:
Salut fetelor
Carmi ce dragalas este Fabiano in poza
Karmenuta felicitari pt steluta si la mai multe ,eu cred ca diferenta intre teteine sint gaurile adica cele 0-6 au 1 sau 2 gauri si cele 6+ au mai multe gauri
noi tot asa sintem ,cu bubite pe fata,gat ,picioare situatia stagneaza
poze
gabiarama spune:
Nanadana , in afara de bubite nu mai are nimic ? Ma refer la febra .
Poze