Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Haios tare Fabiano cu freza lui! Cu apa ai facut a stea asa?
Sofia, Nuka arata a fetita, ca are trasaturi de fetita. Or fi confundat-o din cauza ca e grasunica? Si ca in general fetele sunt mai subtirele? Nu are cercei? Ca sa-i vada toata lumea?
Irina, succes, sa fie masina! Ca tare e buna ca sa te dai de-a dura cu ea de colo pana dincolo. Eu stiu cum il mai caram pe fii-miu dupa mine cand era mic, ca nu aveam masina. E greu si cu bagaje, copil, prin statie, tramvaie etc. Cand iti iei permis? Sau ai? Logan? Sau ce?
Tonnia, credeam ca ti-ai mai revenit cu trezirile la doar doua. Dar azi - noapte... de ce nu incerci sa-l dezveti de suzeta?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

O sa incerc dar nu in perioada asta cu dintii, sa nu sufere, poate se trezeste de durere si suzeta il ajuta. Stii ce ma gandeam? De ce nu incerci tu sa-i faci piure ca al nostru, doar de cartofi, pui un pic de unt, il mai fluidizezi cu zeama in care au fiert sau cu un pic de lapte, fierbi separat un pic de carne, iti garantez ca o sa-i placa! Fa-l bun ca pentru noi, un varf mic de sare (nu-mi luati gatul!!!). Daca-i place si ii produci un declic, poti adauga ulterior un morcov etc...50% din succes consta si in consistenta, fa-l fluid, nu pastos, sa curga din lingurita. Pariu cu tine fac ca o sa-l rada!

Mergi la inceput

Tonnia, am facut piure din cartof simplu. Partea proasta a fost ca am bagat cartoful la blender si l-a facut prea moale. Am pus o masurica de lapte de al ei, dar nu am pus sare. A iesit moale, prea moale, chiar cleios era. Cred ca de-aia nu i-a placut, ca i se lipea de cerul gurii de cleios ce era. Si carnea cum sa o fac, daca nu la blender? Vad eu cum il dreg ca sa nu mai fie asa cleios. Untul nu e prea gras pentru varsta ei? (Lui Victor asa i-l faceam, ca si cum ar fi fost pt. mine. La el nu aveam atatea temeri cu diversificarea asta)

Catalina

Mergi la inceput

Etete...am mai primit o steluta si m-au facut "senior"...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Sofia, clar ca aia nu au copii care nu deosebesc baieteii de fetite. E o dulce Nuka.
Carmi dragut ginerele-pankist. Vad ca are mai mult par decat nevasta-sa. Dar ne cresc si noua pletele...:)))
Karmenutza eu am ales unt pentru Petra de 65% grasime. Desi noi papam Ladorna cu 82%.
Tonnia si eu cred ca e dependenta de suzeta Petra. Oare cand si-o gasesc singuri si sa si-o gabe ei in gura?
Doruletz super caruciorul. Totdeauna vi cu chestii super faina si care nu se gasesc la noi. Macar cu ochii tai vedem si noi ceva mai deosebit.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Buna dimineata.Dr.Alina ai avut dreptate,i-a trecut Alexandrei alergia de pe fata,sigur nu-i mai dau peritol.Azi noapre a dormit mai bine si a avut doar o trezire la ora 1,dar stiu ca este si efectul peritolului.

• Felicitari Karmenutza pentru steluta.
.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor, ce vreme naspa afara plus ca am dormit prost ma dor toate cele. Azi noapte nu am fost de servici asa ca cica am putut dormi in schimb mi s-a lipit salteaua de mijlocelul meu subtire si m-am trezit cu el deranjat.

Acum stau fata in fata cu lighioana si ar vrea sa se joace cu mouse-ul eventual cu tastatura in schimb a reactionat foarte bine la scooter, sa vad de unde fac rost de melodie ca sa o trag de inspe ori pe cd si sa ii dau sa asculte. De altfel, am eu impresia ca e un ascultator de muzica, se uita foarte interesat si atunci nu mai vede nimic in jur (ce sa zica si masa, ca e copilul meloman, deh).

Cuco deci zici ca arati bine umflata la fata? Sigur nu te-a batut Razvan si vii acum cu chestii de astea ca stomatologul ca una ca alta?

Kid nu ii explic nimic mamei, ca oricum nu are termenul in vocabular, nu ar intelege si ar insemna sa imi bat gura degeaba... n schimb vrea sa mai aduc niste mobila, mobila de bucatarie e o panarama, si e suparata ca am canapele din piele artificiala. Cam astea ar fi nemultumirile ei, eu insa am alt etalon, unde nu ii place mamei, inseamna ca e ok...

As vrea sa merg sa sparg niste bani intr-un supermarket dar e sambata si e full piste tot si nu as face decat sa ma enervez.

Normal ca suntem clubul celor mai productive, care cum a apucat a baut sampanie de rev sau de craciun sau dupa si a mai facut un copil. Club de mame alcoolice, hehe!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

V-am promis poza asta

Explicatiile vin mai tirziu .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Flavia zici ca baiatul a zis tata si dupa aia ai mai facut o fetita? Ca pe mine asta ma roade, cum mi-ar sta mie ca soacra cu 2 nurori ca ma uit la soacra mea si nu mi-ar fi bine in pielea ei.

Karmenutza felicitari pentru stelutze, mai ai inca 500 de mesaj pentru stelutze galbene, eu ma chinui de ceva timp .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Da, Deni, dar tu mai ai putin pana la 1500. Eu, sa traim!...

Catalina

Mergi la inceput