Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tehereea spune:

Neata, am o mare rugaminte la voi.Am vrut sa tin minte sa ma uit acasa in revista unica weeding , la pagina cu reclame la inele de logodna si bineinteles ca am uitat.va rog mult, daca sunteti pe-acasa si aveti revista imi spuneti si mie numele firmei care prezinta niste inele9pe partea dreapta), ceva de genul Double G, va rog mult .ma inebuneste o colega .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Divine si eu stiu ce inseamna aceste atot stiutoare, eu imi caut coronita, micuta din trandafiri cu flori de camp, si intru intreb dak au asa ceva, si incepe sa-mi insire tot ce aveau, adik nici decum ce doream eu, bineinteles ca am aruncat un ochi, am vazut in mare ca nu gasescv ce-mi doresc si am iesit, dar mai simplu era : nu nu avem....nu de alta dar i-ti mai strica si ziua...
Fetelor acum am o intrebare: eu mizam ca totusi socrela primeste bine vestea nuntii si-si anunta si ea cunostintele, ei bine cum nu fu asa acum noi ce facem, punem mana pe telefon si sunam cunosdtintele ei: bunba ziua suntem copii lu doamna X am sunat sa va anuntam ca in data de avem nunta si va rugam sa ne primiti sa va dam invitatia????
Voi ce a-ti face??? mai ales ca am impresia ca ea deja a sunat si a mancat ceva.... ca de ii sta in caracter... si pot avcea surprize-surprize....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Divine...una din pozele tale mi se pare ca aduce putin cu bijuteriile mele de nunta (cercei in forma de floricica cu lujer si la fel si colier).
Uita-te in pozele mele sa-mi spui daca ar fi cat de cat pe gustul tau.

Bijuteriile mele suunt din argint si le-am luat de la un mic magazin situat la intersectia Calea Victoriei cu Eforie.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata si de la mine ...azi m-am binedispus de dimineata ...de fapt m-am facut de ras dis-di-morning...pai sa va povestesc:
Dimineata imi cumpar un covrig, il mananc eu frumos...ajung la servici unde draguta ca de obicei zambesc la toata lumea spre a le bucura ziua...dar surpriza tuturor celor care le zambeam se tavaleau pe jos de ras si eu nu stiam de ce ...il intreb pe iubi care la fel se tinea burta ...si ma pune sa ma uit in oglinda ...si surpriza mi-a cazut fata aveam pe fiecare dinte mac si zambetul meu arata groaznic...m-am facut de cacao

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

si surpriza mi-a cazut fata aveam pe fiecare dinte mac si zambetul meu arata groaznic...m-am facut de cacao

Neatza...super taaaaareeeee!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Jesia, esti mortala!
Carmen Marieta, in situatia de fata, invitatii din partea socrilor mari sunt de fapt rudele, nu? ca daca socrii mari spun ca nu vin la nunta, doar n-o sa inviti colegii lor de servici!Asa ca nu vad unde este dilema cu invitatii lor? Practic mirele isi suna rudele(unchi, matusi, veri, etc) sa-i invite la nunta. Nu cred ca este nevoie sa se prezinte ca fiind baiatul Fam X, ca doar si el le este ruda celor pe care-i invita. Iar eu cred ca lovitura de gratie va fi tocmai ca nu veti invita "obligatiile" lor. Nu-i cunoasteti, oamenii aia nu cunosc pe nimeni la nunta,si daca singura lor legatura cu nunta nu participa la eveniment, atunci la ce bun sa-i mai inviti?!?!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neta si de la mine, fete frumose.

Jesia, lasa ca nu-i grav. Eu m-as amuza alaturi de ei. Se mai intampla. Faza e comica, oricum si se intampla oricui macar o data in viatza (dar chiar cu cate un fir de mac pe fiecrae dinte....mmmmm.....nu stiu.... ).
Tu ia ce e mai bun din viatza, chiar daca esti chiar tu la mijloc. Sper ca nu ti-ai facut nervi si intr-adevar te-ai binedispus. Pup si sa nu zici ca m-am apucat de dat sfaturi ca ma supar. Daca nu-ti place, nu ma lua in seama...
Vorbeam si eu ...sa nu adorm...(am facut papica aseara tarziu si acum pic de somn).

Divine, eu am vazut genul asta de colier cu floricele (si seamana si cu al lui Rallu) in Cocor, la parter, cum intri, in dreapta, da' nu mai stiu firma. Si nu e argint..e gablontz, da' cu cristale Swky. Era vreun mil si 200 parca.
Si , pls, raspunde-mi si mie: cat te-au costat pantofii facuti pe comanda. (eu te-am mai intrebat odata dar probabil ca nu ai vazut intrebarea) Face si din saten, nenea asta? Plllsss si multumesc frumos anticipat. As vrea ceva cam ce i-a placut si Kreliei sau ceva similar din modelele ce ni le-a artat Pepenash (ca de acolo i-a ochit si Kreliutz pe astia de ii plac ei).

Si acum sa smiorcai si eu:
Am si eu piticul meu. Unde gasesc eu manusi albe din organza sau voal alb???? Ca pe unde am intrebat numai de saten si plasa aveau! Chiar nu se fac? Cica e prea fin materialul. Dar eu as vrea si cu o mica crapatura pe dosul palmei (care sa merag pana la marginea manusii, deci pana la incheietura mainii, ca le vreu scuret) si prinsa la mijloc cu un mic nasturas improvizat dintr-un trandafiras de organza cum am pe rochitza si cum voi avea si in par.
Si am gandesc eu ca acesta mica deschizatura va avea si efect estetic si le va face si mai usor de tras pe mana.
Va puteti imagina asa ceva? Ca asta e o bazaconie de-a mea, nu am vazut-o nicaieri... Stiti pe cineva sa fac manusi de miresica pe comanda?
Si inca ceva. Voua cum va pare "ideea" mea? Aiurea sau faina???

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Jesi esti super tare!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
jesia super faza.
Cumatra sefa, eu zic sa ne treci in lista si pe noi, peste vreo .....ani cu nunta copchiilor. Cu toate ca al meu e cam fustangiu: are in iitalia una, in alba una, in Buc. una si mai cauta si in Timisoara. sa nu se plictiseasca omul daca merge in delegatii.
Sa apara si a lui Andreea si pe urma il pun sa se decida, ca nu e bine cu atatea. Cu toate ca tat-su asa vrea sa fie, cat mai gagicar.
Stiti vorba aia: parintii doresc sa fie copii lor, ceea ce nu au fost ei.

Sa revenim la pregatirile de nunta: nimic n-am mai facut.
sapt. urmatoare mergem sa vb. cu cameramanul si pozarul, caci sapt. asta mi-a fost sotul busy.
cand merg acasa de paste o pun pe mama la treaba, tre sa faca marturiile.si cam atat.
poate mai vine sorella cu ceva whisky, daca nu nu-i bai ca vin sefii in 27 aprilie cu masina si ii mai punem sa aduca iar din vama.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by elara

'Neta si de la mine, fete frumose.

Jesia, lasa ca nu-i grav. Eu m-as amuza alaturi de ei. Se mai intampla. Faza e comica, oricum si se intampla oricui macar o data in viatza (dar chiar cu cate un fir de mac pe fiecrae dinte....mmmmm.....nu stiu.... ).
Tu ia ce e mai bun din viatza, chiar daca esti chiar tu la mijloc. Sper ca nu ti-ai facut nervi si intr-adevar te-ai binedispus. Pup si sa nu zici ca m-am apucat de dat sfaturi ca ma supar. Daca nu-ti place, nu ma lua in seama...
Vorbeam si eu ...sa nu adorm...(am facut papica aseara tarziu si acum pic de somn).

Divine, eu am vazut genul asta de colier cu floricele (si seamana si cu al lui Rallu) in Cocor, la parter, cum intri, in dreapta, da' nu mai stiu firma. Si nu e argint..e gablontz, da' cu cristale Swky. Era vreun mil si 200 parca.
Si , pls, raspunde-mi si mie: cat te-au costat pantofii facuti pe comanda. (eu te-am mai intrebat odata dar probabil ca nu ai vazut intrebarea) Face si din saten, nenea asta? Plllsss si multumesc frumos anticipat. As vrea ceva cam ce i-a placut si Kreliei sau ceva similar din modelele ce ni le-a artat Pepenash (ca de acolo i-a ochit si Kreliutz pe astia de ii plac ei).

Si acum sa smiorcai si eu:
Am si eu piticul meu. Unde gasesc eu manusi albe din organza sau voal alb???? Ca pe unde am intrebat numai de saten si plasa aveau! Chiar nu se fac? Cica e prea fin materialul. Dar eu as vrea si cu o mica crapatura pe dosul palmei (care sa merag pana la marginea manusii, deci pana la incheietura mainii, ca le vreu scuret) si prinsa la mijloc cu un mic nasturas improvizat dintr-un trandafiras de organza cum am pe rochitza si cum voi avea si in par.
Si am gandesc eu ca acesta mica deschizatura va avea si efect estetic si le va face si mai usor de tras pe mana.
Va puteti imagina asa ceva? Ca asta e o bazaconie de-a mea, nu am vazut-o nicaieri... Stiti pe cineva sa fac manusi de miresica pe comanda?
Si inca ceva. Voua cum va pare "ideea" mea? Aiurea sau faina???

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

stai linistita nu m-am suparat deloc...si chiar asa am facut ...cand m-am vazut cum aratam am lesinat de ras si eu

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput