Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 28
krelia spune:
am o leeeeneeee..si am si de lucruuu.....nu vrea nimeni lenea mea???
Gio, peste vreo 20 de ani...tot pe forum..tot pe forum!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Anculina spune:
Buna fetelor !
Am citit pe aici pe la voi mai demult ca stie una din voi un loc ( in Niro...parca ? ) de unde se poate lua organza la metru ieftin...
Imi spuneti si mie cat de ieftin, daca sunt multe culori si unde exact ?
Multumesc !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Divine girl spune:
Rallu, imi place colierul tau dar ... nu e cum vreau eu. Adica eu vreau cu mai multe floricele culoarea untului si cat mai putzine strassuri sau perlutze
Jesia ... super tare ... am patzit si eu asa ... de cateva ori
Elara, dau PM la fata
Carmen ... parerea mea este ca tu nu trebuie sa-ti faci absolut deloc probleme in privintza cunostintzelor socrilor!!! De ce trebuie sa va agitatzi voi pt "obligatiile" lor???!!! In fond ... daca ei nu vin ... doar n-or trimite "obligatziile"? Rudele sunt rude si le invita iubi al tau ( sau voi amandoi ), dar amicii si alte cunostintze ale socrilor ce sa caute daca nici chiar ei nu catadicsesc sa vina? Stai calma mama!
Pregatiri
Carmen_Marieta spune:
fetelor aveti dreptate nu ma mai stresez deloc, pana la urma fac nunta cu cei care intr-adevar vor sa-mi fie alaturi, nu cu oamenii falsi...nu am nevoie sa-mi stric ziua aia pe care mi-o doresc deosebita...
elyanne spune:
Am intrat din nou pe site la yokko... nu mai intrasem de muuult
Si am vazut o rochita care imi place ... cel putin in poza...
Si nici nu e scumpa (zic io) 220 ron... Cred ca e scurta (adica pana pe la genunchi) si e exact culoarea pantofilor... Problema e ca nu mai au disponibile decat pe negru... Am trimis email... sper sa imi poata face bordo sau rosu...
Daca va fii bordo (habar n-am daca e scris ok "bordo"), mai trebe sal auriu, zic io...
Daca va fii rosie mai trebe pantofi, geanta si un sal... da' nu stiu ce culoare merge...
Iete poza: Rochie Yokko
Carmen_Marieta asa te vreau... pana la urma faceti nunta pentru voi doi... nu pentru parinti, sau nasi, sau invitati... cine vrea sa vina, sa vina.... cine nu, nu.
Cu siguranta va fi o zi deosebita
Jesia
Accesoriile de la Picasso mi s-au parut, si mie, exagerat de scumpe... si nu pricep de ce... ca nu au nimic deosebit... Vad ca nu sunt singura...
Scuze pentru greseli... scriu cu una bucata cupil atarnat de mine...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Anculina
Am citit pe aici pe la voi mai demult ca stie una din voi un loc ( in Niro...parca ? ) de unde se poate lua organza la metru ieftin...
Imi spuneti si mie cat de ieftin, daca sunt multe culori si unde exact ?
Eu zic sa mergi in SAM, chiar langa Europa. Au tot felul de materiale si vand si la metru, nu doar la balot. Ex de preturi: saten 70.000 - 130.000 (asta e cel mai scump); taftaua tot pe aici se invarte...Da, sunt f multe culori si toate placute. E greu sa te decizi...
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
Divine girl spune:
Elyanne, eu am pus ochii pe aceeasi rochitza de la Yokko de pe Magheru. Daca vrei neaparat bordo ... da o fuga acolo. Eu ieri le-am vazut si mi-au placut mult, numai ca mie mi-a cazut cu tronc pe culoarea untului.
PS: zi si mie ce site au astia, te rooog!
Pregatiri
Divine girl spune:
Am uitat sa spun ca acolo erau 250 RON si ... da ... sunt scurte ( putzin deasupra genunchiului )
Pregatiri
SunSmile spune:
Cumiiiiiiiii te iubeeesc! Simteam nevoia sa zic, scuzati!
"You could be mine"....rock Axl rock....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
elyanne spune:
quote:Super... o sa dau fuga... Merge putin deasupra genunchiului... asa vreau Wow, abia astept... o sa-mi iau pantofii in geanta ca sau fiu sigura ca e ce trebe... Merge si 250. Mie, oricum, mi se pare ok pretul.
Originally posted by Divine girl
Elyanne, eu am pus ochii pe aceeasi rochitza de la Yokko de pe Magheru. Daca vrei neaparat bordo ... da o fuga acolo. Eu ieri le-am vazut si mi-au placut mult, numai ca mie mi-a cazut cu tronc pe culoarea untului.
PS: zi si mie ce site au astia, te rooog!
Am uitat sa spun ca acolo erau 250 RON si ... da ... sunt scurte ( putzin deasupra genunchiului )
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Sper sa gasesc masura mea... ca am bafta de de-astea... sa pun ochii pe ceva si cand ma duc sa cumpar ori nu au culoarea care o vreau, ori masura...
Mie imi place si culoarea untului... da' ca nasa nu merge... mireasa in alb, eu in crem... nu prea merge
Multumesc mult de tot
A... si siteul: http://www.yokko.ro/
Mare lucru nu prea e de vazut... dar asa am gasit ru rochia