Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 26
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Neatzaaaa!!!!
Ce fac puturoaseleee? Mai nene, sunt suparata rau de tot! Fleashka sunt! Am cautat ieri colier de mereasa si nu gasesti frate nika in Bucurestiul asta de rahat!!! ... Asa ca ... va rog eu, uitati-va in albumul meu la "Coliere" sa vedeti cam ce vreau si daca stiti ca gasesc ceva in genul ala ... ... Vreau sa spun ca numaia sa ceva vreau pt ca tre sa se potriveasca cu clama care imi va prinde voalul ca de! a vrut fata clama shmekera, acuma se da de ceasu' mortzii ca nu are "margele"
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
'neata gagici!
Divine, incearca si la Picaso ala de pe Pache. Eu de acolo mi-am luat tiara si accesoriile si am vazut ca au foarte multe modele. Adevarul e ca sunt cam scumpicele dar macar merita incercat!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
dyadya spune:
Scuze, Divine, eu n-am mai fost demult pe la Meli Mello, dar stiu ca intr-un timp acolo vazusesm genul acesta. Dar la Alb si Negru in Unirea ai fost? ca au si ei accesorii...Si tot in Unirea la magazinul ala vizavi de Leonardo...ceva cu S.. nu mai stiu cum ii zice, dar au o masa mare la intrare plina de bijuterii... Daca imi mai vin idei, te anunt. Si maine cand merg la achizitionat de ineeelllll(finally!!!) o sa ma uit prin plimbarile mele si dupa ceva in genul...poate ai noroc.
Diverse pentru nunta
Divine girl spune:
Dya, azi mi-am propus sa iau tot Unirea la picior, pt ca, ce-i drept, acolo nu am fost pt ca mi-am rezervat mai mult timp pt Unirea ...
Emily, ce inseamna mama "scumpicele"? Ca ere fata bani da' nici chiar asa ...
Pregatiri
emilyjeuly spune:
quote:
Dya, azi mi-am propus sa iau tot Unirea la picior, pt ca, ce-i drept, acolo nu am fost pt ca mi-am rezervat mai mult timp pt Unirea ...
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
preturile sunt mult mai mari decat cele de la magazinele de pe Lipscani. mergi sa vezi ce si cum!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
krelia spune:
Neatza fetiliii!!!...iar simt miros de viiiikeeeend!! ...
Pepe...intr-adevar, si eu ma gandeam la culoarea alba...daaar ..daca gasesc nuferi verzi ..imi fac dablaua..ete ashe!
Cumi, nu ma suparai, domnie fer'!! Numa ca iesiram noi asa...incognito ca se ivira oareshce trebi! ....Sa stii ca aseara am cantat si Guns...si Bon Jovi ..ma napadisera rokarelile.......
Plicioaso, habia hashtept sa ma urc in.....ti-am zis io! Cumi.....si sa coboram ca floricelele toate 3 ca halilalti 3 atunci..remember?
Divishorule..apropos de colier (nu ca as stii sa-ti spun unde sa catzi..[bang[..da'..ma bag si io in zeama... asa ceva vazurati pe undeva? (ca io vazui pi net ).....
..inca sunt linistita....ca mai sunt 4 luni...cica..mai e timp...dar...TB sa ma apuc sa caut fratilor...din astea de pus in par...plus...mi s-a pus pata pe pantofii astia..of oooofff..mai maaaiiii.....
Divi...sapamana viitoare...pe joi, pe vineri...am duc la Mr.V - te tziu la 220!
..aoleu..si saculetz, de unde imi iau....fetele care v-ati luat Unica wedding..era acolo un saculet misto..bogat, grasan..de la AT...v-a placut?? as vrea ceva de genu'.....aahhh...si ca tot vorbim de coliere...ceva pe bej cu roz...ati vazut?
emily...sorry ca te intreb - poti sa-mi arati si mie tiara de la picasso..ca am fo' si eu si, pe langa faptul ca mi s-au parut...nesimtit de scumpe si nu prea aveau nimic special (dupa mien) care sa merite pretul ala...nu mi-a facut nimic cu ochiul..sau poate oi fi io tzaca....nu stiu....
Fetilii...vlea si fata lucluli flumusheeeleee..pliz pliz pliiizzz...of ....cred ca sambata il iau p'al meu de-oa ripa si ma duc sa-mi cumpar saculetz!..macar sa stiu o treaba...
ah..era sa uit...a.cicel..daca Marco e nepotu'-finu' meu...inseamna ca si bebelina ta va fi tot nepoata-fina mea ..cand se va insura cu ea, nu? ...si noi 2...cumetre!!...hihihi...nu??
Pupaturi la cuscra cratza...la blonda sora de neuroni, la vecina barcoasa, la coniacoasa si la toate miresicile frumoase!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Neata fetelor....
Mey da puturoase ne-am mai facut..... pe bune.... ia hai la povesti
TREZIREA....
Unde sunt foieletoanele alea de pagini care se scriau zilnic....
quote:
Originally posted by SunSmile
EEEE...atunci stau linistita!!! Si vezi ca duminica vreau si de baut si vreau si plimbata! Si cumi la fel...asa ca...pregateste-te...mamica de...bum-bum frumos si maaareee!quote:
Originally posted by plici plici
neata dragelor!
noi? sa ne suparam? ha, glumeatoooo
mda, dedicatie pt cantareata zdruli :)
eu azi astept cu nerabdare un nou "membru" al familiei, care merge cu benzina . Ma laud si eu, ne-am luat o masina noua si ma laud la voi, sper sa nu va stresez :)
pupicii la fete
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Bey si eu vreau o plimbarica cu .... eu dau santalu'
Zdruli iti fac fitile dedicatii aici .... si tu .....
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
krelia spune:
quote:
apai..inseamna...o tiara cu pietre...peste 1 milion jumate....kiar 2 jumate ....iar sub 1 jumate gasesti din alea cu flori de plastic..piepteni cu fundite...dar, intr-adevar.....mai ai sansa sa gasesti si o paleasca de-aia cat vila lu' nastase de inalta..cica..coronitza princiara...s-o poarte ele!!!
...eu cautam ceva pe auriu...evident, cu pietricele rozalii, bejulii...si ele incercau sa ma convonga ca..daca rokita are firicele arigintii....chiar daca e ivory..merge si o tiara argintie....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by krelia
ah..era sa uit...a.cicel..daca Marco e nepotu'-finu' meu...inseamna ca si bebelina ta va fi tot nepoata-fina mea ..cand se va insura cu ea, nu? ...si noi 2...cumetre!!...hihihi...nu??
Pai de cand sunt insarcinata vb cu Gio ca daca o sa am fetita ne incuscrim Asa ca... mai ai o cumatra
Andreea 23+
POZE
Divine girl spune:
Bai nene! Cat ma oftic eu pe vanzatoarele astea bagacioase si "atot-stiutoare"!!! Ce-si mai dau ele cu parerea de parca noi am fi niste idioate si habar nu avem de viatza noastra!
Si ... A propos de Picasso! Cand am fost la targul de la Casa Poporului m-am nimerit si pe la standul lor. Si nu apuc sa ma postez bine la tejghea ca se propteste in fatza mea o cucoana ( o tanti de aia ... vanzatoare ii zice ) si ma ia: "ati auzit de magazinul nostru?" ... la care eu ... deja crizata pt ca ma studiase in prealabil din cap pana'n okinci si nu eram tocmai "gatita" in ziua aia ... raspund ... candid: "NU! ... trebuia?" ... si m-am intors pe calcaie si am plecat, ete ashe!
Pregatiri
SunSmile spune:
Si daca Andreiu e cumatra cu cc Cumi a mea, inseamna ca si io cu Andreiu roz suntem cumetre!..valeuuu, am zis sa nu mai beau asa dimineata!
Cumi...pai daca mai gasim alte nebune care sa se uite la noi cum ne uitam noi "la alea 3"...ne-am scos!
Pupi...deci Cuscri nu uita...vinul cavalerului, oki?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE