Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 29
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by krelia
emily...sorry ca te intreb - poti sa-mi arati si mie tiara de la picasso..ca am fo' si eu si, pe langa faptul ca mi s-au parut...nesimtit de scumpe si nu prea aveau nimic special (dupa mien) care sa merite pretul ala...nu mi-a facut nimic cu ochiul..sau poate oi fi io tzaca....nu stiu....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
inca nu i-am facut poza tiarei, o sa incerc sa vedem poate in vichend si ti-o arat! intr-adevar sunt foarte scumpe dar pur si simplu mi-au placut si le-am cumparat! am avut ceva probleme cu sotu' din cauza preturilor dar cu timpu' s-a linistit si a accceptat! oricum eu ma voi duce acolo sa imi fac si voalul cu pieptane ca la tiara eu vreau sa imi "infig" voalul in varful capului!
saculetu' de la AT l-am vazut eu pe viu, mie personel nu mi-a placut si coasta vreo 500.000 lei vechi.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
violici spune:
A dat DD sa va ajung si eu din urma -macar cu cititul.
Sa ma bag si eu inseama
- eu,cind imi trec privirea prin coliere ptr mireasa ma opresc intotdeauna la cele ce cuprind si perle ,concluzia-acelea imi plac cel mai mult DAR cica nu se poarta ca mireasa perle.
- la pantofii de mireasa -eu incerc sa fug de cei cu bretele la spate,ca sunt patita sau defecta dar mie imi sunt tare incomozi-aluneca intotdeauna breteaua
Si sa va spun una EU VOI FII NORA CU 2 SOACRE hihihihihi-super nu?
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by violici
Si sa va spun una EU VOI FII NORA CU 2 SOACRE hihihihihi-super nu?
Wow , nu mi-as dorii asa ceva! Eu abia ma descurc cu una
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
lid spune:
am mai avansat cu pregatirile pentru nunta. Am gasit verighetele care sunt foarte frumoase si subtiri cum imi doream eu...din pacate un pic prea subtiri ca sa poata adauga un mic briliant....dar asta e.... Despre fotograf si cameraman...cred ca i-am gasit pe cei mai buni.....fac poze superr si niste colaje de-ti pica fata....nu sunt din bucuresti, dar se deplaseaza la cerere oriunde am inteles. Era anul trecut o miresica, care si-a prezentat albumul facut la ei si a creat furori pe site. La filmat sunt la fel de buni .
Acum singura noastra problema si grava de tot este ca nu avem nasi!!!!! Nu prea stiu ce sa ne facem....o sa gasim noi pe cineva....dar trebuie sa ne cam grabim ca nu putem face invitatiile fara nasi......Wish us luck!!!
http://www.alidaandadi.myevent.com
krelia spune:
Si eu te iuuubeeesccc!
"Sweet child of mine...tot..rock..Axl rock
ps. acu' m-am trezit ..am dormitat fro' ora jumate..intamplare intamplataore...dupa muuult timp.....ptiu...ce ametita sunt..si mi-e o foaaaameeee
quote:
Originally posted by SunSmile
Cumiiiiiiiii te iubeeesc! Simteam nevoia sa zic, scuzati!
"You could be mine"....rock Axl rock....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
moko spune:
URAAAAAAAAAA!!!
rochita mea sta agatata de dulap!!!
e asa frumoasa, doar e a mea!!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
andreea_trend spune:
Moko...Felicitari pt rochitza si am tras si eu cu ochiu' la rochitza ta... si normal ca e frumoasa.
Sa o porti fericita si iubita
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Roxana Claudia spune:
Moko ai o rochita superba! Felicitari! Si nu numai ca e frumoasa dar iti vine ca turnata! Sa-ti aduca noroc!
Unde ai gasit asa rochita??
Roxana Claudia 33 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
SunSmile spune:
Felicitari Moko! Sa o porti sanatoasa! Si iubita si fericita!
Bhey io am doi copii...pe Alex si pe Andru(Trendulici)...deci rudeniile se intind pe forum....o sa ajungem sa nu mai stim care cu care!
Deci: pupa mama pe ea de fata!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Felicitari Moko! Sa o porti sanatoasa! Si iubita si fericita!
Bhey io am doi copii...pe Alex si pe Andru(Trendulici)...deci rudeniile se intind pe forum....o sa ajungem sa nu mai stim care cu care!
Deci: pupa mama pe ea de fata!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Da fetelor....
Oficial de azi am o mamica tanara si frumoasa ea e Sun ... si un fratzior Alexutzu
Si eu pupi pt mami
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer