Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
jadi spune:
Draga soacra cu 2 nurori, ciuciu branza aia... nu stiu de ce nu a iesit, e ceva asa ciudat nicidecum notiunea de branza de care stiu... o sa mai incerc si dupa ce ma intorc de la cumparaturi. Am sa le transmit doamelor de la Braila ca ai fost incantata de branza de acolo.
Trag de sotul meu sa mergem la cumparaturi si inca doarme.
La doctor raportez ca ne-a dat un tratament, unul se numeste chiar colibaccilum sau ceva de genul asta si trebe sa il dau 2 zile si sambata cealalta imi da ceva pentru intarirea imunitatii. I-am zis de giardia si a zis ca pot sa dau numarul de telefon fara ezitare... e genul mai in varsta si draguta. Acum trebe sa nimeresc farmacia asta homeopata.
Alma un pliculetz dimineata si unul seara, la 3 ore dupa administrarea antibioticului. Asa scrie pe prospect, si se face in lapte sau altceva si e bine sa ii dai si cateva zile dupa terminarea tratamentului.
Vreau la shopping ca nu am nimic in frigi!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
gabiarama spune:
A mincat Tudor si mamaliguta cu brinza si iaurt , in 2 reprize , dar a mincat tot , vreo 250 ml.Pina sa pun iaurtul nu avea nici un gust mincarea aia , dar dupa a fost cu totul altceva 
Ioana , ghici ce vizionam noi acum ? Dvd-ul a ajuns in stare f . buna ,iar Mihnea e superincintat .Si Tudor a ramas cu gura cascata , deci ii place si lui .
Multumim pe calea asta celor care au ajutat la raspindirea dvd-urilor cu Baby Einstein .(Ioana , Sofia , daca tin eu bine minte ,
.Sper sa nu fi facut vreo mare gafa
)
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
roxi23 spune:
Fetelor, da repede mai schimbati capitolele. Eu am musafiri deci nu prea am citit...recuperez eu!
NANADANA, dea dumnezeu sa nu fie nimic cu bubitele alea, mama lor de bubite...ca si pe mine ma enerveaza rau atunci cand ii apar... Daca te pot ajuta cu crema de galbenele...imi spui...poate iti trimit daca o fii posibil...
fetelor vreau si eu Baby Einstein? Cat costa? Cum de ati facut rost? Merita?
Va pup pe toate si weekend placut!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
RalucaCostiurin spune:
Buna ziua inspre seara!
Io raportez ca sunt harciogul sef intr-o parte, ca cealalta arata destul de normal. Noroc ca am ceva talente de ventrilog, ca pot cat de cat comunica. De durut ma dor ambele falci si e nashpa ca nu prea pot sa deschid gura. Deci am mancat cu varful linguritei ceva papici pasate, intre altele si ce-a ramas de la masa lui fi-miu care cum stiti nu e deloc fan mancare.
Cu duhul blandetii si cu cel al rabdarii, sa zic ca tot cu totul a papat vreun sfert de borcanel Hipp continand jumatate hipp morcov cu cartof si jumatatea cealalta legume din supa productie proprie. Si vreo 150 ml supa. Dupa care a ars 100 lapte fara aer si mai vroia...
dimineata daca a baut 50ml suc de mere e mult, cat despre hipp mar cu morcov, zici ca-i dadeai otrava, asa se stramba! Ba chiar a si izbucnit in niste hohote..... L-am gustat si eu, ce sa zic, nu e rau.
Nu stiu ce sa ma mai fac. Am zis sa trecem si la branza de vaci, poate-poate, si apoi la carne, sa fac cum zice Tonnia, cu feluri, poate o avea omu(letzul)chef de feluri separate!!
Daca aveti solutii pentru mofturosi, nu ezitati sa mi le comunicati, va rog!
Jadi, sa inteleg ca ai experimentat creerea branzei de vaci?! Ce-a iesit? Ei zi si tu, barbatii astia intre ei! Sa zica fi-tu "tata", zau de nu-i dovada de cum se coalizeaza dansii intre ei! La Radu, in afara de cateva "ham"uri raspicate, destul de ignorate de Simba catzelul, nimic altceva afara de mmmm-uri. Si sa te felicit pentru prima tunsoare!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Anya20 spune:
Irina - glutenul este recomandat a se da dupa 8 luni. E drept ca aud tot mai des varianta cu 6 luni, pe care nu am intalnit-o in nici o carte de pediatrie. Acum cand exista atatea variante pt bblusi, se merita sa mai astepti. Poate sa nu i se intample nimic, dar nu se stie niciodata si n-are rost sa-ti para rau mai tarziu.
Tonnia - poti sa-i dai spanac; daca-i place e chiar indicat
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
gabiarama - ai niste baieti minunati. Chiar m-au induiosat. Abia astept sa-i fac Anyei un fratior/o surioara. E mai greu cu 2 copii, dar se merita.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
cge spune:
Hopa si noi!
Gabi, am vazut poza cu baietii. Sunt niste scumpi amandoi.
Si eu facut musaca de cartofi ptr amandoi copii, si bineinteles ca numai Anca a mancat. Victor e tot ca Mihnea mofturos in general si we asta si mai si ca e racit, face febra intruna.
Asa ca desi vrem in tot sufletul sa ajungem maine la intalneala, nu e sigur.
Si noi ne schimbam masina (fortati de imprejurari), asa ca azi dimineata am fost la showroom.
Si m-am hotarat la vara cand Victor va fi in vacanta sa ma fac si eu soferita.
Carmen, felicitari ptr Victor cel descurcaret.
Eu am luat Hame, dar contin zahar adaugat si au gluten parca.
Le-a mancat Victor.
Si astia la showroomul de masini, s-au mirat ca l-am lasat pe Victor cu Anca care dormea intr-o masina si noi stateam si cascam gura la alte masini. Dar asa e Victor grijuliu cu sora-sa.
Ioana, serios vorbind acum, sotul a raportat dureri de cap, ameteli cand lucra la ultimul etaj, sub antene.
Cica firma lui a facut chiar un studiu asupra nivelul raiatiilor, dar a iesit in limitele admise, dar aproape de limita superioara.
Jadi, si eu raportez mama pe care nu o multumesc orice as face.
De mine nu e multumita cum cresc copii, cica ii stresez cand ii pedepsesc. De sora-mea iar nu e, ca nu are copii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
sofia_misicu spune:
Buna seara!
Ce facem? Maine la ora stiuta in locul stiut? (ora 2 la charles de gaulle?) ca vad ca nu zice nimeni nimic. Sariti la apel. Chair trebuie sa facem prezenta. Barbati-miu lucreaza weekend-ul asta asa ca o sa vin pe jos. O sa fiu deja obosita la intalnire, dar merita.
Deci pana acum s-a anuntat Cristina.
Multumesc pentru aprecieri. Nuka e tare simpatica. De vreo doua zile tuseste de parca ar fi o domnisorica de pension. Pe langa faptul ca sunt ingrijorata ma amuza copios. Mai lipseste sa isi duca mana la gura.Oricum efectul e stricat cand trage kalasnikoavele pe partea cealalta.
Gabi, am vizionat si eu pozele si sunt baietii tai niste frumuseti. Cred ca toata ziua, cum ii vezi tragi un ahhhh admirativo-induiosat, nu?
Sofia si Nuka (02.11.2005)
mimsi spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
apropo de haine...am fost ieri la TEBA Industries ....si am luat hainute cu 40 si 80. mii lei bucata...am luat de vreo 60 ron, ca a meritat.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
YES YES!!!!
Si eu sunt fana a hainutzelor de la TEBA, magazinasul IANA dupa care ma-nnebunesc de fapt aduce haine de acolo. Ce bine-mi pare ca nu sunt singura nebuna
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
BiuMil spune:
buna fetelor...
noi maine vom fi absenti de la intalnire pt ca suntem la Tulcea...unde este fffffffff frig.
Mai rau este ca asta mic a inceput sa tuseasca!!!! care ati mai trecut prin asta, va rog sa imi spuneti cam cand devine grav...adica ne urcam in masina si ne caram la Bucuresti.
acum tuseste sec, de cateva ori pe ora...
Dr.Anya, recomanzi un sirop, ceva? e bine sa ii pun in continuare prosop ud pe calorifer? sau ii poate dauna?
sunt foarte ingrijorata! el nu a tusit niciodata si nu prea stim cum sa reactionam...
merci mult si mai intru mai tarziu sa vad ce imi raspundeti!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005